Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07 Κυριακή  Ζώδια Κριός .

Σήμερα μπορεί να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, για την οποία πιθανότατα ευθύνεστε εσείς. Σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας μήπως πείτε κάτι που θα βλάψει τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε.

Σύντομα θα βγείτε από το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί η ερωτική σας ζωή και θα αναγεννηθεί σαν τον φοίνικα από τις στάχτες του!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς μαζί του/της και να τολμήσετε να συζητήσετε θέματα που σας αφορούν και τους δύο.

Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να λάμψετε. Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο, κάτι που θα σας βοηθήσει να ξαναμπείτε ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07 Κυριακή  Ζώδια Δίδυμοι

Είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό σήμερα. Μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και συνεργαστείτε για να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Κάντε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην φοβάστε! Ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά!

Ζώδια Καρκίνος

Αν έχουμε μία συμβουλή για σήμερα είναι να προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από τυχόν συγκρούσεις και διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας. Μην υψώνετε τον τόνο της φωνής σας και διατηρήστε την ψυχραιμία σας ό,τι και αν συμβεί. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε με την πρώτη. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο αν θέλετε να δείτε καλύτερες μέρες να έρχονται στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Το πρώτο μέλημά σας σήμερα είναι να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τη σχέση σας με εντελώς νέο πρίσμα. Και αν εξακολουθείτε να είστε αγχωμένοι και ανήσυχοι για το πού πηγαίνει το πράγμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, ήρθε η στιγμή να συζητήσετε το θέμα με κάποιον που εμπιστεύεστε. Μοιραστείτε τις αμφιβολίες σας και να είστε σίγουροι ότι η συμβουλή που θα λάβετε θα είναι η σωστή. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, σας έχουμε καλά νέα! Κάποιος/α με τον/την οποίο/α είστε ερωτευμένοι θα σας στείλει ένα μήνυμα, που θα σας χαροποιήσει.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα φαίνονται υπέροχα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να συζητήσετε σχεδόν τα πάντα με το άλλο σας μισό και να βρείτε λύσεις σε ό,τι και αν σας απασχολεί. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, ένα είναι σίγουρο. Δεν θα γνωρίσετε ποτέ κανέναν/καμία καινούργιο/α μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και – ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας, σήμερα κιόλας!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07 Κυριακή  Ζώδια Ζυγός

Μήπως υπήρξατε άτακτοι στο παρελθόν; Αν ναι, κάποιες παλιές ιστορίες από το παρελθόν μπορεί να έρθουν σήμερα στο φως και να προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς με τον/την σύντροφό σας και να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Μην προσπαθείτε απλώς να δικαιολογήσετε αυτό που είναι κατάφωρα λάθος, διαφορετικά θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα και θα απογοητεύσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Είστε μόνοι; Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση, ώστε να μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε τι ακριβώς αναζητάτε σε μια σχέση.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε κάθε ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με το άλλο σας μισό απόψε. Αποφύγετε να θίξετε δυσάρεστα θέματα. Δεν χρειάζεται να δημιουργείτε εντάσεις. Αφήστε τον/την σύντροφό σας για μια φορά να κάνει αυτό που θέλει. Μην μονοπωλείτε την συζήτηση μόνο με τα δικά σας προβλήματα.

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή είναι μια δύσκολη μέρα για την σχέση σας. Προσπαθήστε να εξαντλήσετε όλες τις πιθανές λύσεις πριν πάρετε την αμετάκλητη απόφαση να την τερματίσετε. Βεβαιωθείτε ότι είστε δίκαιοι και ακούστε τι έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε την τύχη μας. Κυνηγήστε αυτό που θέλετε αντί να περιμένετε να σας δοθεί στο πιάτο.

Ζώδια Αιγόκερως

Σταματήστε να κάνετε αρνητικές σκέψεις. Το μυαλό σας κάνει συνεχώς άσχημα σενάρια και μετά φέρνετε όλη αυτή την αρνητικότητα στο σπίτι σας, δηλητηριάζοντας άθελά σας το κλίμα στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να φροντίσετε καλύτερα την εμφάνισή σας. Τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας. Ανασυνταχθείτε και ξεκινήστε το φλερτ!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07 Κυριακή  Ζώδια Υδροχόος

Η σχέση σας έχει αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες της και αισθάνεστε πολύ καλά με αυτό. Σήμερα σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη από το ταίρι σας – μια πρόταση που θα σας ευχαριστήσει. Πείτε ναι και μην το σκέφτεστε δύο φορές! Το ίδιο ισχύει ακόμα κι αν δεν έχετε μόνιμη σχέση. Η πρόσκληση που θα λάβετε από το άτομο που σας αρέσει θα σας φτιάξει την διάθεση.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή και νιώθετε μάλλον αισιόδοξοι για την συνέχεια. Περάστε χρόνο με τον/την σύντροφό σας και κάντε πράγματα που απολαμβάνετε και οι δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί την μοναξιά, ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας. Πλησιάστε αυτόν/αυτήν που σας αρέσει. Η προσωπική σας γοητεία δεν θα τον/την αφήσει ασυγκίνητο/η!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot