Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/01 Κυριακή

erwtas-vres-agapi-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/01 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/01 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα είναι ήρεμα και χαλαρά και η σχέση σας θα ωφεληθεί από αυτή τη διάθεση ηρεμίας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται δύο για μια σχέση – οπότε βγείτε έξω και δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας όλα τα άγχη σας και να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας.

Τι θα λέγατε για μια μικρή εκδρομή στη φύση; Εάν πάλι εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σήμερα μπορεί να συναντήσετε έναν έρωτα από το παρελθόν.

Εάν είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α χωρίς ανταπόκριση, τα άστρα σας ενθαρρύνουν να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να εκφράσετε πώς αισθάνεστε. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/01 Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να πλησιάσετε λίγο παραπάνω τον/την σύντροφό σας σήμερα. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του/της τι σας απασχολεί. Θα νιώσετε καλύτερα και θα ξέρετε ακριβώς πού πατάτε στην σχέση σας, αντί να βυθίζεστε στην ανασφάλεια. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία σας. Σύντομα θα βρεθείτε με σχέση και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ζώδια Καρκίνος

Θα κληθείτε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε μαζί θα βάλουν τη σχέση σας σε μια πιο σταθερή βάση. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για νέες και συναρπαστικές συναντήσεις. Εναπόκειται σε εσάς να προχωρήσετε περισσότερο ή όχι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

dream

Ζώδια Λέων

Νιώθετε ότι τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας είναι κάπως απόμακρος/η. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάτσετε και να συζητήσετε σοβαρά μαζί του/της. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, αφήνοντας την απόσταση ανάμεσά σας να μεγαλώνει. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, προετοιμαστείτε: κάποιος/α από την δουλειά θα σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού! Αρχικά μπορεί να σοκαριστείτε αλλά θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια υπέροχη σχέση.

Ζώδια Παρθένος

Αναδείξτε τον πιο ρομαντικό σας εαυτό σήμερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε πιο χαρούμενο/η τον/την σύντροφό σας και θα αναζωπυρώσετε το πάθος ανάμεσά σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Εάν ακόμη δεν έχετε συναντήσει κάποιον/α που να κεντρίζει το ενδιαφέρον σας, ίσως θα πρέπει να κοιτάξετε λίγο καλύτερα. Υπάρχουν πολλά άτομα εκεί έξω που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα αλλά δεν τολμούν καν να σας πλησιάσουν.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/01 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην σχέση σας πάνε αρκετά καλά. Μπορείτε να μιλήσετε για σχεδόν οτιδήποτε με τον/την σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να ενισχύσετε το δεσμό σας και να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και σίγουρα θα συναντήσετε κάποιον/α που να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πάνε προς το καλύτερο. Μπορείτε επιτέλους να βρείτε λύσεις σε κάθε είδους προβλήματα που σας απασχολούσαν και ο/η σύντροφός σας βρίσκει τις προτάσεις σας πολύ ευπρόσδεκτες. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ρισκάρετε και να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και τα άστρα είναι με το μέρος σας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τα πάνω τους στην ερωτική σας ζωή και πολλά από τα όνειρα και τις επιθυμίες σας αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η μέρα φέρνει ευχάριστες συναντήσεις με θετικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε πολύ καλή διάθεση και αυτό σας επιτρέπει να ανεβάσετε και την διάθεση του/της συντρόφου σας που είναι κάπως προβληματισμένος/η σήμερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην κολλάτε σε αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/01 Ζώδια Υδροχόος

Περνάτε μια πολύ αγχωτική περίοδο στην δουλειά και αυτό επηρεάζει την προσωπική σας ζωή, προκαλώντας εντάσεις με τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Προτιμήστε να χαλαρώσετε, και να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε προτείνει το ταίρι σας σήμερα. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι για το καλό της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα λάβετε μερικές προσκλήσεις που θα σςς ενθουσιάσουν! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε τη σωστή επιλογή και μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή η νύχτα υπόσχεται να είναι ρομαντική και ποιος ξέρει; Θα μπορούσατε κάλλιστα να ερωτευτείτε απόψε! Είστε σε μόνιμη σχέση; Θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και τους δύο. Πάρτε την πρωτοβουλία και μην το σκέφτεστε πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098