Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06 Παρασκευή

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Αν ψάχνατε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για τυχόν προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας, σήμερα είναι η ιδανική μέρα.

Θα βρείτε την κατανόηση που αναζητάτε και όλα θα πάνε καλά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να οργανώσετε μια όμορφη βραδιά με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από την ενισχυμένη ερωτική σας διάθεση για να προσελκύσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

Το φλερτ θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Τα άστρα χαμογελούν στη σχέση σας σήμερα και θα περάσετε μια όμορφη μέρα γεμάτη τρυφερότητα και ρομαντισμό με τον/την αγαπημένο/η σας. Απλά χαλαρώστε και απολαύστε το. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε εκεί έξω. Η σημερινή μέρα σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

Ζώδια Καρκίνος

Η προσωπική σας ζωή θα κατακλυστεί από διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας κάνουν να πετάτε στα σύννεφα. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύστε μία νύχτα πάθους – γι’ αυτό αξιοποιήστε την ενέργεια της σημερινής μέρας στο έπακρο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/06 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο – Ιούνιος 22

zodia-0988

Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση, όπου οι συνθήκες ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σα είναι σχεδόν ιδανικές και η επικοινωνία μεταξύ σας άψογη. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, στο χέρι σας είναι να κάνετε το πρώτο βήμα – λίγο φλερτ είναι ό,τι χρειάζεται για να σπάσει ο πάγος.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα σας δίνεται η τέλεια ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτό επιτρέψει και στους δυο σας να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματά σας, να περάσετε λίγο χρόνο μαζί και να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζεστε να βρείτε σύντροφο. Χαλαρώστε και θα δείτε ότι όλα θα μπουν στη θέση τους.

zwdia-tarw-zodia-19Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχει γαλήνη και αρμονία στη σχέση σας και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε κάθε στιγμή που περνάτε με τον/την σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Αν πάλι ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, βάλτε ως πρώτη σας προτεραιότητα να είστε και να περνάτε καλά, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ερωτική σας ζωή. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Ζώδια Σκορπιός

Καλά θα κάνετε να αλλάξετε την στάση σας απέναντι στην σχέση σας και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας εστιάζοντας σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Είναι λες και ψάχνετε λάθη όπου κι αν κοιτάξετε και δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο θετικοί. Αν είστε αδέσμευτοι, βάλτε στόχο να περάσετε καλά με φίλους σήμερα. Ποτέ δεν ξέρετε τι ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η βραδιά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή διανύει μια πολύ ευχάριστη περίοδο. Από τη μια πλευρά εσείς και ο/η σύντροφός σας απολαμβάνετε ένα κλίμα γεμάτο αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Από την άλλη, υπάρχει μια έντονη σεξουαλική χημεία ανάμεσα σας, που κρατάει ζωντανή την σπίθα του έρωτά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας. Βγείτε έξω και βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις καθημερινές σας ανησυχίες, όταν είστε σπίτι σήμερα. Θα ανταμειφθείτε με μια αξέχαστη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας, γεμάτη ερωτισμό και πάθος. Αν αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα μπορεί να είναι η τυχερή σας μέρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/06 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο – Ιούνιος 22

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/06 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε πολύ καλά στη σχέση σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε αυτό το θετικό κλίμα για όσο περισσότερο μπορείτε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, να είστε ανοιχτοί στις προσκλήσεις που θα λάβετε σήμερα. Βγείτε έξω με φίλους. Θα νιώσετε πολύ πιο χαρούμενοι μετά από αυτό.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή παίρνει επιτέλους μια τροπή προς το καλύτερο! Αυτό οφείλεται κυρίως στην στάση σας και τις επιλογές σας. Έχετε πια ωριμάσει και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μπορείτε να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia