Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/04 Σάββατο

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/04 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/04 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ο/Η αγαπημένος/η σας αισθάνεται παραμελημένος/η και αντιδράτε άσχημα σε αυτό. Αλλά αν το σκεφτείτε προσεκτικά, θα δείτε ότι έχει δίκιο, καθώς άλλοι τομείς της ζωής σας έχουν μονοπωλήσει την προσοχή σας.

Παραδεχτείτε το και προσπαθήστε να επανορθώσετε, Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση και να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας είναι πρόθυμος/η να σας προσφέρει την αμέριστη υποστήριξη και κατανόησή του/της σήμερα, πράγμα που θα σας βοηθήσει να λύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό.

Αν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην είστε τόσο εσωστρεφείς. Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που λαμβάνετε και βγείτε έξω!

Φλερτάρετε με διάφορους τύπους ανθρώπων. Ακόμα και αν δεν θέλετε να προχωρήσετε τα πράγματα παραπέρα, θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/04 Σάββατο Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας όλα τα άγχη και τις υποχρεώσεις και να περάσετε μια ανέμελη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Μια βραδινή έξοδος θα έκανε και στους δυο σας πολύ καλό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απόψε μπορεί να πέσετε σε έναν/μία πρώην σας. Αν τρέφετε ακόμη συναισθήματα για αυτό το άτομο, τα άστρα σας ενθαρρύνουν να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να εκφράσετε πώς νιώθετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα βάλτε στόχο να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Ανοιχτείτε και πείτε του/της τι σας ενοχλεί. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις το κάνετε, το ίδιο κι εκείνος/η. Είναι καλό να ξέρετε πού βρίσκεστε στην σχέση σας, αντί να; Βουλιάζετε στην ανασφάλεια. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε. Σύντομα θα βρεθείτε σε σχέση και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/04 Γάμος και σταθερότητα – Νέα σχέση

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, μάθετε να αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια και ότι πρέπει να συζητάτε με τον/την σύντροφό σας τα ζητήματα που σας απασχολούν. Η αποδοχή του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα. Μετά από αυτό, μπορείτε να βρείτε κοινές λύσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας σήμερα, του οποίου η παρουσία σας χαλάει την διάθεση. Προσπαθήστε να το αποφύγετε. Κλείστε την πόρτα σε ό,τι σας ενοχλεί.

Ζώδια Παρθένος

Είστε σε πολύ καλή διάθεση και αυτό σας επιτρέπει να ανεβάσετε και την διάθεση του/της συντρόφου σας και να περάσετε μια υπέροχη μέρα – και νύχτα! Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να μην αφήσετε να σας καταβάλλουν οι αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Θα έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την θετική σας διάθεση και την αισιοδοξία σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/04 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Νιώθετε κάπως απομονωμένοι και απομακρυσμένοι από τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καθίσετε και να συζητήσετε. Μην αγνοείτε απλώς την κατάσταση, αφήνοντας τα όλα στην τύχη τους. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, αναθαρρήστε: κάποιος/α θα σας ζητήσει να βγείτε απόψε.

Ζώδια Σκορπιός

Βγάλτε στην επιφάνεια τον πιο ρομαντικό σας εαυτό. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα κάνει τον/την σύντροφό σας χαρούμενο/η και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα και το πάθος ανάμεσά σας. Αφήστε όλες τις έννοιες σας στην άκρη και απολαύστε μια άκρως ερωτική βραδιά με το άλλο σας μισό. Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμα κάποιον/α που να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, ρίξτε μια καλύτερη ματιά τριγύρω. Υπάρχουν πολλοί/πολλές που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αλλά αποθαρρύνονται από την ψυχρή στάση σας.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείτε να μιλήσετε σχεδόν για οτιδήποτε με τον/την σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και σίγουρα θα συναντήσετε κάποιον/α που να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να στρέψετε την ματιά σας προς το μέλλον. Μπορείτε να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από ένα άτομο με το οποίο είχατε σχέση παλαιότερα. Φερθείτε με σύνεση και απορρίψτε κάθε περίπτωση επανασύνδεσης μαζί του. Δεν θα σας βγει σε καλό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/04 Γάμος και σταθερότητα – Νέα σχέση

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/04 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Προστατέψτε τη σχέση σας από τα επαγγελματικά σας προβλήματα.. Μη μεταφέρετε τα άγχη σας στον/στην σύντροφό σας. Αυτό θα φέρει μόνο εντάσεις και διαφωνίες. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα νέο άτομο θα έρθει σύντομα στη ζωή σας και θα σας μαγέψει με τα χαρίσματά του.

Ζώδια Ιχθύες

Καλό θα ήταν να σκεφτείτε προσεκτικά πριν ανοίξετε το στόμα σας σήμερα, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να πληγώσετε τον/την σύντροφό σας. Η ζημιά που μπορεί να προκαλέσετε τώρα θα είναι δύσκολο να αποκατασταθεί αργότερα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα φέρνει ευχάριστες συναντήσεις που θα έχουν και θετικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot