Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/03 Τετάρτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/03 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/03 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Η προσωπική σας ζωή περνάει μια δύσκολη φάση και είναι λογικό να νιώθετε απογοητευμένοι.

Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι η δύναμη να διορθώσετε τα πράγματα είναι στα χέρια σας και ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να υποφέρετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω με τους φίλους σας απόψε. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Υπάρχουν κάποια προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και συνεχώς ανακύπτουν στην σχέση σας. Αντιμετωπίστε με προσοχή αυτά τα θέματα χωρίς χρονοτριβή.

Θα ήταν καλό να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ και επικεντρωθείτε σε έναν πιο μακροπρόθεσμο στόχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/03 Τετάρτη  Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να περάσετε υπέροχα. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις καθημερινές σας ανησυχίες, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, έχετε σέξι διάθεση, πράγμα που θα σας οδηγήσει σε μια νέα ερωτική περιπέτεια.

Ζώδια Καρκίνος

Τα άστρα ευνοούν την σχέση σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο την ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας και να μιλήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί ή σας ανησυχεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική, και να τολμήσετε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε βέβαιοι ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/03 – Deste 2ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Η ακαταμάχητη γοητεία και το έντονο πάθος σας οδηγούν σε μια αξέχαστη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν και αυτή η αλλαγή στη διάθεσή σας τον/την εκπλήσσει αρχικά, είναι κάτι που τον/την χαροποιεί – πράγμα που θα φανεί από την αντίδρασή του/την. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, να είστε πιο ανοιχτοί και προσεκτικοί στα άτομα που σας προσεγγίζουν – ποτέ δεν ξέρετε, κάποιος/α από αυτούς/αυτές μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από φίλος/η.

Ζώδια Παρθένος

Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στην σχέση σας σήμερα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μην βγείτε εκτός εαυτού και πείτε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε. Ακούστε τι έχει να σας πει ο/η σύντροφό σας. Μην αφήνετε τυχόν παρεξηγήσεις να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα υπέροχη μέρα. Είσαι αδέσμευτοι; Έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό σήμερα! Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σας και θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/03 Τετάρτη  Ζώδια Ζυγός

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την πραγματική έκταση των προβλημάτων που έχετε με τον/την σύντροφό σας και να βάλετε τα δυνατά σας για να βελτιώσετε την κατάσταση. Και οι δύο θα πρέπει να προσπαθήσετε για να επανορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτό το άτομο που σας φλερτάρει τόσο καιρό;

Ζώδια Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να απολαύσετε τον έρωτα και τον ρομαντισμό σήμερα. Τα άστρα σας τον προσφέρουν στο πιάτο. Είστε σε ερωτική διάθεση και αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Αυτό σας βοηθά να λύσετε εύκολα τυχόν προβλήματα σχέσης που αντιμετωπίζετε και να περάσετε καλά με το έτερον σας ήμισυ. Αν είστε αδέσμευτοι, μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ανατρέψει τη ζωή.

dream

Ζώδια Τοξότης

Νιώθετε εξαιρετικά ανασφαλείς απέναντι στον/στην σύντροφό σας σήμερα, παρακολουθείτε κάθε του/της κίνηση και φοβάστε τα χειρότερα. Μην αφήσετε αυτές τις εμμονές να σας καταβάλλουν. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του/της και θα διαπιστώσετε ότι τίποτα από όσα φαντάζεστε δεν είναι αλήθεια. Εάν είστε χωρίς σχέση και έχετε βαρεθεί αυτή την κατάσταση, σταματήστε να αγχώνεστε για αυτό. Βγείτε έξω με καλούς φίλους και διασκεδάστε. Μια όμορφη συνάντηση πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και θα επανορθώσει για όλες τις απογοητεύσεις του παρελθόντος.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Δεν θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σήμερα και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν με ψυχραιμία και λογική. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας. Πείτε ναι στις προσκλήσεις για έξοδο με φίλους. Θα δείτε ότι αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/03 – Deste 2ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/03 Τετάρτη  Ζώδια Υδροχόος

Μήπως εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό; Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να γεφυρώσετε το χάσμα και να αφιερώσετε χρόνο ώστε να επανασυνδεθείτε. Αφήστε στην άκρη ευθύνες και υποχρεώσεις. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βάλτε τα δυνατά σας! Είναι μια καλή ευκαιρία να ντυθείτε όμορφα και να βγείτε έξω. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που θα αλλάξει την ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Στη σχέση σας, προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τρίτα πρόσωπα. Μόνο προβλήματα μπορούν να σας φέρουν. Εάν είστε αδέσμευτοι, ενδέχεται να σας γοητεύσει κάποιος/α από τον κοινωνικό σας κύκλο. Βεβαιωθείτε ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία πριν κάνετε την κίνησή σας, επειδή υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να εκθέσετε τον εαυτό σας εάν ενεργήσετε αυθόρμητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις