Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/03 Τρίτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/03 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/03 Τρίτη  Ζώδια Κριός .

Σταδιακά ρίχνετε την άμυνά σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και αποκαλύπτετε την πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει και θα ξαναφέρει τη σπίθα στη σεξουαλική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το μέλλον, ακόμη και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αν αυτό είναι που θέλετε.

Η πρόβλεψη φαίνεται καλή και για εσάς τους αδέσμευτους Ταύρους εκεί έξω.

Το σεξαπίλ σας δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Απολαύστε την προσοχή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/03 Τρίτη  Ζώδια Δίδυμοι

Καλωσορίστε μια υπέροχη, σέξι μέρα! Ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι ή σε σχέση, να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε μια ρομαντική και παθιασμένη βραδιά. Εάν έχετε σχέση, αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναζωπυρώσετε τη σπίθα μεταξύ σας και να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Ελεύθεροι; Ρίξτε τις άμυνές σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Κάπου ανάμεσά τους μπορεί να είναι το άτομο που ψάχνετε.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή, είναι καιρός να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να αφήσετε πίσω τις ανησυχίες και τα άγχη σας. Μην φοβάστε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, έτσι ώστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα αναζωπυρωθεί ένας παλιός σας έρωτας. Προσπαθήστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.

Διαβαστε επισης :  Τσιγγάνικη Τράπουλα 08-10/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια και τις πράξεις σας, γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να πληγωθούν τα συναισθήματα του/της συντρόφου σας, ακόμη και αν δεν είναι αυτή η πρόθεσή σας. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, ίσως θα ήταν καλό να μείνετε χώρια σήμερα, ώστε να αποφύγετε εντελώς το ενδεχόμενο. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον ιδανικό/ή σύντροφο, κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς κάπου πολύ κοντά σας βρίσκεται κάποιο άτομο που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ σημαντικό στη ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα χαμογελούν στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε επιτέλους αυτή την σοβαρή συζήτηση που αναβάλλετε τόσο καιρό. Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Δεν θα είστε για πολύ μόνοι.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/03 Τρίτη  Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην επαγγελματική σας ζωή και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας. Βρείτε λίγο χρόνο για την σχέση σας απόψε, προγραμματίζοντας ένα ρομαντικό βράδυ μόνο για τους δυο σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Σήμερα θα λάβετε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κάντε την επιλογή που σας ταιριάζει.

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε μια ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε και οι δύο να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, η τύχη σας θα αλλάξει σύντομα λόγω μιας απροσδόκητης συνάντησης.

dream

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Κάποια προβλήματα, που σας απασχολούσαν και απαιτούσαν την προσοχή σας αρχίζουν να εκτονώνονται και να βρίσκουν τη λύση τους. Αυτό σας δίνει την ελπίδα και την αυτοπεποίθηση, ότι θα τα καταφέρετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εμπιστευτείτε τα άστρα σήμερα. Θα σας οδηγήσουν στην αγάπη της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το άτομο που έχετε επιλέξει να σταθεί στο πλευρό σας αποδεικνύει την αγάπη του για εσάς καθημερινά και θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να ανταποδώσετε τη χάρη. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σύντομα θα απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική ρομαντική περιπέτεια!

Διαβαστε επισης :  Τσιγγάνικη Τράπουλα 08-10/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/03 Τρίτη  Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή απαιτεί να δείξετε ειλικρίνεια και να είστε πρόθυμοι να συζητήσετε. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να αποφασίσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε είστε μαζί ή να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Εάν εξακολουθείτε να είστε μόνοι, σήμερα βγείτε από το σπίτι, ακόμα κι αν πρέπει να αναγκάσετε τον εαυτό σας για να το κάνει. Ένα φλερτ είναι αυτό που χρειάζεστε για να σας ανανεώσει και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η σχέση σας πλησιάζει το ιδανικό τις τελευταίες μέρες. Αυτό οφείλεται τόσο στις δικές σας προσπάθειες όσο και του/της συντρόφου σας. Απολαύστε τις υπέροχες στιγμές που περνάτε μαζί και φροντίστε να εστιάζετε πάντα στις θετικές πτυχές της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κάντε υπομονή. Δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις