Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Τρίτη

oneirokritis-aspro-mayro

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Ο/Η σύντροφός σας είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός/ή σήμερα και οι συζητήσεις σας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πιθανές λύσεις στα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν.

Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να επαναξιολογήσετε την στρατηγική σας στο φλερτ – ο/η ιδανικός/ή σύντροφος για εσάς είναι κάπου εκεί έξω.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στην ερωτική σας ζωή – σίγουρα λιγότερο από ό,τι νομίζετε. Προσπαθήστε να μην παραβλέπετε προβλήματα και να προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει.

Με αυτόν τον τρόπο βλάπτετε την σχέση σας. Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα και προσπαθήστε να επιλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν μαζί με τον/την σύντροφό σας, σαν ομάδα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να δείτε τι λάθη κάνετε όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα. Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήνετε την εγωιστική συμπεριφορά σας να διαταράσσει την σχέση με τον/την σύντροφό σας. Σήμερα προσπαθήστε με κάθε κόστος να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Με ώριμη και ισορροπημένη συζήτηση θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, βάλτε τα δυνατά σας για να απαλλαγείτε από απαισιόδοξες σκέψεις, αλλιώς μπορεί να ανακαλύψετε ότι οι χειρότεροι φόβοι σας γίνονται πραγματικότητα.

Ζώδια Καρκίνος

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να πάτε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλετε. Τα εμπόδια και τα αδιέξοδα στη σχέση σας μπορούν να επιλυθούν μόνο με τη συζήτηση. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε και απολαύστε την ανεξαρτησία σας. Μόλις σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο πολύ θα ξεμπλοκάρετε την αύρα σας και πριν το καταλάβετε θα βρείτε αυτόν/αυτήν που ψάχνετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 11-13/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zodia-astra-tarot

Ζώδια Λέων

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη σήμερα, καθώς εσείς και το άλλο σας μισό κινείστε λίγο πολύ στο ίδιο μήκος κύματος και είστε έτοιμοι να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Αν είστε μόνοι, η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση σας κάνει σχεδόν ακαταμάχητους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο/η μελλοντικός/ή σας σύντροφος να είναι κάποιος/α συνάδελφος! Δώστε του/της μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Στην προσωπική σας ζωή, όλα ρέουν αρμονικά και ήρεμα, οπότε φροντίστε να αφήσετε τις καθημερινές σας ανησυχίες έξω από την πόρτα του σπιτιού σας για να μην χαλάσετε το όμορφο κλίμα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κλείστε τα μάτια σας και ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Τα καλύτερα έρχονται! Η ζωή σας είναι γεμάτη δυνατότητες.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι αρκετά σταθερά στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Χρειάζεστε χρόνο για να ανασυνταχθείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το πρόβλημα είναι η δική σας συμπεριφορά. Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί και λιγότερο απόλυτοι στην κρίση σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν επιτέλους στη σχέση σας βοηθώντας σας να δείτε πού βρίσκεστε. Αν μπορούσατε να σταματήσετε να φτιάχνετε σενάρια με το μυαλό σας και να υποπτεύεστε διαρκώς τον/την σύντροφό σας, θα μπορούσατε πραγματικά να χαλαρώσετε και να έρθετε πολύ πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την τύχη σας.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Έχετε όλη την καλή διάθεση να περάσετε λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και τους δύο. Κάτι τέτοιο θα αναζωπυρώσει τη φλόγα στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να δεθείτε πιο βαθιά. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, το μυστικό είναι να μάθετε να περνάτε καλά, ανεξάρτητα από την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα καλή διάθεση ό,τι και αν συμβαίνει.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αφοσιωθείτε στον/στην σύντροφό σας. Το κλίμα ήταν κάπως ψυχρό ανάμεσά σας τον τελευταίο καιρό και αυτό γιατί έχετε αφήσει τρίτους να επέμβουν στη σχέση σας. Κρατήστε όλους έξω, κινητοποιήστε τη φαντασία και το πάθος σας και θα δείτε ότι θα αναζωπυρώσετε τη σπίθα μεταξύ σας και θα ερωτευτείτε ξανά από την αρχή. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε γιατί οι δρόμοι σας θα διασταυρωθούν με κάποιο άτομο από το παρελθόν με το οποίο έχετε αφήσει εκκρεμότητες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 11-13/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/05 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Βρείτε χρόνο για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Εκφράστε ανοιχτά τα συναισθήματά σας απέναντί του/της. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα γίνει κάτι που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή στο άτομο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σας. Ο/Η σύντροφός σας κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσει την ώρα που τον/την χρειάζεστε. Και αυτό δεν είναι κάτι που το έχουν όλοι. Είστε πολύ τυχεροί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α που ήδη γνωρίζετε μπορεί να δείξει ενδιαφέρον για εσάς σήμερα, δίνοντας έναν ευχάριστο τόνο στη μέρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia