Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06 Πέμπτη

imerisies-2414-zvdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06  Ζώδια Κριός .

Αισθάνεστε εξαιρετικά σέξι και ρομαντικοί σήμερα. Τελειώστε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στη συνέχεια αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στον/στην σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αποψινή είναι μια καλή βραδιά για να βγείτε έξω στην πόλη. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα συναντήσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε με το ταίρι σας για το κοινό σας μέλλον, να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας ή να κάνετε τη σχέση σας επίσημη.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο και πιο ευχάριστο κεφάλαιο στη ερωτική σας ζωή.

Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη και θετική περίοδος για εσάς καθώς έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε κάποιον/α που θα μιλήσει στην καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06  Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας σήμερα και να του/της εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους συμπεριφέρεστε με τον τρόπο που το κάνετε. Βάλτε τα δυνατά σας για να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί και εκφραστείτε ελεύθερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε έξω! Σας περιμένουν υπέροχες εκπλήξεις. Μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με έναν έρωτα από το παρελθόν σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η πρόβλεψη για την ερωτική σας ζωή φαίνεται ηλιόλουστη. Τυχόν προβλήματα που είχατε με τον/την σύντροφό σας αρχίζουν να υποχωρούν και καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/06 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΙΟΥΝ’21

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06  Ζώδια Λέων

Βεβαιωθείτε ότι θα κάτσετε κάτω με τον/την σύντροφό σας σήμερα και θα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευκρινιστούν για να μάθετε πού στέκεστε. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε πια κουραστεί, μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Αυτές τις μέρες η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και θα μπορούσατε να γνωρίσετε το πιο υπέροχο άτομο.

Ζώδια Παρθένος

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να επιδιώξετε να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένειά σας. Η σημερινή μέρα έχει την αγάπη σε περίοπτη θέση. Αφήστε τις γκρίνιες στην άκρη, σταματήστε να παραπονιέστε και να προκαλείτε εντάσεις και δεν θα το μετανιώσετε. Θέλετε να βρείτε κάποιον/α να αγαπήσετε; Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα, οπότε μην χάνετε την πίστη σας. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06  Ζώδια Ζυγός

Προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας σήμερα. Εκφράστε πώς αισθάνεστε και αποκαλύψτε του/της το μέγεθος της αγάπης σας. Αυτό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται αυτή τη στιγμή καθώς τον τελευταίο καιρό ήσασταν πολύ απασχολημένοι και κάπως αδιάφοροι. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, μην αγχώνεστε. Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά σε νέες συναντήσεις και μία από αυτές είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει!

Ζώδια Σκορπιός

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, μαζί με όλες τις γκρίνιες και τη δυσαρέσκεια και να βάλετε την σχέση σας σε μια νέα τροχιά. Είστε ακόμη ελεύθεροι; Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φτιάχνει τη διάθεση. Μια νέα και συναρπαστική συνάντηση είναι πολύ κοντά!

zwdia – love

Ζώδια Τοξότης

Μια υπέροχη μέρα ξημερώνει για την ερωτική σας ζωή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε πώς αισθάνεστε, να δείξετε όλη σας την αγάπη και την εκτίμηση προς τον/την σύντροφό σας και να μην κρατήσετε τίποτα μέσα σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να περιμένετε μια ευχάριστη συνάντηση με κάποιον/α που είναι ήδη μέρος της ζωής σας και είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει τη διάθεσή σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Πρέπει να εκφράσετε την αγάπη και την τρυφερότητα που αισθάνεστε προς τον/την σύντροφό σας και την οικογένειά σας σήμερα. Ακολουθήστε την ίδια στρατηγική εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι: προσπαθήστε να εκτιμήσετε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που έχετε ήδη στο πλευρό σας και σταματήστε να κλαίγεστε επειδή είστε μόνοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/06 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΙΟΥΝ’21

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Σταματήστε να σκέφτεστε αρνητικά. Και συγκεκριμένα, σταματήστε να εστιάζετε αρνητικά σε ορισμένες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στην σχέση σας. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τον/την σύντροφό σας και θα δείτε ότι όλα θα μπουν στην θέση τους. Και αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι πλησιάζει η ώρα που θα βρείτε αυτόν/αυτήν που αναζητούσατε.

Ζώδια Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας και να του/της παρουσιάσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον της σχέσης σας! Εάν είστε αδέσμευτοι, σας περιμένουν μερικές ευχάριστες συναντήσεις. Κάποιοι φίλοι ή θαυμαστές από το παρελθόν θα κάνουν την επανεμφάνισή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia