Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/10 Σάββατο

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/10 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/10 ζώδια Κριός .

Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, θα επωφεληθείτε αν περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με το άλλο σας μισό. Το κλειδί μιας επιτυχημένης σχέσης είναι η επικοινωνία. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από κάποιον/α που θα γνωρίσετε στον χώρο εργασίας σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αφήστε να φυσήξει ένα φρέσκο αεράκι στην σχέση σας. Βρείτε τρόπους να αποδράσετε από την καθημερινή σας ρουτίνα.

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, αποδεχτείτε μια πρόσκληση για έξοδο απόψε.

Διασκεδάστε με τους φίλους σας και χαλαρώστε. Σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/10 Ζώδια Δίδυμοι

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή. Τον τελευταίο καιρό βιώσατε κάποια ένταση στη σχέση σας, που προκάλεσε χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να επανορθώσετε. Σύντομα όλα σας τα προβλήματα θα αποτελούν παρελθόν. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα σας περιμένει μια υπέροχη έκπληξη που θα σας φέρει πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα επικρατεί μια ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση ετοιμαστείτε για έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε βάλει στο μάτι κάποιον/α συγκεκριμένο/η, κάντε το πρώτο βήμα σήμερα. Είναι βέβαιο ότι θα τον/την γοητεύσετε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09 -11/10 Προτάσεις γάμου – Επιτυχίες εργασιακές

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/10 Ζώδια Λέων

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μερικές πραγματικά ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Τα άστρα σας απαλλάσσουν από τα προβλήματα και τις εντάσεις του παρελθόντος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η φοβερή προσωπικότητα και η ανεπιτήδευτη γοητεία σας σας δίνουν το προβάδισμα. Πρόκειται να προσελκύσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο στη ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Καλό θα ήταν να κρατήσετε χώρια την προσωπική από την επαγγελματική σας ζωή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία και να μην αφήνετε τα προβλήματα της δουλειάς σας να δηλητηριάζουν την σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σας περιμένουν μερικές ευχάριστες εκπλήξεις. Ο έρωτας των ονείρων σας βρίσκεται ένα βήμα μακριά.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 09/10 Ζώδια Ζυγός

Διανύετε μια ρόδινη περίοδο στην ερωτική σας ζωή. Τα πράγματα είναι ήρεμα και χαλαρά και αισθάνεστε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στα πλαίσια της σχέσης σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα προμηνύει μια νέα συνάντηση. Αν πρόκειται για ένα άτομο που σας αρέσει, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Όσο δύσκολη και αν είναι η μέρα σας, η αποψινή νύχτα θα σας αποζημιώσει. Ο/Η σύντροφός σας είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος/η να κάνει οτιδήποτε για να σας κάνει χαρούμενους. Σας περιμένει μια πραγματικά υπέροχη και ρομαντική βραδιά. Είστε μόνοι; Κάποιος/α από τον κοινωνικό σας κύκλο πρόκειται να κάνει την κίνησή του/της.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να εξομαλύνετε τυχόν διαφορές, ώστε να απομακρύνετε οποιοδήποτε ενδεχόμενο σύγκρουσης και να διατηρήσετε ένα θετικό κλίμα. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, αποδεχτείτε μια πρόσκληση για έξοδο απόψε. Η παρέα με φίλους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για την ερωτική σας ζωή! Θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα στη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην μένετε άλλο κλεισμένοι στο σπίτι. Βγείτε εκεί έξω και γνωρίστε κόσμο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09 -11/10 Προτάσεις γάμου – Επιτυχίες εργασιακές

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Αν ψάχνατε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε στο άλλο σας μισό για ορισμένα προβλήματα στη σχέση σας, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να το κάνετε. Θα βρείτε την κατανόηση που ζητάτε από το άλλο άτομο και όλα θα πάνε καλά. Αν πάλι είστε ακόμη μόνοι, μην απελπίζεστε και μην στενοχωριέστε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ζώδια Ιχθύες

Βρείτε το χρόνο για να προγραμματίσετε ένα υπέροχο βράδυ για εσάς και τον/την σύντροφό σας απόψε. Έχετε την κατάλληλη διάθεση για αυτό, οπότε αξιοποιήστε την για να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε την γοητεία και το σεξαπίλ σας για να προσελκύσετε το κατάλληλο άτομο στη ζωή σας. Λίγο φλερτ θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia