Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Τετάρτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Ζώδια Κριός .

Αισθάνεστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την σχέση σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας καταλαβαίνετε απόλυτα ο ένας τον άλλον – κάνετε την τέλεια ομάδα.

Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι σας ελκύει κάποιος/α που ήδη γνωρίζετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή.

Εκμεταλλευτείτε το για να περάσετε μια μέρα γεμάτη ρομαντισμό με τον/την σύντροφό σας, αλλά φροντίστε να αφήσετε απέξω τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας.

Αν αναζητάτε ακόμη τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, κάποιος/α που θα γνωρίσετε σήμερα σε μια φιλική συγκέντρωση μπορεί να αποδειχθεί κάτι πολύ περισσότερο από φίλος/η.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Ζώδια Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να απελευθερώσετε το πάθος που συνήθως κρύβετε μέσα σας. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία – η σχέση σας θα ωφεληθεί πάρα πολύ. Απολαύστε τον χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, κάτι που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Καλό είναι να μην επιβαρύνετε συνεχώς τον/την σύντροφό σας με τα άγχη και τις ανασφάλειές σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δημιουργήσετε ένα κλίμα εκνευρισμού στη σχέση σας. Αντίθετα, εστιάστε σε πιο θετικές δραστηριότητες και δείξτε του/της πόσο τον/την αγαπάτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί με αυτή την κατάσταση, σήμερα θα βρείτε επιτέλους το κουράγιο να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας αρέσει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-11/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Υπάρχουν στιγμές που η υπερβολική προσκόλληση του/της συντρόφου σας πάνω σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ασφυξία. Αντί να τα μαζεύετε όλα μέσα σας και μοιραία να ξεσπάσετε κάποια στιγμή, καλό θα ήταν να του/της πείτε ότι χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Εάν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει κάποιο άτομο στον χώρο εργασίας σας που ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από το να συνεργαστείτε. Μέχρι στιγμής τον/την κρατάτε σε απόσταση. Τι θα λέγατε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τον/την γνωρίσετε καλύτερα; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό έχετε ρίξει όλο σας το βάρος στην δουλειά σας και έχετε παραμελήσει την σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση. Σήμερα αφιερώστε χρόνο και προσοχή στο άλλο σας μισό και προσπαθήστε να επανορθώσετε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, σκεφτείτε μήπως έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Ζώδια Ζυγός

Κάποιες δυσάρεστες αλήθειες που αφορούν την προσωπική σας ζωή έρχονται σήμερα στην επιφάνεια. Αφήστε στην άκρη τους ανόητους δισταγμούς και αρχίστε να είστε πιο εξωστρεφείς απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Είστε μόνοι; Μόλις απαλλαγείτε από την πίεση και το άγχος της αναζήτησης συντρόφου και θα δείτε ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή ευνοείται από την ενέργεια της σημερινής μέρας και οι όποιες εντάσεις στην σχέση σας αρχίζουν να εκτονώνονται. Αυτό σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την τέλειο/α σύντροφο, ανοίξτε την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να δεχτείτε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή. Ο έρωτας της ζωής σας είναι κυριολεκτικά ένα βήμα μακριά και σύντομα οι δρόμοι σας θα διασταυρωθούν.

dream

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις βαθύτερες και πιο ειλικρινείς σκέψεις και συναισθήματα σας προς τον/την σύντροφό σας. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να πάτε τη σχέση σας σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να παραπονιέστε. Εκμεταλλευτείτε την ελευθερία σας. Εξάλλου, δέχεστε συχνά εκδηλώσεις αγάπης από τους θαυμαστές σας που αποδεικνύουν ότι το έχετε ακόμη!

Ζώδια Αιγόκερως

Η αβεβαιότητα και η αστάθεια φαίνεται να κυριαρχούν στην ερωτική σας ζωή. Καλό θα είναι να προσέξετε τα λόγια σας σήμερα, γιατί μπορεί άθελά σας να πληγώσετε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε. Ίσως θα πρέπει να μείνετε λίγο χώρια για να αποφύγετε τυχόν εντάσεις και διαφωνίες. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απλώς ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και σύντομα θα δείτε την ερωτική σας ζωή να βελτιώνεται.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-11/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zvdia-zwdia-tarw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Ζώδια Υδροχόος

Η σχέση σας φαίνεται να διανύει μια δύσκολη περίοδο και αυτό σας αναστατώνει. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τι συμβαίνει και να ανακαλύψετε πού κάνετε λάθος. Στη συνέχεια, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να επαναφέρετε την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, δεχτείτε τις προσκλήσεις για έξοδο που θα λάβετε σήμερα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Οι συνθήκες στη σχέση σας είναι ιδανικές και αυτό σας βοηθά να απολαύσετε μια όμορφη και αρμονική καθημερινότητα με τον/την σύντροφό σας. Αυτό με τη σειρά του, σας επιτρέπει να ακμάζετε σε κάθε άλλο τομέα της ζωής σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Μια συνάντηση σύντομα θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο και θα κάνει την ερωτική σας ζωή πιο περιπετειώδη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot