Επανασυνδέσεις σχέσεων 08/05 Σάββατο

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις σχέσεων 08/05 Σάββατο  .

Επανασυνδέσεις σχέσεων 08/05 Ζώδια Κριός .

Υπάρχουν κάποια πράγματα στη σχέση σας που σας απογοητεύουν. Αν δεν μπορείτε να τα επιλύσετε μόνοι σας, θα πρέπει να μιλήσετε με τον /την αγαπημένο /η σας και αν και πάλι δεν καταφέρετε να βγάλετε άκρη με κάποιον ειδικό.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σταματήστε να βουλιάζετε σε έναν καναπέ. Βγείτε εκεί έξω και βρείτε το.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δεν υπάρχουν προβλήματα στον ερωτικό σας παράδεισο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προχωρήσετε και να κάνετε ευχάριστα σχέδια για εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, απολαύσετε αυτήν την ημέρα. Ανοίξτε την αγκαλιά σας για να καλωσορίσετε μια νέα και παθιασμένη ερωτική σχέση στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις σχέσεων 08/05 Ζώδια Δίδυμοι

Οι συνεχείς τσακωμοί με τον /την σύντροφό σας έχουν φέρει τη σχέση σας σε οριακό σημείο. Συνειδητοποιείτε ότι απαιτείται να αναλάβετε άμεσα δράση, αλλιώς είναι πιθανό να χωρίσετε. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας και να δείτε εάν μπορείτε να βρείτε μια λύση από κοινού. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.

Ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι όλα ρόδινα στην προσωπική σας ζωή. Συνειδητοποιείτε μάλιστα ότι η συμπεριφορά σας μέχρι τώρα έχει φέρει τα πράγματα σε δύσκολο σημείο. Όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να σταματήσετε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση, καθώς αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να γεμίσετε τον εαυτό σας με αρνητική ενέργεια. Χαλαρώστε και κρατήστε μια πιο θετική στάση και σύντομα θα δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Διαβαστε επισης : Κλασσική Χαρτομαντεία 10-20/05 – Το σημείο αναφοράς του Έρωτα

zodia-0988

Επανασυνδέσεις σχέσεων 08/05 Ζώδια Λέων

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να μοιραστείτε με ειλικρίνεια όσα σκέφτεστε και αισθάνεστε με τον /την σύντροφό σας. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα βελτιώσει την καθημερινότητα σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Κάποιος /α από αυτούς θα είναι ιδανικός /ή για σχέση.

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή απολαμβάνει την εύνοια των πλανητών, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Περάστε χρόνο με τον /την αγαπημένο /η σας, κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα δείτε ότι ο δεσμός σας θα ανανεωθεί. Αν ακόμη ψάχνετε για το άλλο σας μισό, τολμήστε να βγείτε εκεί έξω και να επιδιώξετε αυτό που θέλετε. Δεν θα το μετανιώσετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις σχέσεων 08/05 Ζώδια Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό η δουλειά σας σας προκαλεί μεγάλο άγχος. Καλό θα ήταν όμως να μην ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να φθείρετε την σχέση σας. Προσπαθήστε να μιλάτε για πιο ανώδυνα, ευχάριστα θέματα μαζί του/της. Και κυρίως αφήστε τον/την να σας βοηθήσει αν θέλει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος /α με τον/την οποίο /α διατηρείτε πλατωνικό δεσμό, θα εκφράσει ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν απαντήσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Τα άστρα σας χαμογελούν σήμερα. Αυτό σας βοηθά να δείτε τη σχέση σας υπό ένα πιο θετικό πρίσμα φως και να βάλετε τα δυνατά σας για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Κάποιος/α σας έχει βάλει στο μάτι. Γιατί να μην του/της δώσετε μια ευκαιρία; Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ πιο ευχάριστα από ό, τι περιμένετε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχει κανένα νόημα να φέρνετε το άγχος της δουλειάς σας στην σχέση σας. Μην αφήσετε το στρες και την ένταση να δηλητηριάσουν αυτό που έχετε με τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε να το προστατέψετε από την καθημερινή φθορά/ Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να διασταυρωθούν οι δρόμοι σας με κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα είναι δύσκολα στη σχέση σας και το τρέχον πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Είναι εύκολο να γίνουν παρανοήσεις ή τσακωμοί με τον/την σύντροφό σας. Επομένως, ίσως είναι καλύτερο να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ. Αν υπάρχει η δυνατότητα μείνετε λίγο χώρια. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και περάστε καλά με φίλους. Το χρειάζεστε πραγματικά.

Διαβαστε επισης : Κλασσική Χαρτομαντεία 10-20/05 – Το σημείο αναφοράς του Έρωτα

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή και θα ήταν ακόμη καλύτερα αν βάλετε στην άκρη τυχόν ασήμαντα θέματα που μπορεί να αναστατώσουν την σχέση σας. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σύντομα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Κάποιος/α καινούργιος/α πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να γεμίσει τις μέρες σας με χαρά και αγάπη.

Ζώδια Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε λίγο, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα υπέροχο βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας, αφήνοντας στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας . Το χρειάζεστε πραγματικά, οπότε μην αρνηθείτε τον εαυτό σας αυτή τη μικρή χαρά. Εάν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot