Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07 Σάββατο

imerisies-21314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07  Ζώδια Κριός.

Αισθάνεστε μια αισιοδοξία που ρίχνει φως και λάμψη στη σχέση σας με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα αισθανθείτε τόσο κουρασμένοι με αυτήν την κατάσταση, που θα αποφασίσετε να λάβετε αποφασιστική δράση. Φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο, βγείτε έξω και θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, προετοιμαστείτε για ένα βράδυ γεμάτο έρωτα και πάθος με τον /την σύντροφό σας, που θα σας θυμίσει το λόγο που είστε μαζί.

Να θυμάστε ότι εναπόκειται σε εσάς αν θέλετε τα πράγματα να παραμείνουν έτσι. Συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό.

Εάν είστε αδέσμευτοι, βάλτε τα δυνατά σας για να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή. Να είστε σίγουροι ότι κανένας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07  Ζώδια Δίδυμοι

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε επιτέλους στον/στην αγαπημένο/η σας και να του/της δώσετε την ευκαιρία να σας μιλήσει για ό, τι τον/την απασχολεί. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα κάνει και τους δυο σας να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα ανακαλύψετε για άλλη μια φορά ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας είναι ένα ανεκτίμητο στολίδι. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δείξτε λίγο δυναμισμό – θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι μια δύσκολη περίοδος για σχέσεις, με νεύρα και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ενεργήσετε ορθολογικά και να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Εάν πείτε κάτι που δεν εννοείτε, να είστε σίγουροι ότι θα το μετανιώσετε και η ζημιά που κάνετε θα είναι δύσκολο να επανορθωθεί. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε από το καβούκι σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07  Ζώδια Λέων

Στη σχέση σας, προσέξτε να μην μεταφέρετε τα άγχη σας στον /στην σύντροφό σας κάνοντας διαρκώς έντονες συζητήσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ακολουθήστε έναν απλό κανόνα: αν κάτι δεν τον/την αφορά άμεσα, κρατήστε το για τον εαυτό σας. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι καλύτερο να αφιερώνετε τον χρόνο που περνάτε μαζί σε άλλες πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες; Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να γνωρίσετε διάφορους νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάποιος /α από αυτούς μπορεί να αποδειχθεί κάτι πολύ περισσότερο από απλά ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα!

Ζώδια Παρθένος

Έχετε ανάγκη από μια ανανέωση στην σχέση σας. Προσπαθήστε να ξεχάσετε τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και να αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε ένα όμορφο, ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να βρείτε την χαμένη σας αισιοδοξία. Βγάλτε προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και δεν θα αφήσετε κανέναν ασυγκίνητο.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/07  Ζώδια Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή περνάει μια πολύ καλή φάση τώρα. Έχετε επιτέλους την ευκαιρία να μιλήσετε με τον /την αγαπημένο /η σας για όσα σας απασχολούν και να διευθετήσετε κάποια πράγματα. Νιώθετε ασφαλείς να ανοιχτείτε στον /στην σύντροφό σας και να του/της μιλήσετε για τα πάντα. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην παραπονιέστε και μην παραιτείστε. Αν ανοίξετε τα μάτια σας, θα δείτε ότι υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω που θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Δώστε του /της την ευκαιρία να εμφανιστεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του/της.

Ζώδια Σκορπιός

Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή εξαρτάται κυρίως από εσάς. Σταματήστε να γκρινιάζετε και να παραπονιέστε, να αμφισβητείτε και να φέρεστε μικρόψυχα στον /στην σύντροφό σας, γιατί όλα έχουν ένα όριο. Εστιάστε στο να δημιουργήσετε μια θετική ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, επικεντρώστε την ενέργεια και τον δυναμισμό σας για να βεβαιωθείτε ότι μια νέα συνάντηση θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

zwdia – love

Ζώδια Τοξότης

Το πάθος και ο ερωτισμός σου χτυπάνε κόκκινο σήμερα! Αισθάνεστε τόσο σέξι που ο/η σύντροφός σας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Μπορείτε να περάσετε μερικές υπέροχες ρομαντικές στιγμές, αναζωπυρώνοντας τη σπίθα ανάμεσά σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαλάσετε το κλίμα, ανησυχώντας για τα προβλήματά της δουλειάς ή τα άγχη της καθημερινότητας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χώρο. Εκφράστε πώς αισθάνεστε, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί σε όλα και δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Από σήμερα η σχέση σας φαίνεται να μπαίνει σε μια νέα φάση. Αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε μια ώριμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε τυχόν εκκρεμότητες και παρανοήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ακριβώς πού στέκεστε, τι χρειάζεστε ο καθένας από αυτή τη σχέση και πώς θα προχωρήσετε μαζί. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι η σημερινή μέρα κρύβει διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

taro-zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά στην ερωτική σας ζωή. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε ανοιχτά κάποια θέματα που σας αφορούν και να ανανεώσετε το δεσμό σας με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Μια νέα συνάντηση σύντομα θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Ιχθύες

Αφήστε την αισιοδοξία να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή σήμερα! Ανοιχτείτε και συζητήστε ό, τι σας απασχολεί με τον/την σύντροφό σας. Θα διαπιστώσετε ότι έτσι θα επιλύσετε πολλά από τα προβλήματα σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να αφήσετε κάποιον/α καινούργιο /α να μπει στη ζωή σας. Δεν θα το μετανιώσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot