Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/01 Πέμπτη

evdomadiaies-1723314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/01 Πέμπτη

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Οι κοινωνικές ανάγκες εκ ζωδίου είναι μεγάλες. Αυτό είναι πια και μια κατάσταση, που έχει αρχίσει και ενοχλεί τον σύντροφο σας, που ζηλεύει πολύ!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

zodia-taro-45

Ταύρος

Ακόμη δεν έχετε τακτοποιήσει μέσα στην καρδιά σας, αυτόν τον τελευταίο χωρισμό. Πιθανόν και να περιμένετε την επανεμφάνιση του πρώην σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Έχετε κάνει μια σειρά από πολύ καλές γνωριμίες, που κάποιες θα μείνουν στον τομέα των φιλικών σας κύκλων, και μια μόνο θα κερδίσει την καρδιά σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος

Πολλές τελικά αυτές οι συμπτώσεις, που γίνονται τον τελευταίο καιρό με τον σύντροφο σας τον πρώην. Τουλάχιστον στο δικό του το μυαλό έχει έρθει η ιδέα της επανασύνδεσης.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Οι ματιές που πέφτουν επάνω σας, από ένα φιλικό σας πρόσωπο είναι και αυτές που σας έχουν κάνει να υποψιάζεστε, ότι υπάρχει και έρωτας στο μεταξύ σας!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Έχετε μεγάλη τύχη, αυτήν την εποχή και μάλλον αισθάνεστε και πιο έτοιμοι για να μιλήσετε στο άτομο που αγαπάτε, για να έρθετε επιτέλους και λίγο πιο κοντά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

zwdia-fotia

Ζυγός

Τα άτομα που έχετε κοντά σας, είναι μόνο υποστηρικτικά για όλα αυτά που σκέφτεστε. Άρα αφήστε για λίγο τους έρωτες και ασχοληθείτε με την ζωή σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις Σκορπιός

Αισιοδοξείτε με αυτά που βλέπετε κάθε μέρα να βελτιώνονται μέσα στην ζωή σας και σίγουρα μπορείτε, να δείτε την καθημερινότητα σας, πιο αναλυτικά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης

Μπορεί να υπάρχει επάνω σας η ερωτική Αφροδίτη αλλά ακόμη, δεν έχετε βρει κάτι που θα μπορούσε να σας τραβήξει το ενδιαφέρον.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

zwdia shmera

Αιγόκερως

Οι οικονομικές σας ανάγκες τείνουν να λήξουν και αυτό είναι κάτι που θα σας λύσει και πολλά από τα προβλήματα, μέσα στην σχέση σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Υδροχόος

Δίνετε πραγματικά τον καλύτερο σας εαυτό μέσα σε ερωτικές δράσεις αλλά είστε και πάλι μόνοι σας. Μπορεί να μην είναι και καλή αυτή η εποχή για εσάς.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Θα πρέπει να αποφύγετε τις θερμές συζητήσεις, αυτήν την εποχή καθώς βλέπετε ότι το ταίρι σας δεν είναι και σε μια τόσο καλή διάθεση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.