Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/07 Παρασκευή

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/07 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/07 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας μπορεί να είναι πηγή μεγάλης χαράς, αρκεί να αφήσετε τα επαγγελματικά σας άγχη έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Αλλά μην ανεχτείτε ανόητες συμπεριφορές.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν είστε σε σχέση, το τρέχον πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό για εσάς. Με λίγη καλή θέληση θα μπορέσετε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και δεν αντέχετε να μείνετε μόνοι ούτε μια μέρα παραπάνω, αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας.

Αφήστε τη γοητεία σας να λάμψει και δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Η κατάκτηση του γοητευτικού ατόμου που έχετε βάλει στο μάτι θα είναι παιχνιδάκι για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/07 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήνετε τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας να παρεισφρήσουν στην σχέση σας και να σας απομακρύνουν από τον/την σύντροφό σας. Επιλέξτε να μιλήσετε ανοιχτά για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας; Βάλτε στόχο να περάσετε καλά και μην χάσετε την αυτοπεποίθησή σας ό,τι και αν γίνει.

Ζώδια Καρκίνος

Αν είστε σε σχέση, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Είστε σε θέση να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε εκείνες τις πτυχές της συμπεριφοράς του/της συντρόφου σας που σας εκνευρίζουν περισσότερο. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην ντρέπεστε – πείτε του πώς νιώθετε!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zodia-0988

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας – ειδικά όταν πρόκειται για παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει μεταξύ σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι σήμερα ευνοούνται οι επαφές και οι νέες γνωριμίες. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Ζώδια Παρθένος

Έχετε αφήσει ανεπίλυτα κάποια προβλήματα στην σχέση σας. Το αποτέλεσμα είναι να κακοφορμίσουν και να επηρεάζουν δυσάρεστα την ερωτική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και τολμήστε να θίξετε οποιοδήποτε θέμα προκαλεί ρήξη ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί και να παριστάνετε ότι όλα είναι τέλεια. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, ετοιμαστείτε για μεγάλες εξελίξεις σήμερα. Η έντονη προσωπικότητά σας θα σας βάλει στο στόχαστρο ενός/μίας πολύ γοητευτικού/γοητευτικής αγνώστου/άγνωστης.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/07 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η στιγμή να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας. Φαίνεται ότι έχει κάποια παράπονα από εσάς και όχι άδικα. Μην κάνετε το λάθος να αποσυρθείτε συναισθηματικά γιατί αυτός θα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή για την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Κάντε παρέα με ανθρώπους που πραγματικά σας ανεβάζουν τη διάθεση. Αυτό που ψάχνετε, δεν θα αργήσει να εμφανιστεί!

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα βελτιώνονται στην ερωτική σας ζωή. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη, πράγμα που ενθουσιάζει τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την ερωτική ενέργεια. Είστε μόνοι; Πάρτε πρωτοβουλίες. Μην περιμένετε τον/την τέλειο/α σύντροφο να πέσει από τον ουρανό στην αγκαλιά σας.

zwdia – love

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε μόνιμη σχέση, προσπαθήστε να πλησιάσετε περισσότερο τον/την σύντροφό σας και να οργανώσετε κάτι που μείνει αξέχαστο και στους δύο. Αν πάλι αναζητάτε ακόμη τον έρωτα, να ξέρετε ότι σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει. Απλά, προσέξτε να μην πέσετε με τα μούτρα.

Ζώδια Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να εκφράσετε την αγάπη σας στον/στην σύντροφό σας. Μη διστάσετε να του/της δείξετε πόσο πολύ τον/την αγαπάτε. Μην συγκρατείτε τα συναισθήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και δεν αντέχετε άλλο την μοναξιά, μην απογοητεύεστε και μην τα παρατάτε. Τα άστρα σας χαμογελούν ευνοϊκά σήμερα. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και διεκδικήστε τον έρωτα που σας αξίζει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/07 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι κάπως περίεργη σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας για θέματα που καλύτερα θα ήταν να επιλύσετε μόνοι σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να αποδεχτείτε μια πρόσκληση στο σπίτι ενός φίλου.

Ζώδια Ιχθύες

Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να αποκαταστήσετε την ηρεμία και την αρμονία στη σχέση σας. Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε όλα όσα σας προβληματίζουν. Αν είστε μόνοι και εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, αφήστε την προσωπική σας γοητεία να κάνει τη δουλειά της και να φέρει κοντά σας το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot