Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Δευτέρα

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πρέπει να μείνουν ήρεμα. Για αυτό, αν νιώθετε σήμερα ότι κινδυνεύετε να έρθετε σε ρήξη με τον/την σύντροφό σας, ίσως θα ήταν σοφό να περάσετε κάποιες ώρες χώρια.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα δώσετε ή όχι σε αυτόν/αυτήν τον/την πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο μια ευκαιρία.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως τεταμένα. Οι απαιτήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα από εσάς ο/η σύντροφός σας έχουν δημιουργήσει κάποια απόσταση ανάμεσα σας.

Σας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και δεν ξέρετε πώς να βγείτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να ηρεμήσετε και μετά, οπλισμένοι με αποφασιστικότητα, να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας ένα προς ένα.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, απολαύσετε αυτήν την ημέρα. Ανοίξτε την αγκαλιά σας για να καλωσορίσετε μια νέα και παθιασμένη ερωτική σχέση στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Δεν είναι όλα ρόδινα στην προσωπική σας ζωή. Συνειδητοποιείτε μάλιστα ότι η συμπεριφορά σας μέχρι τώρα έχει φέρει τα πράγματα σε δύσκολο σημείο. Αν ακόμη ψάχνετε για το άλλο σας μισό, τολμήστε να βγείτε εκεί έξω και να επιδιώξετε αυτό που θέλετε. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σχέση σας, αλλά δεν είναι καλό να τα κρατάτε όλα μέσα σας, γιατί αυτό θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Αν δεν μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας, πώς περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα; Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Κάποιος/α σας έχει βάλει στο μάτι. Γιατί να μην του/της δώσετε μια ευκαιρία; Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ πιο ευχάριστα από ό, τι περιμένετε.

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Όλα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή και θα ήταν ακόμη καλύτερα αν βάλετε στην άκρη τυχόν ασήμαντα θέματα που μπορεί να αναστατώσουν την σχέση σας. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο φιλόξενη στάση απέναντι σε όσους δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Να περιμένετε κάποια αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Προσπαθήστε να μείνετε αποστασιοποιημένοι και ουδέτεροι μέχρι να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σύντομα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Κάποιος/α καινούργιος/α πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να γεμίσει τις μέρες σας με χαρά και αγάπη.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Τα άστρα σας χαμογελούν σήμερα. Αυτό σας βοηθά να δείτε τη σχέση σας υπό ένα πιο θετικό πρίσμα φως και να βάλετε τα δυνατά σας για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Περάστε λοιπόν λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας και αφήστε τις έγνοιες για άλλη μέρα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Κάποιος /α από αυτούς θα είναι ιδανικός /ή για σχέση.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα στη σχέση σας εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό οφείλεται σε θετικά νέα και διαδοχικές αλλαγές προς το καλύτερο. Όλα αυτά βελτιώνουν το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και σας βοηθούν να διώξετε κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να παραπονιέστε για την μοναξιά σας. Στο χέρι σας είναι να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

dream

Ζώδια Τοξότης

Από σήμερα όλα σας τα προβλήματα στον ερωτικό τομέα εξαφανίζονται ως δια μαγείας! Μπορείτε επιτέλους να κάνετε μια νέα αρχή στην σχέση σας, γεμάτη αγάπη και αλληλοκατανόηση. Εάν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα απαλλαγείτε από την μοναξιά σας. Η σημερινή μέρα προμηνύει μια απρόσμενη συνάντηση.

Ζώδια Αιγόκερως

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε μυστικά που κρατάτε ο ένας από τον άλλον και αυτό έχει μπερδέψει σημαντικά τη σχέση σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για μια ενήλικη, ώριμη συζήτηση με το άλλο σας μισό. Είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε όποιες σκέψεις σας προβληματίζουν και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να αρχίσετε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, αν θέλετε να γίνετε πιο επιθυμητοί.

κρυσταλλομαντείαΕπανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή απολαμβάνει την εύνοια των πλανητών, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Περάστε χρόνο με τον /την αγαπημένο /η σας, κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα δείτε ότι ο δεσμός σας θα ανανεωθεί. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σταματήστε να βουλιάζετε σε έναν καναπέ. Βγείτε εκεί έξω και βρείτε το.

Ζώδια Ιχθύες

Θα πρέπει να κρατήσετε μια διπλωματικοί στάση στην σχέση σας σήμερα. Γιατί και οι δύο είστε πολύ πιεσμένοι από διάφορα θέματα άσχετα με την μεταξύ σας σχέση. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε λίγο, θα δημιουργήσετε περιττές εντάσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε ανούσια φλερτ και σύντομες σχέσεις με άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Το μόνο που καταφέρετε είναι να απογοητευθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA