Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Δευτέρα

erwtikes-28314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Ζώδια Κριός .

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διευκρινίσετε τυχόν σημεία που δημιουργούν παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας.

Εάν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να στενοχωριέστε και βγείτε εκεί έξω, ανεξάρτητα από το πόσο θέλετε να μείνετε στο σπίτι. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, δεν είναι όλα ικανοποιητικά στη σχέση σας. Η σημερινή μέρα φέρνει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται ώστε να πλησιάσει το ιδανικό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η γοητεία σας θα τραβήξει πάνω σας όλα τα βλέμματα και θα δεχτείτε πολλά υπέροχα φλερτ!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με το άλλο σας μισό, οπότε φροντίστε να αφήσετε στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας και απλά να διασκεδάσετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε απλώς και περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα. Βγείτε έξω και αναλάβετε δράση για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και αξίζετε.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή, το κυρίαρχο συναίσθημα είναι η αβεβαιότητα. Ο/Η σύντροφός σας έχει αποκτήσει πολύ αυτοπεποίθηση τον τελευταίο καιρό και αυτό επέφερε αλλαγές στη συμπεριφορά του/της. Έχετε αρχίσει να αμφιβάλλετε για την πίστη του/της. Μιλήστε μαζί του/της και προσπαθήστε να τον/την κάνετε να καταλάβει ότι τα συναισθήματα ανασφάλειας που σας δημιουργεί κάνουν κακό στην σχέση σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, δεχτείτε τις προσκλήσεις των φίλων σας για έξοδο. Μια αλλαγή σκηνικού θα σας κάνει καλό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας τώρα τα πράγματα πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Αν θέλετε να τα βελτιώσετε περισσότερο, προσπαθήστε να λαμβάνετε υπόψιν τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας και να ακούτε τα προβλήματα του/της. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι ο δεσμός σας θα γίνει πιο δυνατός από ποτέ. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. Συνεχίστε την αναζήτηση του/της ιδανικού/ιδανικής συντρόφου. Είστε πολύ κοντά στην επιτυχία.

Ζώδια Παρθένος

Στη σχέση σας, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά αρκεί να χαλαρώσετε λίγο και να πλησιάσετε περισσότερο τον/την σύντροφό σας ζητώντας την υποστήριξή του. Αν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει και ομολογήστε τα συναισθήματά σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν την σχέση σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για κάποιον/α ξεχωριστό/ή στη ζωή σας, μια νέα συνάντηση θα χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Θα ήταν καλό να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί απέναντι στον/στην σύντροφό σας από τώρα και στο εξής. Εάν δείξετε περισσότερο τα συναισθήματά σας, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να αναβαθμίσετε τη σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε την αγκαλιά σας και περιμένετε. Τα καλύτερα έρχονται!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Έχετε προσπαθήσει πολύ για την σχέση σας και έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε μια όμορφη και αρμονική συνύπαρξη με κάποιον/α που αγαπάτε στο πλευρό σας. Αν ακόμη αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, και θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές στην ζωή σας, σύντομα θα τα καταφέρετε. Κάποιος/α καινούργιος/α πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να την αναστατώσει – με την καλή έννοια!

Ζώδια Αιγόκερως

Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή είναι ιδανικές. Αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον σας και να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη μένετε σπίτι. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Και πού ξέρετε; Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Η αποψινή νύχτα είναι ιδανική για να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό δείπνο για τον/την σύντροφό σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα, να αναζωογονήσετε την σχέση σας και να αναζωπυρώσετε την σπίθα ανάμεσά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να περιμένετε από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και κάντε ό, τι πρέπει για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να καθαρίσετε λίγο το σπίτι σας και να κάνετε μια συζήτηση προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη αυτόν/αυτήν που αξίζει να του/της δώσετε την καρδιά σας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε όσα ονειρεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA