Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07 Σάββατο

gamos-kfyres-alitheies

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Σήμερα οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές για να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα που έχουν επηρεάσει τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό.

Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανόν να σας συστήσουν σε έναν/μία πολύ ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα άντρα/γυναίκα. Τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν από εσάς!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν είστε σε σχέση, φαίνεται ότι έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Δεν νομίζετε ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα για να διορθώσετε την κατάσταση;

Προσπαθήστε να πλησιάσετε το άτομο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και περάστε χρόνο μαζί του/της.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αρχίσετε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας, αν θέλετε να προσελκύσετε κάποιον/α.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07 Σάββατο Ζώδια Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με το άλλο σας μισό, αφήνοντας πίσω κάθε άγχος και ανησυχία. Αν τον τελευταίο καιρό είχατε κάποιες αρνητικές σκέψεις για τη σχέση σας, σήμερα διαλύονται. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σας περιμένει μια υπέροχη έκπληξη από κάποιο άτομο από το παρελθόν σας. Σκεφτείτε καλά τα επόμενά σας βήματα.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα προσπαθήστε να αντισταθείτε σε πειρασμούς που ενδεχομένως να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σας. Μείνετε πιστοί στις αρχές σας και μην ρισκάρετε αυτό που έχετε για κάτι εφήμερο, ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικό φαίνεται. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ενδώστε χωρίς δισταγμό στην ερωτική ατμόσφαιρα της μέρας. Ζήστε τη στιγμή, κακομάθετε τον εαυτό σας και μην αγχώνεστε για το μέλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

dream

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα απαιτεί να αφιερώσετε περισσότερη ενέργεια και προσοχή στον/στην σύντροφό σας. Ανοιχτείτε και συζητήστε μαζί του/της όσα σας απασχολούν. Αν είστε μόνοι, μη μένετε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους. Έτσι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό συμφωνείτε σε όλα με τον/την σύντροφό σας και αυτό σας χαροποιεί πολύ. Τέρμα οι διαφωνίες και οι εντάσεις. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να εκφράσετε πώς νιώθετε για αυτή τη σχέση και να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στην κοινωνική σας ζωή σήμερα. Προσπαθήστε να κάνετε νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες επαφές. Πείτε ναι στις προσκλήσεις για έξοδο!

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Έχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση σήμερα, τόσο πολύ που δεν κρατιέστε να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ό,τι κι αν συμβεί! Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα περάσουν μια υπέροχη βραδιά. Το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσετε όποιον/α βάλετε στο στόχαστρό σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η σχέση σας διανύει μια καλή περίοδο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα αν κάνατε μια προσπάθεια να διώξετε τυχόν μαύρα σύννεφα που παραμονεύουν τον τελευταίο καιρό και σας προκαλούν ανησυχία. Απλώς ανοιχτείτε και συζητήστε τα πάντα σε ένα φιλικό κλίμα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην εγκαταλείπετε τις ελπίδες σας ακόμη. Βγείτε με τους φίλους σας και ξεχάστε τις ανησυχίες σας. Τα καλά πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένετε!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Η γοητεία και το σεξαπίλ σας τραβάνε τον/την σύντροφο σας κοντά σας όπως το μέλι την μέλισσα! Ακολουθήστε την πρότασή του/της για κάτι ασυνήθιστο. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει μια ωραία έκπληξη χωρίς φόβο ή δισταγμό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι μια ιδανική μέρα για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ερωτική ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα στη σχέση σας και να διαλύσετε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό του/της συντρόφου σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα να περιμένετε μια πρόταση που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/07 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας έχει ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις από το χρόνο σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε πιεσμένοι και παγιδευμένοι σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Εάν νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνει γιατί δεν δοκιμάζετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση; Προσπαθήστε να τον/την κάνετε να δει τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Εάν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία σας γιατί σύντομα δεν θα την έχετε!

Ζώδια Ιχθύες

Ίσως μερικές φορές νιώθετε ότι η αγάπη του συντρόφου σας πνίγει και ότι η σχέση σας σας ρουφάει όλη σας την ενέργεια. Μην είστε αχάριστοι. Πρέπει να εκτιμάτε αυτό που έχετε, διαφορετικά η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο και ο μόνος που θα φταίει θα είστε εσείς. Αν είστε μόνοι και αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, θα πρέπει να θυμάστε ότι στην πραγματικότητα είστε ελεύθεροι από επιλογή. Αν θέλετε να αλλάξει κάτι, θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66