Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/05 Κυριακή 

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/05 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/05 Κυριακή  Ζώδια Κριός .

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια δύσκολη φάση, γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφό σας και βρείτε έναν τρόπο για να προχωρήσετε μαζί.

Καλό θα ήταν να υιοθετήσετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση και στις υπόλοιπες σχέσεις σας για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η ώρα να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας – ο/η ιδανικός/ή σύντροφος είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στην ερωτική σας ζωή.

Καταλήξτε στο τι χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι. Να θυμάστε ότι αυτό που θα συμβεί τελικά εξαρτάται από εσάς, οπότε πάρτε αυτό το θέμα στα σοβαρά.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε σήμερα γιατί σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/05 Κυριακή  Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε ικανοί να εκφραστείτε πιο ειλικρινά και χωρίς γελοίους εγωισμούς που σας κρατάνε πίσω μέχρι τώρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι η σχέση σας θα γίνει πιο ειλικρινής και σταθερή. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια συνάντηση με ένα αξιόλογο άτομο θα σας μαγέψει.

Ζώδια Καρκίνος

Αν έχετε μόνιμη σχέση, πάρτε μια βαθιά ανάσα σήμερα και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας γιατί είναι πιθανόν να σημειωθούν εντάσεις. Βάλτε τα δυνατά σας για να αποφύγετε λογομαχίες με τον/την σύντροφό σας που μπορεί να βλάψουν τη σχέση σας. Και προσπαθήστε να μην φτάσετε στα άκρα, Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας. Μπορεί κάλλιστα να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Αρκεί να βγείτε έξω από το σπίτι!

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία  08-10/05 Αντρική παρουσία – Καλός γάμος

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η σχέση σας πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο και αισθάνεστε ότι παίρνετε αυτό που χρειάζεστε από τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε κάθε κοινωνική πρόσκληση που θα λάβετε σήμερα. Χαλαρώστε με φίλους και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Και ποτέ δεν ξέρετε – μπορεί να γνωρίσετε τον/την άντρα/γυναίκα των ονείρων σας!

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα στην σχέση σας. Αν συνεχίσετε να τα κρύβετε κάτω από το χαλί όχι μόνο δεν θα πετύχετε τίποτα αλλά μεγαλώνετε και την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και αυτόν/αυτήν που αγαπάτε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι το άτομο στο οποίο έχετε δώσει την καρδιά σας θα κάνει σήμερα μια κίνηση για να σας προσεγγίσει. Αξιοποιήστε στο έπακρο την υπέροχη ερωτική ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/05 Κυριακή  Ζώδια Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή πηγαίνει όλο και καλύτερα και αυτό οφείλεται στους επιδέξιους χειρισμούς σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά και κρατήστε μια ανοιχτή στάση απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε την ιδανική σχέση, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείτε, να δημιουργήσετε έναν κύκλο φίλων, ίσως ακόμη και να γνωρίσετε μια νέα ερωτική προοπτική και να ξεκινήσετε μια υπέροχη περιπέτεια.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή είναι στα πάνω της. Να περιμένετε θετικές εξελίξεις και σήμερα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε και μην στεναχωριέστε. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε στα χέρια σας για να εξετάσετε τη στάση σας και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας όπου χρειάζεται. Αυτό θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

dream

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε επιτέλους έτοιμοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε κάποια σχέση, θα ενισχύσετε τον δεσμό σας με τον/την σύντροφό σας και αυτό, με τη σειρά του, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Και αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι αν συνεχίσετε να μένετε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους δεν θα γνωρίσετε ποτέ κάποιον/α. Εάν θέλετε πραγματικά μια σχέση, είναι καιρός να εκτεθείτε εκεί έξω. Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για να γίνει αυτό.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν πάρα πολλά μυστικά στη σχέση σας και από τις δύο πλευρές. Τολμήστε να κάνετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και βρείτε το θάρρος να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Μόνο έτσι θα ξέρετε πού βρίσκεστε. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον έρωτα, κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος.

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία  08-10/05 Αντρική παρουσία – Καλός γάμος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/05 Κυριακή  Ζώδια Υδροχόος

Αν έχετε μια μόνιμη σχέση, σήμερα θα καταφέρετε να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να δεθείτε πιο στενά μεταξύ σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, τα άστρα είναι με το μέρος σας. Μη διστάσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση σε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, προστατεύοντας την ερωτική σας ζωή και τη σχέση σας! Μπορείτε να περάσετε μια υπέροχη μέρα αρκεί να μην επιβαρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας με τα προβλήματα και τα άγχη της δουλειάς σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δραστηριοποιηθείτε, βγείτε έξω και κάντε καινούργιες γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot