Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Τρίτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Ζώδια Κριός .

Πάρτε μια πρωτοβουλία στον έρωτα σήμερα.

Ξεκινήστε με επαφές και φλερτ μέσω διαδικτύου. Φροντίστε να διατηρήσετε τα μηνύματά σας σύντομα και τις συναντήσεις σας χαλαρές.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η μουσική και οι τέχνες σας προσελκύουν πολύ σήμερα. Αν καταφέρετε να γίνετε πιο δημιουργικοί στην προσέγγισή σας στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι λάθος.

Ζώδια Δίδυμοι

Συνηθίζετε να είστε συνεχώς στα τηλέφωνα, να συνομιλείτε ή να στέλνετε γραπτά μηνύματα όλη την ημέρα. Βάλτε και λίγο φλερτ στο μείγμα. Έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ζώδια Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Καρκίνος

Ρίξτε μια ματιά πριν κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή τώρα. Τα άτομα που έχετε στο μυαλό σας μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Χρησιμοποιήστε την αντίληψή σας για να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

Ζώδια Λέων

Είναι λες και τους έχετε υπνωτίσει όλους σήμερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προτείνετε κάτι και είναι έτοιμοι να το κάνουν. Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν τη δύναμη για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή;

Ζώδια Παρθένος

Είναι ωραίο να μιλάτε για τα χόμπι σας αλλά τώρα πρέπει να κάνετε βαθύτερες συζητήσεις. Ξεκινήστε να μιλάτε για διάφορα καινούργια θέματα όπως πολιτική, θρησκεία ή κάτι εξίσου έντονο. Θα μάθετε περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα τους.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-12/02 Τα μυστικά της αγάπης

μελλοντολόγος

Ζώδια Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/02 Ζυγός

Η ενέργειά σας σας κάνει ιδιαίτερα λαμπερούς σήμερα. Βγείτε εκεί έξω και εντυπωσιάστε τον κόσμο με την λάμψη στο βλέμμα σας και το εκπληκτικό σας πνεύμα!

Ζώδια Σκορπιός

Σας ξαναπιάνει αυτό το περίεργο συναίσθημα. Μπορείτε να καταλάβετε πράγματα που δεν είναι εμφανή στους άλλους. Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας και δώστε τους χρόνο να εξελιχθούν. Ξέρετε περισσότερα από όσα νομίζετε!

Ζώδια Τοξότης

Η ανοιχτή σκέψη σας, για να μην αναφέρουμε την ανοιχτή σας καρδιά, σας δίνει το προβάδισμα σήμερα. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάποια σχέση επί του παρόντος, εξακολουθείτε να απολαμβάνετε το φλερτ.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-12/02 Τα μυστικά της αγάπης

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αιγόκερως

Εφαρμόστε την κρίση σας και εκτιμήστε τα ρίσκα όπως θα κάνατε στην εργασία σας προκειμένου να αξιολογήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του νέου σας φλερτ. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

Ζώδια Υδροχόος

Αναζητήστε ανθρώπους που σκέφτονται όσο εσείς, αν όχι σαν και εσάς, οπουδήποτε. Ξεκινήστε μερικές χαλαρές συζητήσεις, Ποιος ξέρει πού θα μπορούσαν να καταλήξουν.

Ζώδια Ιχθύες

Η αναπόληση της ερωτικής σας ζωής (η επανεξέταση των προηγούμενων σας σχέσεων ή των ξεπερασμένων τρόπων σκέψης) σπάνια παράγει νέα αποτελέσματα. Σκεφτείτε το μέλλον: κίνηση, βελτίωση και νέες δυνατότητες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA