Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Κυριακή

erwtikes-21314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Ζώδια Κριός .

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, τα έντονα συναισθήματά σας προς τον/την σύντροφό σας θα ανοίξουν το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγείτε εκεί έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Κάπου εκεί βρίσκεται και ο/η κύριος/α τέλειος/α.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στην ερωτική σας ζωή – σίγουρα λιγότερο από ό,τι νομίζετε.

Προσπαθήστε να μην παραβλέπετε προβλήματα και να προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει. Με αυτόν τον τρόπο βλάπτετε την σχέση σας. Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα και προσπαθήστε να επιλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν μαζί με τον/την σύντροφό σας, σαν ομάδα.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια απροσδόκητη συνάντηση θα σας απαλλάξει από τη μοναξιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

 

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε αρκετό άγχος στην καθημερινότητά σας, αλλά χάρη στην κατανόηση και την υποστήριξη του/της συντρόφου σας βρίσκετε τη δύναμη να το αντιμετωπίσετε. Συνειδητοποιείτε για άλλη μια φορά την αξία του ατόμου με το οποίο έχετε επιλέξει να περάσετε τη ζωή σας και θέλετε να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Εάν ακόμη ψάχνετε για το άλλο σας μισό, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά σήμερα, καθώς από κάπου θα εμφανιστεί. Καλό θα ήταν να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και να το παίξετε χαλαροί, μέχρι να δείτε αν ταιριάζετε ή όχι.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή, όλα ρέουν αρμονικά και ήρεμα, οπότε φροντίστε να αφήσετε τις καθημερινές σας ανησυχίες έξω από την πόρτα του σπιτιού σας για να μην χαλάσετε το όμορφο κλίμα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα σας χαμογελούν. Η σχέση που ονειρεύεστε εδώ και καιρό σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Ζώδια Λέων

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στην σχέση σας και να προσέξετε τι ξεστομίζετε/ Θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε. Η ζημιά που μπορεί να προκληθεί δεν θα είναι εύκολο να αναστραφεί, για αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και τον αυτοέλεγχό σας. Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, καλύτερα είναι να περάσετε τη μέρα χώρια. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη μένετε άλλο κολλημένοι στην τηλεόραση. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και αλλάξτε την διάθεσή σας..

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να αρχίσετε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για την ιδανική σχέση, είναι καιρός να σταματήσετε να ζητάτε από τους άλλους να σας βοηθήσουν και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Γιατί να μην κάνετε το πρώτο βήμα ώστε να γνωρίσετε το άτομο που σας αρέσει;

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/05 Ζώδια Ζυγός

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλά θα κάνετε να απαλλαγείτε από τη ζήλια και την κτητικότητα σας, γιατί το μόνο που πετυχαίνετε είναι να καταπιέζετε τον/την αγαπημένο/η σας. Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στα θετικά αν θέλετε να περάσετε μια όμορφη μέρα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον έρωτα.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα στη σχέση σας λειτουργούν ομαλά και αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε μια ήρεμη καθημερινότητα με το άλλο σας μισό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Και πάνω απ ‘όλα μην βιάζεστε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους τρόπο και θα δείτε ότι όλα θα έρθουν όπως τα θέλετε.

taro-zodia-76

 

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την κακή συνήθεια να κάνετε την τρίχα τριχιά και να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αλλάξτε τη στάση σας. Μάθετε να προσέχετε μόνο ό, τι έχει σημασία, ό,τι αξίζει πραγματικά και κυρίως ό,τι λειτουργεί θετικά για την σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την τύχη σας

Ζώδια Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην σχέση σας, έτσι ώστε ο/η σύντροφός σας να ξέρει ακριβώς πού στέκεται και πώς πρέπει να συμπεριφερθεί. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, το μυστικό είναι να μάθετε να περνάτε καλά, ανεξάρτητα από την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα καλή διάθεση ό,τι και αν συμβαίνει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Όλα κυλούν ομαλά στην σχέση σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μερικές υπέροχες, ρομαντικές στιγμές με το άτομο με το οποίο έχετε επιλέξει να μοιραστείτε τη ζωή σας. Εάν δεν έχετε σύντροφο, μην περιμένετε ότι θα πέσει από τον ουρανό. Πάρτε πρωτοβουλίες και επιδιώξτε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια πολύ ρομαντική μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Κάτι υπέροχο είναι στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot