Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/02 Σάββατο

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/02 Σάββατο

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Ο έρωτας παραμονεύει κάπου κοντά στο σπίτι σας. Αν έχετε βαρεθεί τα αποτυχημένα ραντεβού, δοκιμάστε να κάνετε πιο συχνά βόλτες στη γειτονιά σας.

Αν συμμετέχετε σε περισσότερες δραστηριότητες της κοινότητάς σας, μπορεί να κάνετε μερικές νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στον έρωτα, προκειμένου να φτάσετε κάπου, πρώτα θα πρέπει να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε. Ευτυχώς, τα άστρα σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε τι υπάρχει μπροστά σας, αρκεί να έχετε το κουράγιο να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

Ζώδια Δίδυμοι

Εσείς και το τελευταίο σας φλερτ έχετε φτάσει σε αδιέξοδο. Υπάρχει λόγος να υποχωρήσετε; Όχι βέβαια! Εσείς οι δύο απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Η προσπάθεια σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Μια καινούργια αρχή είναι ευλογία για την καρδιά σας. Επίσης λίγο καθάρισμα με την κυριολεκτική έννοια του όρου δεν θα έβλαπτε. Αποθηκεύστε τα παλιά ερωτικά γράμματα, τις φωτογραφίες και τα ενθύμια. Έκαναν τον κύκλο τους. Ήρθε η ώρα να κάνετε χώρο για κάτι καινούργιο.

Ζώδια Λέων

Ουκ εν τω πολλώ το ευ; Χα! Μάλλον το ανάποδο. Αλλά παρόλο που σας αρέσουν οι υπερβολές, τώρα το παραπάνω μπορεί να είναι απαράδεκτο, ειδικά σε ό,τι αφορά τα παθιασμένα συναισθήματα. Μάλλον θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους.

Ζώδια Παρθένος

Βάλτε τα ερωτικά σας στην άκρη για λίγο. Ένα μέλος της οικογένειας σας χρειάζεται να το ακούσετε με προσοχή και ίσως να του προσφέρετε μια καλή συμβουλή. Η ερωτική σας ζωή θα σας περιμένει.

zwdia-zvdia-alex

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε χαλαροί σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εξάλλου, όλοι ψάχνουν κάποιον να ερωτευτούν. Είναι απλά θέμα χρόνου να βρείτε το κατάλληλο άτομο. Η χαλαρή σας στάση σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς.

Ζώδια Σκορπιός

Επανασυνδεθείτε με την οικογένεια σας. Μπορεί αυτό να γίνει βγαίνοντας για γεύμα με τα αδέρφια σας ή κοιτάζοντας παλιές οικογενειακές φωτογραφίες. Όπως και να έχει, θα ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργείτε στις σχέσεις σας.

Ζώδια Τοξότης

Μπορείτε να αναλύετε τα πράγματα όσο θέλετε. Κάποιες φορές, όμως, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε ότι η ανθρώπινη εμπειρία πάει χέρι-χέρι με μπερδεμένα συναισθήματα. Αφεθείτε και χαλαρώστε.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν μασάτε τα λόγια σας δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Αν έχετε κάτι να πείτε, βγάλτε το από μέσα σας πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Απλά φροντίστε να έχετε αναλύσει από πριν τυχόν υποβόσκοντα συναισθήματα.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πλήρως τα κίνητρα κάποιου ατόμου, ούτε καν τα δικά σας μερικές φορές. Αυτό είναι κομμάτι της υπέροχης αλλά μπερδεμένης ανθρώπινης φύσης. Προχωρήστε μπροστά και αποδεχτείτε την παράλογη συμπεριφορά κάποιου ατόμου αλλά μην προσπαθήσετε να την κατανοήσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Μάθετε να αποδέχεστε την κυκλική εξέλιξη των πραγμάτων, ειδικά στον έρωτα. Θα είστε πιο χαρούμενοι. Δεν μπορεί όλα να πάνε άσχημα συνεχώς. Αυτό όμως σημαίνει επίσης ότι όταν δεν πάνε καλά, δεν θα παραμείνουν έτσι για πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw