Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/02 Πέμπτη

erwtikes-5314

 Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/02 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/02 Ζώδια Κριός .

Μπορεί η πίεση και το άγχος να κυριεύουν τη ζωή σας, αλλά δεν έχετε κανένα λόγο να τα μεταφέρετε στην σχέση σας. Ο χρόνος που περνάτε με τον/την σύντροφό σας θα πρέπει να σας χαλαρώνει και να σας βοηθά να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας.

Αν είστε σε φάση αναζήτησης, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Τολμήστε να δείξετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλα πάνε τέλεια στην προσωπική σας ζωή, οπότε μην κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες, καθώς αυτό θα οδηγήσει μόνο σε διαμάχες και διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας.

Ακολουθήστε μια πιο χαλαρή προσέγγιση.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσια φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά και σας αποπροσανατολίζουν από τον στόχο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/02 Ζώδια Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ ικανοποιητική. Ο/Η σύντροφός σας είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός/ή σε ό,τι κάνετε και δεν φοβάται να δείξει την αγάπη του/της για εσάς. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να ανησυχείτε. Η γοητεία σας χτυπάει ταβάνι σήμερα και σας κάνει ακαταμάχητους. Απολαύστε την προσοχή!

Ζώδια Καρκίνος

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε καλό σημείο. Το πάθος σας βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και ο/η σύντροφός σας σας βρίσκει απλά ακαταμάχητους. Απολαύστε το βράδυ σας και φροντίστε να μην χαλάσετε το κλίμα μιλώντας για τα προβλήματά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, υιοθετήστε μια πιο θετική στάση και δείτε την ερωτική σας ζωή να βελτιώνεται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/02 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Ήρθε η ώρα να λάβετε μια απόφαση στην ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσετε πού στέκεστε με τον/την σύντροφό σας. Μόλις τελειώσετε με την συζήτηση, μπορείτε να κάνετε κάτι ωραίο μαζί – από μια βόλτα στο πάρκο έως μια ρομαντική βραδιά για δύο στο σπίτι. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Βγείτε έξω και διασκεδάστε. Φλερτάρετε με την καρδιά σας και – ποιος ξέρει; – μπορεί ακόμη και να ερωτευτείτε!

Ζώδια Παρθένος

Μην κρύβετε άλλο κάτω από το χαλί τα θέματα που σας ενοχλούν στην ερωτική σας ζωή σας. Οργανώστε μια υπέροχη, ήρεμη και ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας και συζητήστε με ένα ποτήρι κρασί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα λάβετε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κάντε την επιλογή που σας ταιριάζει.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/02 Ζώδια Ζυγός

Τα προβλήματα της καθημερινότητας έχουν απορροφήσει την προσοχή σας σε τέτοιο βαθμό που παραμελείτε τη σχέση σας. Αφήστε τα για λίγο όλα στην άκρη και αφιερώστε χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την τέλειο/α σύντροφο, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες συναντήσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή πληγωθήκατε στο παρελθόν, θα πρέπει να είστε αμυντικοί.

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή η μέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την ερωτική σας ζωή. Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, πράγμα που υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά. Και αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην χάσετε ούτε μια ευκαιρία σήμερα για να βρεθείτε εκεί έξω και να βρείτε την ευτυχία που αναζητάτε!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή απαιτεί από εσάς να είστε ειλικρινείς και πρόθυμοι να μιλήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να αποφασίσετε εάν εξακολουθείτε να θέλετε να είστε μαζί ή αν πρέπει να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δείξτε ανοιχτά τι αισθάνεστε. Έτσι θα προσελκύσετε τα κατάλληλα άτομα προς το μέρος σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην ξεχνάτε ότι για να έχετε μια υγιή σχέση, πρέπει να είστε πάντα ειλικρινείς απέναντι στον/στην σύντροφό σας, όχι μόνο για το πώς νιώθετε, όσο και για το τι σας προβληματίζει. Μάθετε να μοιράζεστε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλά νέα άτομα. Προσπαθήστε να καταλάβετε ποια από αυτά αξίζουν τον χρόνο σας και ποια όχι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/02 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/02 Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε επιτέλους η ώρα να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας και να βρείτε μια λύση. Κάντε το τώρα, διαφορετικά θα φτάσετε στο απροχώρητο και θα καταλήξετε να αντιμετωπίσετε πολύ χειρότερες συνθήκες στο μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να είστε αγενείς, απορρίπτοντας όσους σας φλερτάρουν. Δώστε σε κάποιον/α μια ευκαιρία.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα εξελίσσονται καλά στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας χαροποιεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγάλτε προς τα έξω τον πιο χαρούμενο και αισιόδοξο εαυτό σας. Θα διαπιστώσετε ότι με αυτόν τον τρόπο προσελκύετε περισσότερα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot