Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/11 Παρασκευή

85135

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 08/11 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Κάποιος καταφέρνει να σας γίνει τσιμπούρι όλο το απόγευμα σήμερα. Και όσο επίμονα και αν ξυστείτε, δεν καταφέρνετε να απαλλαγείτε από αυτό το παράσιτο.

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, απομακρυνθείτε από αυτή την κατάσταση. Εξάλλου χαλάει το στυλ σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το μέλλον διαγράφεται όλο και πιο φωτεινό. Κάντε κι εσείς την προσπάθεια σας για αυτό – αρχίστε να σκέφτεστε οικολογικά. Ξεκινήστε ανακύκλωση, μην τρώτε κρέας, χρησιμοποιήστε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Ό,τι και αν αποφασίσετε, κάντε το συνήθεια. Μια μικρή αλλαγή στις προσωπικές σας συνήθειες μπορεί να έχει τεράστια αποτελέσματα.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα είστε λιγότερο ευπροσάρμοστοι από ότι συνήθως. Τι συμβαίνει; Γίνονται τόσα υπέροχα, διασκεδαστικά πράγματα γύρω σας κι εσείς είστε κολλημένοι στον καναπέ, χωρίς να θέλετε καν να ανοίξετε τις κουρτίνες. Φροντίστε τον εαυτό σας. Δεν χάνετε κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Κάτι καινούργιο βρίσκεται σε εξέλιξη και ξέρετε ότι θα είναι φανταστικό. Είτε πρόκειται για κάποιο αναπάντεχο e-mail είτε για μια τυχαία συνάντηση στο δρόμο, θα αλλάξει τη ζωή σας. Ίσως είναι έρωτας, ίσως είναι χωρισμός. Είναι στο χέρι σας να καταλάβετε τη σημασία που θα έχει στη ζωή σας.

Ζώδια Λέων

Βάζετε σε αναμονή το τελευταίο σας φλερτ, μέχρι να αποφασίσετε αν το αντικείμενο του πόθου σας έχει ξεπεράσει ή όχι τον/την πρώην του. Και είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε: απλά ρωτήστε τους ευθέως. Μην μασάτε τα λόγια σας. Από την απάντηση, θα εξαρτηθεί προς τα πού θα πάει η μεταξύ σας σχέση – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Το πρόσωπο που βλέπετε έχει κάποιους ενδοιασμούς για εσάς. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση μαζί του σχετικά με το πώς είναι η κατάσταση με τον/την πρώην σας. Τον/την έχετε ξεπεράσει; Αν όχι, ίσως θα ήταν καλύτερα να μείνετε λίγο μόνοι μέχρι να το ξεκαθαρίσετε.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε ερωτευμένοι με κάποιον από τους φίλους σας. Δεν ξέρετε, όμως αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Αρχίστε να κάνετε μερικούς υπαινιγμούς. Δείξτε του/της πόσο υπέροχο/η τον/την βρίσκετε.

Ζώδια Σκορπιός

Τα λουλούδια είναι κάτι πολύ ρομαντικό – σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Οπότε, ακόμη και αν δεν σας στέλνει κανείς λουλούδια, μπορείτε να τα αγοράσετε εσείς για τον εαυτό σας. Η καλή ενέργεια που σας προκαλούν είναι μεταδοτική. Να περιμένετε ότι διάφοροι άνθρωποι θα σας πιάσουν τη συζήτηση, επαινώντας σας για τις φανταστικές σας επιλογές.

Ζώδια Τοξότης

Μην μιλάτε πολύ για τα χρήματα. Είναι κάπως κακόγουστο να καυχιέστε για το πόσο ακριβό είναι το αμάξι, η τσάντα ή τα παπούτσια σας. Αντ’ αυτού μιλήστε για πράγματα που έχουν ουσία: τις φιλοδοξίες, τα όνειρα σας και τους στόχους σας. Αν δεν ξέρετε τι να πείτε, απλά παραμείνετε σιωπηλοί ή αλλάξτε θέμα.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα, μια άβολη ή και ανάρμοστη κατάσταση θα δοκιμάσει τον αυτοέλεγχο σας. Πριν χάσετε εντελώς την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε τις συνέπειες (και τα άτομα που σας παρακολουθούν). Μην αφήσετε όλη αυτή τη συναισθηματική τοξικότητα να σας δηλητηριάσει και να αρχίσετε να λέτε τα λάθος πράγματα μπροστά σε τόσο κόσμο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Μην αφήνετε όλη αυτή τη δουλειά που κάνατε να πάει στράφι. Αν προσπαθήσατε πολύ για να βρείτε το τηλέφωνο ή το e-mail αυτού/αυτής του/της κούκλου/ας, χρησιμοποιήστε το. Ακόμη και αν ήσασταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν το πήρατε, τολμήστε το. Αν μη τι άλλο, θα είναι μια καλή εξάσκηση.

Ζώδια Ιχθύες

Ο σκοπός είναι να βρείτε το σωστό άτομο για να μοιραστείτε τη ζωή σας μαζί του, αλλά μέχρι τότε γεμίστε τη ζωή σας με ουσιαστικά πράγματα. Φτιάξτε νέες σχέσεις, συμμετέχετε σε εθελοντικές δράσεις και επικοινωνήστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Το να περιτριγυρίζεστε από κόσμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τη μοναξιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia