Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/01 Σάββατο

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/01 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/01 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, προσπαθήστε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα και αφήστε το άγχος της καθημερινότητας έξω από την πόρτα, όταν επιστρέφετε στην ερωτική σας φωλιά.

Κάντε μια ρομαντική έκπληξη στον/στην σύντροφό σας και μπορεί να σας ανταποδώσει τη χειρονομία! Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε το βράδυ με φίλους. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Βρείτε χρόνο για τον/την σύντροφό σας σήμερα και βρείτε έναν τρόπο να περάσετε καλά μαζί, να έρθετε πιο κοντά και να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σας τον τελευταίο καιρό.

Αν είστε αδέσμευτοι, συναντηθείτε με φίλους, βγείτε έξω και διασκεδάστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η γαλήνη και η αρμονία κυριαρχεί και στην ερωτική σας ζωή και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά, να θυμάστε ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει όσο κάθεστε κλεισμένοι σπίτι, θρηνώντας τη μοίρα σας. Βγείτε έξω με φίλους και η διάθεσή σας θα βελτιωθεί!

Ζώδια Καρκίνος

Όλα κυλούν αρμονικά στην σχέση σας. Το μόνο μελανό σημείο είναι τα άσχημα σενάρια που φτιάχνετε με το μυαλό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια απροσδόκητη ερωτική εξομολόγηση από κάποιον/α που γνωρίζετε θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Δώστε του/της μια ευκαιρία. Μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά υπέροχο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  08-10/01 Αντρικές πρωτοβουλίες – Σχέσεις με δυναμική

dream

Ζώδια Λέων

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας και να αφήσετε πίσω σας τυχόν προβλήματα του παρελθόντος, που μπορεί να έχουν δημιουργήσει μια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, αποδεχτείτε μια πρόσκληση για έξοδο που θα λάβετε σήμερα. Η συνάντηση που λαχταράτε δεν θα αργήσει να έρθει.

Ζώδια Παρθένος

Η σχέση σας έχει πέσει θύμα μιας μάλλον βαρετής και κουραστικής καθημερινότητας και νιώθετε πραγματικά την ανάγκη να ανανεωθείτε. Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε την αρχή. Οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο ή μια μικρή απόδραση από την πόλη. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, θα πρέπει να αλλάξετε στάση. Γίνετε πιο προσιτοί αν θέλετε να βρείτε το άτομο των ονείρων σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/01 Ζώδια Ζυγός

Σήμερα μονοπωλούν την προσοχή σας κάποια οικογενειακά ζητήματα. Διάφορα προβλήματα έχουν βγει στην επιφάνεια. Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε αν θέλετε να ησυχάσετε από αυτά δια παντός. Μόλις ησυχάσετε από όλα αυτά, η διάθεσή σας θα ανέβει και θα μπορείτε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση και σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ. Αλλιώς δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα στην ζωή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα είναι αρκετά τεταμένα στη σχέση σας, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε αυτό το γεγονός να σας απογοητεύσει. Συμπεριλάβετε και τον /την σύντροφό σας στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Συζητήστε μαζί του/της και βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, πείτε ναι στις προτάσεις για έξοδο που θα λάβετε σήμερα! Μια φαινομενικά αθώα πρόσκληση από έναν /μία συνάδελφο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Σας περιμένει μια υπέροχη βραδιά με τον/την σύντροφό σας, αρκεί να αφήσετε όλα τα προβλήματα της δουλειάς σας έξω από την πόρτα. Μην αφήνετε οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει σε άλλους τομείς της ζωής σας να δηλητηριάζει τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, η γοητεία σας χτυπάει κόκκινο και είναι σίγουρο ότι θα κάνετε εντύπωση όπου κι αν πάτε σήμερα.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στη σχέση σας. Όλη η αγάπη, η τρυφερότητα και η επιθυμία που νιώθετε ο ένας για τον άλλον ανεβαίνει επιτέλους στην επιφάνεια. Αυτό θα ενισχύσει τον δεσμό σας, θέτοντας τη σχέση σας σε μια πιο σταθερή βάση και φέρνοντας χαρά στην καθημερινότητά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε και μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  08-10/01 Αντρικές πρωτοβουλίες – Σχέσεις με δυναμική

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/01 Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας και να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να χάνετε το χρόνο σας σε ανούσια φλερτ και επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στο να6δημιουργήσετε την σχέση που επιθυμείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα εξελίσσονται προς το καλύτερο στην ερωτική σας ζωή. Θα κληθείτε να ξεπεράσετε ορισμένα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας εδώ και καιρό και να δημιουργήσετε μια ρομαντική, ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εκφράστε τον αισθησιασμό σας και να έχετε ένα υπέροχο βράδυ! Εάν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιο καινούριο άτομο απόψε. Απλώς αφήστε τον πιο γοητευτικό σας εαυτό να βγει στην επιφάνεια και θα βαρεθείτε να μετράτε θαυμαστές/θαυμάστριες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098