Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/04 Παρασκευή

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/04 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/04 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Οι συζητήσεις τον/την σύντροφο σας σήμερα θα δώσουν έμφαση στους τομείς εκείνους της σχέσης σας με τους οποίους αισθάνεστε δυσαρεστημένοι.

Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι και νιώθετε μόνοι, μην αγχώνεστε. Δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Κάποιος φίλος σας θα σας κανονίσει μια συνάντηση με ένα άτομο που μπορεί να αποδειχθεί ο/η τέλειος/α σύντροφος.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα είναι δύσκολα στην ερωτική σας ζωή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε οξύθυμοι και διαρκώς τσακώνεστε για όλα.

Η μόνη διέξοδος από αυτή την κατάσταση είναι να καθίσετε και να μιλήσετε ανοιχτά για ό,τι σας απασχολεί. Θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση και να προσπαθήσετε να μην υψώνετε την φωνή σας με το παραμικρό.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας σήμερα. Κάντε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν και ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Αυτό θα σας ανεβάσει την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/04 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να προσέχετε πώς μιλάτε στον/στην σύντροφό σας σήμερα, γιατί η κατάσταση είναι κάπως τεταμένη και οι εντάσεις καραδοκούν. Λάβετε λοιπόν τα μέτρα σας πριν να είναι πολύ αργά και ανοίξτε ξανά τους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ σας. Είστε ελεύθεροι και ωραίοι; Ξεκινήστε με το να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε περισσότερο ευγενικοί μαζί του. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα και να αποφασίσετε πώς θα θέλατε να είναι ο/η ιδανικός/ή σύντροφος. Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Το μόνο σταθερό σημείο είναι η σχέση που έχετε δημιουργήσει με τον εαυτό σας.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα είναι κάπως στάσιμα στην ερωτική σας ζωή και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό. Αν είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα για αλλαγή σκηνικού. Αυτό μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο ένα νέο στέκι για καφέ ή φαγητό ή τόσο μεγάλο όσο εκείνο το εξωτικό ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι, ξεκουνηθείτε επιτέλους από τον καναπέ και βγείτε έξω. Πώς περιμένετε να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α όταν το μόνο που κάνετε είναι να κάθεστε σπίτι και να κλαίτε την μοίρα σας;

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL 2ο Δεκαήμερο Απριλίου –  Ερωτικές προβλέψεις

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Θα περάσετε μια υπέροχη μέρα με το άλλο σας μισό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίσετε το μυαλό σας από κάθε περιττή ανησυχία και να μην αντιδράτε υπερβολικά χωρίς λόγο, ειδικά για ασήμαντα ζητήματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τη στάση σας όσον αφορά τις σχέσεις. Αν θέλετε να καλωσορίσετε κάποιον/α καινούργιο/α στη ζωή σας, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική. Να είστε σίγουροι ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για να γνωρίσετε τον άνθρωπο των ονείρων σας και να ζήσετε ευτυχισμένοι για πάντα.

Ζώδια Παρθένος

Απολαμβάνετε μερικές πραγματικά υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας αυτές τις μέρες. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις άβολες συζητήσεις γιατί θα καταλήξετε να τσακώνεστε και μάλιστα χωρίς λόγο. Εστιάστε μόνο στα θετικά. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην αγχώνεστε και μην λυπάστε τον εαυτό σας. Όλα είναι υπέρ σας, πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/04 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Δε νομίζετε ότι είναι πια καιρός να κάνετε αυτή την ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας, να κατανοήσετε την πρόσφατη συμπεριφορά του/της και να ξεκαθαρίσετε ακριβώς πού βρίσκεστε; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε. Αφήστε κάτω το μπολ με το ποπ-κορν και μην περάσετε ούτε ένα βράδυ παραπάνω μπροστά από την τηλεόραση. Εκεί έξω υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Ζώδια Σκορπιός

Συμβαίνουν πολλά στην ζωή σας αυτόν τον καιρό και αυτό σας εμποδίζει να δώσετε αρκετή προσοχή στον/στην σύντροφό σας και να του εκφράσετε όλο το εύρος και βάθος των συναισθημάτων σας. Θα χαρείτε λοιπόν να ακούσετε ότι σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να φύγετε από τη δουλειά λίγο νωρίτερα, να επιστρέψετε νωρίς στο σπίτι και να εκπλήξετε ευχάριστα το ταίρι σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Θα σας κάνει πάρα πολύ καλό.

dream

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να γεφυρώσετε το χάσμα με το άλλο σας μισό, να έρθετε πιο κοντά και να μοιραστείτε τις ανασφάλειες και τις καθημερινές σας ανησυχίες. Η κατανόηση που θα λάβετε θα σας κάνει να αισθανθείτε ανακούφιση και ασφάλεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Αφιερώστε την σημερινή μέρα για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανθρώπους και καταστάσεις που απλά δεν σας κάνουν καλό.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης και να ξεκαθαρίσετε πώς νιώθετε για αυτό το άτομο που είναι δίπλα σας. Και αν δεν είστε σε μακροχρόνια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Το σεξαπίλ σας αγγίζει νέα υψηλά επίπεδα και σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL 2ο Δεκαήμερο Απριλίου –  Ερωτικές προβλέψεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/04 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Όλα υποδεικνύουν μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αρκεί να αφήσετε πίσω σας όλα τα προβλήματα και τις έγνοιες! Αφήστε την πιο ερωτική, ρομαντική πλευρά σας να έρθει στο προσκήνιο και απολαύστε το χρόνο σας μαζί. Εάν ακόμα ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, τα άστρα σήμερα χαμογελούν ευνοϊκά σε μια νέα και υπέροχη συνάντηση!

Ζώδια Ιχθύες

Στην προσωπική σας ζωή παρατηρείτε μια στροφή προς το χειρότερο. Αναρωτηθείτε γιατί. Για να επαναφέρετε τα πράγματα στην πρότερη κατάσταση, αφιερώστε χρόνο στο άλλο σας μισό και βοηθήστε τον/την να αποφορτιστεί. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να παρεμβαίνουν στη σχέση σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, εκμεταλλευτείτε την αυξανόμενη αυτοπεποίθησή σας και προσεγγίστε το αντικείμενο του πόθου σας έτσι ώστε να μην του αφήσετε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66