Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/02 Τρίτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/02 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/02 Ζώδια Κριός .

Εάν είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε και να εξερευνήσετε μια νέα δραστηριότητα με το άλλο σας μισό, εντός ή εκτός κρεβατοκάμαρας!

Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και συναναστραφείτε με κόσμο. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα μπορούσε να αποτελέσει μόνιμο κομμάτι της ζωής σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα άστρα ευνοούν την σχέση σας, καθώς σήμερα μπορείτε να κάνετε επιτέλους μια ολοκληρωμένη και ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας.

Ξεκαθαρίστε μια και καλή όλα τα ζητήματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε παρακάτω. Αν είστε αδέσμευτοι, σηκωθείτε πια από τον καναπέ – απολύτως τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί έτσι.

Βγείτε πιο συχνά και να είστε πιο ανοιχτοί στις προτάσεις που λαμβάνετε. Ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να οδηγήσει μια νέα γνωριμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/02 Ζώδια Δίδυμοι

Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας. Τι θα λέγατε για μια ρομαντική βραδιά μόνο για τους δυο σας; Αν είστε μόνοι σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να αναζωπυρώσετε μια παλιά σας σχέση.

Ζώδια Καρκίνος

Μόνο με ειλικρινή συζήτηση θα καταφέρετε να βγάλετε από την μέση τα εμπόδια που απειλούν την σχέση σας. Μην την αναβάλλετε άλλο! Αν είστε αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, μην τα παρατάτε. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α σήμερα. Όπως και να έχει θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά. Έχετε καλή διάθεση και οι προσκλήσεις έρχονται από παντού.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/02 Διαδρομές ερωτικές – Νέος Έρωτας

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πάνε από το καλό στο καλύτερο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να σας απασχολεί, αλλά αν το καλοσκεφτείτε, θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα από τα προβλήματά σας είναι αποκύημα της φαντασίας σας! Μην κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. Βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε το δικαίωμά σας στον έρωτα.

Ζώδια Παρθένος

Αυτή είναι μια θετική μέρα για τη σχέση σας, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε μια υπέροχη ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Είστε ακόμη μόνοι; Θα πρέπει να αλλάξετε άμεσα τη στάση σας και να γίνετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Τα καλύτερα έρχονται!

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/02 Ζώδια Ζυγός

Η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας μεγαλώνει διαρκώς και αυτό σας στεναχωρεί. Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτή την σοβαρή συζήτηση για να δείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε στο μέλλον. Να είστε σίγουροι ότι ο/η αγαπημένος/η σας έχει όλη την καλή διάθεση να διαλύσει κάθε σκιά που απειλεί την σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι η σημερινή μέρα ευνοεί τα φλερτ. Απολαύστε αυτές τις στιγμές και περάστε καλά.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε το πάθος που κρύβετε τόσο καιρό μέσα σας. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε την σπίθα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α σήμερα. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας θα τον/την τρελάνουν!

dream

Ζώδια Τοξότης

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Θα περάσετε μια ευχάριστη μέρα με το ταίρι σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Κάντε την κίνησή σας και κυνηγήστε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε περάσει πολλές δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Επομένως, μην κολλάτε στα παλιά και χαλάτε το κλίμα. Αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλον και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α από το παρελθόν σας. Αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρέπει να επιτρέψετε σε αυτό το άτομο να επιστρέψει στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/02 Διαδρομές ερωτικές – Νέος Έρωτας

zwdia-taro-astra

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/02 Ζώδια Υδροχόος

Βάλτε τα δυνατά σας για να προστατέψετε τη σχέση σας από τα άγχη της δουλειάς και την καθημερινή φθορά. Τι θα λέγατε αν οργανώνατε κάτι ξεχωριστό για απόψε; Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών ή μια βραδινή έξοδος στο πιο δημοφιλές μπαρ της πόλης θα σας κάνουν να αναβιώσετε τα πρώτα σας ραντεβού. Αν πάλι ψάχνετε το άλλο σας μισό, η τύχη είναι με το μέρος σας! Θα συναντήσετε κάποιον/α πραγματικά ξεχωριστό/ή απόψε και αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, αυτή η νέα συνάντηση θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό που επιθυμείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή πάνε καλά. Ο/Η σύντροφός σας σας επιφυλάσσει μια υπέροχη έκπληξη! Θα νιώσετε ότι σας αγαπούν και σας φροντίζουν. Τα νέα είναι καλά και για εσάς τους αδέσμευτους, καθώς τα άστρα σας κάνουν ακαταμάχητους. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια τυχαία συνάντηση για να αλλάξει η ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot