Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/06 Τετάρτη

astrologia-gamos-7-oikos

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/06 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/06 Τετάρτη  Ζώδια Κριός .

Η τάση σας να κρατάτε μυστικά δεν κάνει καλό στη σχέση σας, γιατί κάνει τον/την σύντροφό σας να ανησυχεί και να αισθάνεται ανασφαλής.

Μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προχωρήσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έχετε την τάση να παραπονιέστε συνεχώς στον/στην σύντροφό σας ότι δεν σας καταλαβαίνει και δεν σας βοηθάει.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, καθώς δεν ξέρετε ούτε εσείς τι ακριβώς χρειάζεστε.

Η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να τακτοποιήσετε τα πράγματα στο μυαλό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σας και σας βάζει ξανά στο παιχνίδι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/06 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Όλη η πίεση που δέχεστε τον τελευταίο καιρό σας έχει επιβαρύνει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Προσπαθήστε σήμερα να χαλαρώσετε και να βγείτε έξω για να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, καλό είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε με κάποιον/α συνάδερφο, γιατί αυτό πιθανότατα θα οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις στη συνέχεια.

Ζώδια Καρκίνος

Η ασταθής συμπεριφορά που επιδεικνύετε τις τελευταίες εβδομάδες έχει μπερδέψει τον/την σύντροφό σας. Απλώς δεν ξέρει τι να κάνει. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να συνέλθετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για να γνωρίσετε καινούργια άτομα, καθώς μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα προβλήματα και η πίεση της δουλειάς έχουν επηρεάσει την σχέση σας, προκαλώντας συνεχώς εντάσεις. Αλλάξτε λοιπόν τη συμπεριφορά σας πριν να είναι πολύ αργά και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καλό είναι να καθίσετε και να σκεφτείτε σοβαρά τι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνετε. Αν συνεχίσετε να κάνετε σχέσεις χωρίς να έχετε καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα δεν θα έχετε ποτέ τα αποτελέσματα που θέλετε.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό παραμελείτε τον/την σύντροφό σας και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται εντάσεις στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που πραγματικά αξίζουν την προσοχή σας τώρα. Αλλά προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για το άλλο σας μισό, ακόμη και αν πρέπει να πιέσετε κάπως το πρόγραμμά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσετε το θέλετε πριν προβείτε σε αποφάσεις και κινήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/06 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Φαίνεται πως τελευταία ξεσπάτε τα άγχη και τις απογοητεύσεις σας στον/στην σύντροφό σας. Δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να απαλύνετε κάπως την στάση σας; Σταματήστε να είστε τόσο επικριτικοί και να αναστατώνετε την ζωή σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά! Κάποιος/α είναι ερωτευμένος/η μαζί σας και δεν έχετε πάρει είδηση.

Ζώδια Σκορπιός

Καλά θα κάνετε να σταματήσετε να επικρίνετε και να κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας για ό,τι έχει πάει λάθος στη δική σας ζωή και να παραδεχτείτε ότι είστε οι κυρίως υπεύθυνοι. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Βρείτε το θάρρος και κάντε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει!

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις αυτόν τον καιρό. Η καλύτερη συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι να ελέγχετε την ψυχραιμία σας και να κρατάτε χαμηλούς τόνους. Διαφορετικά κινδυνεύετε να προκαλέσετε παρεξηγήσεις ή ακόμη και καυγάδες ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για νέες συναντήσεις. Οπλιστείτε με το ακαταμάχητο χαμόγελό σας, βγείτε έξω και δοκιμάστε την τύχη σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας χρειάζεται την υποστήριξή σας όπως και οι φίλοι σας σήμερα. Και επειδή θέλετε να τους βοηθήσετε όλους, θα χρειαστεί να διαχειριστεί πολύ καλά τον χρόνο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε ώστε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι να έχει αμοιβαία συναισθήματα για εσάς. Έτσι θα αποφύγετε να εκτεθείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/06 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, υπάρχουν πολλά που θέλετε να κάνετε και να μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αλλά φαίνεται ότι σας εμποδίζουν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας. Προσπαθήστε να μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά. Καλύτερα εστιάστε σε έναν και μόνο αξιόλογο στόχο.

Ζώδια Ιχθύες

Ο/Η σύντροφός σας σας αγαπά και σας σέβεται, κάτι που σας κάνει πολύ χαρούμενους, αλλά μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθάνεστε καταπίεση. Ήρθε η ώρα να του/της ανοιχτείτε και να του/της εξηγήσετε ότι κάποιες φορές χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η συμβουλή μας είναι να γίνετε λίγο πιο επιλεκτικοί. Μην χαραμίσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια σε κάποιον/α που δεν το αξίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66