Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/01 Τρίτη

drakwniki-astrologia-simasia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/01 Τρίτη

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Εσάς δεν χρειάζεται να σας πουν και πολλά. Σίγουρα καταλαβαίνετε που υπάρχει έρωτας, που απλά υπάρχει περιέργεια και που μόνο πάθος!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

zodia-taro-45

Ταύρος

Αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί από την μνήμη και την καρδιά σας. Ξέρετε ότι ήδη γύρω σας, υπάρχει κάτι νέο που σας πολιορκεί έντονα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Έχετε ακούσει πολλά και υπερβολικά και από πολλούς! Είναι στην ζωδιακή σας τύχη, να έλκετε κόσμο, αλλά μάλλον πρέπει και να έχετε και τα φίλτρα σας ενεργά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος

Ο σκοπός ο αληθινός που έχετε το συντροφικό σας ταίρι, είναι να σας δώσει να καταλάβετε πια ξεκάθαρα τι συμβαίνει στην ζωή σας και εσείς μετά, να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Μην θυσιάζετε τον χρόνο σας, με άτομα και καταστάσεις που δεν είναι καλές – ουσιαστικές για εσάς. Μπορείτε να ασχοληθείτε και με πιο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Είναι σημαντικό για τον αγαπημένο σας, να κάνει μια σοβαρή συζήτηση αυτές τις ημέρες και να ξεκαθαρίσετε ο καθένας σας, τι ζητάει από αυτήν την σχέση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Έχετε πάθει πολλά στο ερωτικό σας παρελθόν, και τώρα απλά κρατάτε μια συντηρητική στάση, με όλους αυτούς, που έχουν κυκλώσει την καρδιά σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις Σκορπιός

Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον ερωτικό σας δεσμό, και λιγότερο με τα τρίτα πρόσωπα που κινούνται γύρω σας, και απλά σας δελεάζουν!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης

Έχετε κάθε δικαίωμα για να μείνετε μόνοι σας αισθηματικά. Ίσως αυτήν την εποχή να υπάρχουν κάποια τρίτα ζητήματα, που χρειάζονται την προσοχή σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

zwdia-agnh

Αιγόκερως

Αδιαφορείτε πραγματικά, για όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας. Είστε μέσα σε νέες και υπέροχες παρέες που ζητούν να σας κερδίσουν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Υδροχόος

Αν ξέρετε τι έχετε κάνει λάθος μέσα σε αυτήν την σχέση, σίγουρα με το πολυδιάστατο μυαλό σας, μπορείτε άμεσα να το διορθώσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Αν υπάρχει μια νέα γνωριμία που σας έχει δελεάσει το ενδιαφέρον, δείξτε και εσείς το πράσινο φως, για να τρέξουν περισσότερο οι επικοινωνίες.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.