Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/04 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/04 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/04 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας θέλει ιδιαίτερη προσοχή σήμερα καθώς η κατάσταση είναι κάπως τεταμένη ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Μην τρελαίνεστε – με λίγη καλή διάθεση και θετική στάση όλα διορθώνονται. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο αισιόδοξη προοπτική και χαλαρώστε τις άμυνές σας. Δεν είναι όλοι εχθροί σας!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η υψηλή αυτοπεποίθησή σας θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την επίλυση προβλημάτων που μαστίζουν τη σχέση σας.

Είστε πλέον σε θέση να διορθώσετε τα πράγματα και να τα πάτε προς την κατεύθυνση που θέλετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά αυτό το άτομο που σας φλερτάρει.

Μην αποδεχτείτε τίποτα λιγότερο από τον πραγματικό έρωτα. Θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι όταν τελικά εμφανιστεί η αδελφή ψυχή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/04 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και το κέντρο όλων φαίνεται να είναι το άλλο σας μισό. Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε καμία διαμάχη μεταξύ σας σήμερα. Για να λέμε την αλήθεια, τα περισσότερα από τα προβλήματα στη σχέση σας οφείλονται στην απροσεξία σας. Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε μια υπέροχη, ερωτική μέρα με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην παραιτείστε τόσο εύκολα. Τολμήστε να βγείτε εκεί έξω και να διεκδικήσετε όσα επιθυμεί η καρδιά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Στη σχέση σας, τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και αρχίζετε να βλέπετε την κατάσταση από άλλη οπτική γωνία. Ενδεχομένως να αλλάξετε τη στάση σας σε κάποια θέματα, καθώς συνειδητοποιείτε ότι μέχρι τώρα είχατε λανθασμένες εντυπώσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Έτσι θα μπορέσετε να ενεργήσετε ανάλογα και να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 10-12/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Είναι καιρός να καθίσετε με τον/την σύντροφό σας και να συζητήσετε ειλικρινά για τις ανησυχίες σας. Αισθάνεστε και οι δύο κουρασμένοι από τα ίδια και τα ίδια προβλήματα που συνεχίζουν να επανεμφανίζονται στη σχέση σας, γι’ αυτό αδράξτε αυτήν την ευκαιρία και λύστε το θέμα μια για πάντα. Είστε αδέσμευτοι; Πολύ σύντομα θα αποχαιρετίσετε την μοναξιά σας. Κάποιο ενδιαφέρον άτομο βρίσκεται ήδη στο δρόμο σας και η συνάντησή σας είναι θέμα ημερών.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή είναι η τέλεια μέρα για να περάσετε μερικές ήσυχες, ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανούσιες συζητήσεις, που θα σας αναστατώσουν και μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να γίνετε πιο επιλεκτικοί με τα άτομα που σας προσεγγίζουν. Έχετε την τάση να δίνετε ευκαιρίες ακόμη και σε άτομα που δεν σας αξίζουν.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/04 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν είστε με τον/την σύντροφό σας σήμερα, μην τυχόν και πείτε ή κάνετε το λάθος πράγμα. Τα νεύρα και των δυο σας είναι τεντωμένα και η κατάσταση μπορεί εύκολα να εκτροχιαστεί και να καταλήξει σε καυγά. Αυτά που θα ειπωθούν πάνω στον θυμό σας, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και δεν θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε κάτι για να ανανεώσετε την εμφάνιση σας και κατ’ επέκταση την διάθεσή σας. Πηγαίνετε για ένα μασάζ ή αλλάξτε κούρεμα. Η στιγμή σας θα έρθει σύντομα.

Ζώδια Σκορπιός

Η σχέση σας έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα και ήρθε ο καιρός να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ανοιχτά σήμερα και μπορείτε να συζητήσετε για οποιοδήποτε θέμα σας αφορά. Αυτό θα βελτιώσει το κλίμα μεταξύ σας και σας επιτρέπει να χτίσετε μια ισχυρή βάση για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, χαλαρώστε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας αυτή την στιγμή είναι πολύ κοντά σε αυτό που θεωρείτε ιδανικό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σήμερα είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Εάν αναζητάτε ακόμη το άλλο σας μισό, μην κάθεστε απλώς και περιμένετε πότε θα σας πέσει κάποιος/α από τον ουρανό. Θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, εάν θέλετε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζώδια Αιγόκερως

Μια φανταστική μέρα είναι προ των πυλών για εσάς! Νιώθετε σέξι και έτοιμοι για νέες ερωτικές περιπέτειες είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Αν έχετε κάποιον/α δίπλα σας, θα νιώσει πού τυχερός/ή. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, σίγουρα θα απολαύσετε ένα-δυο φλερτ και θα γνωρίσετε νέα και συναρπαστικά άτομα αν βγείτε απόψε. Μην μένετε λοιπόν μέσα. Βγείτε έξω και διασκεδάστε!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 10-12/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/04 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα της σχέσης σας. Θα πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί στις προτάσεις του/της συντρόφου σας, λαμβάνοντας παράλληλα ορισμένες πρωτοβουλίες και δείχνοντας δυναμισμό στις προσπάθειές σας να βελτιώσετε τα πράγματα. Εάν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, βγείτε εκεί έξω και ανακατευθείτε με κόσμο. Μαζέψτε το κουράγιο σας και προσεγγίστε αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η άγνωστο/η. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε τα θέματα που σας απασχολούν στη σχέση σας και να βρείτε εφαρμόσιμες λύσεις. Έχετε την ψυχική ηρεμία και την καλή διάθεση που απαιτούνται για να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε καλά τα μάτια σας. Υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα! Η ζωή είναι γεμάτη πιθανότητες και η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να αλλάξει σε μια στιγμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia