Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/06 Πέμπτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/06 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/06 Πέμπτη Ζώδια Κριός .

Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην σχέση σας, ώστε τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μάθετε να είστε λιγότερο επικριτικοί με τους θαυμαστές σας και προσπαθήστε να μην απορρίπτετε κανέναν χωρίς ουσιαστικό λόγο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή ήταν κάπως δύσκολα τον τελευταίο καιρό, καθώς φαίνεται ότι έχετε παραμελήσει τον/την αγαπημένο/η σας.

Αν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να προσεγγίσετε το άτομο που σας αρέσει σήμερα.

Προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/06 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Η διάθεσή σας σήμερα είναι απίστευτα θετική, πράγμα που σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική γωνία. Προσπαθήστε μόνο να μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και οδηγηθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιες απρόσμενες θετικές εξελίξεις θα φέρουν νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να διανύει μια εξαιρετικά καλή περίοδο, με πολλές εκδηλώσεις αγάπης και στοργής από την πλευρά του/της συντρόφου σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την διάθεση και αφιερώστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας, αφήνοντας στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες συναντήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 10-20/06 – Θα γεμίσουν τσέπες και καρδιές!

zodia-0988

Ζώδια Λέων

Αναλάβετε μερικές πρωτοβουλίες στην σχέση σας. Δείξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και μην φοβάστε να συζητήσετε μαζί του/της όλα σας τα προβλήματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε επιφυλακτικοί με τους παράνομους δεσμούς, καθώς έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν όλεθρο στη ζωή σας εάν αποκαλυφθούν.

Ζώδια Παρθένος

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά στην ερωτική σας ζωή. Το σεξαπίλ σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο και αυτό σας οδηγεί σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον/την σύντροφό σας, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα ανάμεσά σας. Αν πάλι έχετε βαρεθεί να είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να απαλλαγείτε από την μοναξιά σας. Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να φλερτάρετε και να κάνετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/06 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό είστε κάπως παράλογοι στην σχέση σας. Ο/Η σύντροφός σας έχει βαρεθεί τις συνεχείς γκρίνιες και τις παράλογες απαιτήσεις σας. Θα πρέπει να αλλάξετε στάση και να χαλαρώσετε λίγο διαφορετικά θα δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε από φίλους σήμερα, βγείτε έξω και διασκεδάστε!

Ζώδια Σκορπιός

Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα. Αν συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας, το πιθανότερο είναι ότι θα οδηγηθείτε σε διαφωνίες, ακόμη και σε καβγάδες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε τις κεραίες σας ανοιχτές! Υπάρχουν κάποια άτομα εκεί έξω που ενδιαφέρονται για εσάς, αλλά εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Η αγάπη που σας κρατά και τους δύο μαζί μεγαλώνει και ανθίζει. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην απελπίζεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε ένα υπέροχο και συναρπαστικό άτομο!

Ζώδια Αιγόκερως

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή τώρα, οπότε πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε. Προσπαθήστε να περιορίσετε την τάση σας να ανησυχείτε και να απαλλαγείτε από τις παράλογες υποψίες, διαφορετικά θα δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί. Ένα-δυο φλερτ θα μπορούσαν πραγματικά να σας ανανεώσουν αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 10-20/06 – Θα γεμίσουν τσέπες και καρδιές!

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/06 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη σχέση σας σήμερα. Προσέξτε τι λέτε γιατί είναι πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αυτά που λέτε μπορεί να παρερμηνευθούν και να πληγώσετε άθελά σας τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και σας φλερτάρει κάποιος/α εδώ και λίγο καιρό, δώστε του/της μια ευκαιρία! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Όλα εξαρτώνται από εσάς σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Κάντε ό,τι μπορείτε για να λύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η σύντροφός σας και να αναζωπυρώσετε τη σπίθα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα χαρούμενο περιστατικό θα ανεβάσει την διάθεσή σας και θα φέρει νέες γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66