Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07  Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας βρίσκεται σε καλή φάση, για αυτό βεβαιωθείτε ότι θα αποβάλλετε τυχόν αισθήματα ζήλιας και καχυποψίας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υιοθετήστε μια πιο ανοιχτή προσέγγιση για να έρθετε σε επαφή με τον/την ιδανικό /ή σύντροφο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν έχετε μόνιμη σχέση, θα δείτε τα πράγματα από μια άλλη πιο θετική οπτική γωνία.

Αυτό θα συμβάλει στη βελτίωση της ατμόσφαιρας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον έρωτα της ζωής σας, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για εσάς, καθώς μπορεί να είναι πιο κοντά από ότι νομίζετε.

Διαβαστε επισης : Ένα Νέο Ξεκίνημα Θα Προσφέρει Η Νέα Σελήνη Σε 3 Ζώδια

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07  Ζώδια Δίδυμοι

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, μπορεί να έχετε ξεπεράσει την πρώτη φάση του ρομαντισμού. Τώρα είναι ώρα να εστιάσετε στα βασικά προβλήματα που μαστίζουν την σχέση σας, να βρείτε γρήγορα λύσεις και να προσπαθήσετε να καλυτερεύσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον /την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως νιώθετε ότι ήρθε η ώρα για να αλλάξετε τακτική και να γίνετε πιο προσιτοί. Με αυτόν τον τρόπο, σύντομα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μπορεί ακόμη και να είναι κάποιο άτομο στο χώρο εργασίας σας.

Ζώδια Καρκίνος

Αισθάνεστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι σε ό, τι αφορά τη σχέση σας, πράγμα που σας εμπνέει να κάνετε πράγματα μαζί με τον/την σύντροφό σας που σας φέρνουν πιο κοντά. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε μια χαλαρή συζήτηση για τυχόν θέματα που σας απασχολούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα επανασυνδεθείτε με ένα άτομο με το οποίο κάποτε μοιραστήκατε πολλά, αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν τα πράγματα μεταξύ σας. Δώστε του άλλη μια ευκαιρία – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07  Ζώδια Λέων

Επικρατεί ένα αισιόδοξο και θετικό κλίμα στην σχέση σας. Να περιμένετε μια ρομαντική έκπληξη από το άλλο σας μισό σήμερα το απόγευμα. Φροντίστε να την απολαύσετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αν είστε αδέσμευτοι, ενδέχεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σήμερα, που μακροπρόθεσμα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Παρθένος

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, ειδικά εάν τα πρόσφατα γεγονότα σας έχουν αποξενώσει. Μαλακώστε τη στάση σας, αφήστε την περηφάνεια σας στην άκρη και εκφράστε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Έχετε όλα τα προσόντα για να προσελκύσετε το ιδανικό άτομο για εσάς.

zwdia-zodia-33Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07  Ζώδια Ζυγός

Έχετε σχέση; Εάν ναι, έχετε δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις, ώστε εσείς και ο/η σύντροφός σας να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς μέσα σε αυτήν. Μην αλλάξετε τίποτα. Υπάρχει ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα σας. Απαλλαγείτε από αμφιβολίες, άγχη ή – χειρότερα – από τις γνώμες τρίτων προσώπων που διαταράσσουν τις ισορροπίες. Εάν είστε αδέσμευτοι, αναλάβετε δράση αμέσως! Σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολυπηση και να ψαλιδίζετε την αυτοπεποίθηση σας. Χαμογελάστε στον καθρέφτη, βγείτε έξω με τους φίλους σας και διασκεδάστε.

Ζώδια Σκορπιός

Συνειδητοποιείτε επιτέλους ότι δεν έχει νόημα να κρατάτε μέσα σας όλα τα συναισθήματά σας. Είστε επιτέλους έτοιμοι να εκφραστείτε στον/στην σύντροφό σας χωρίς ανόητους δισταγμούς. Αυτό σίγουρα θα αναζωπυρώσει τη φλόγα ανάμεσα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μη μείνετε σπίτι σήμερα. Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα το φλερτ και τον ρομαντισμό.

zwdia shmera

Ζώδια Τοξότης

Όλες αυτές οι εντάσεις και οι διαφωνίες δεν κάνουν καλό στη σχέση σας. Περνάτε δύσκολες στιγμές και τείνετε να ξεσπάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που καταφέρνετε έτσι είναι να επιδεινώνετε την κατάσταση και να αποξενώνεστε. Αλλάξτε στάση πριν να είναι αργά. Εάν είστε αδέσμευτοι, κάποιος/α που γνωρίζετε ήδη θα σας εκπλήξει ζητώντας σας να βγείτε ραντεβού!

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα χαμογελούν στη σχέση σας σήμερα, ανοίγοντας τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος /α από τον χώρο εργασίας σας μπορεί να σας φλερτάρει σήμερα. Δώστε του/της μια ευκαιρία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Νιώθετε μια ισχυρή έλξη για τον/την σύντροφό σας σήμερα και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές πραγματικά παθιασμένες στιγμές ανάμεσα σας! Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο θετική στάση και να είστε πιο προσιτοί απέναντι σε όσους προσπαθούν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα στην ερωτική σας ζωή. Μήπως αισθάνεστε παγιδευμένοι; Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και κάντε όλες τις απαιτούμενες αλλαγές για να επαναφέρετε την ισορροπία. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να χάνετε τον καιρό σας με ανούσια φλερτ. Αντ’ αυτού επικεντρωθείτε στο να βρείτε έναν /μία μόνιμο /η σύντροφο.

Διαβαστε επισης : Ένα Νέο Ξεκίνημα Θα Προσφέρει Η Νέα Σελήνη Σε 3 Ζώδια

zwdia-taro-astra