Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/11 Τρίτη

imerisies-15414

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 10/11 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Παρόλο που αυτή μπορεί να μην είναι από τις πιο αγαπημένες σας μέρες για την ερωτική σας ζωή, έχετε μια διαισθητική αίσθηση της κατάστασης.

Προσπαθήστε περισσότερο αν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τα πράγματα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ καιρό για να καταλάβει αυτό το καινούργιο άτομο πώς αισθάνεστε, για αυτό πάρτε ένα ρίσκο. Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες εξομολογήσεις. Μια ανεπίσημη πρόσκληση θα κάνει την δουλειά της.

Ζώδια Δίδυμοι

Προγραμματίστε ένα διάλειμμα σήμερα. Δεν αισθάνεστε εξωστρεφείς όσο συνήθως αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Τι πραγματικά θέλετε να κάνετε; Ένα από τα πλεονεκτήματα του να είστε αδέσμευτοι, είναι ότι η απόφαση εξαρτάται μόνο από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Μια πρόσφατη κατάσταση σας έκανε να αισθάνεστε σαν κομπάρσος αλλά σήμερα νιώθετε σαν σταρ του σινεμά. Έχετε πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται; Μονοπωλήστε τα φώτα της δημοσιότητας!

Ζώδια Λέων

Φροντίστε να δώσετε στα βαθύτερα συναισθήματά σας, τον χώρο που χρειάζονται για να αναπτυχθούν. Κάποιο κοντινός σας πρόσωπο είναι πρόθυμο να συνομιλήσετε. Από την άλλη, ο χρόνος που μπορείτε να αφιερώσετε στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας είναι πολύτιμος.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε μεγαλύτερη δύναμη στις κοινωνικές καταστάσεις τώρα. Συστήστε μεταξύ τους φίλους σας, που πιστεύετε ότι θα ταιριάξουν ή θα αλληλοεπιδράσουν με ενδιαφέροντα τρόπο. Μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους γύρω σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Οι κοντινοί σας άνθρωποι πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας τώρα. Να είστε εκεί για αυτούς και αφήστε τους να κάνουν το ίδιο για εσάς. Αυτές είναι σχέσεις που διαρκούν στον χρόνο.

Ζώδια Σκορπιός

Όσο και αν προσπαθείτε να εκτιμήσετε κάποιο άτομο ή μια κατάσταση, δεν μπορείτε. Αν δεν συμμετέχει η διαίσθηση και τα βαθύτερα συναισθήματα, η εκτίμησή σας θα είναι ελλιπής.

Ζώδια Τοξότης

Αντί να πυροδοτείτε μια σύγκρουση, κάντε μερικές σημαντικές και βαθιές ερωτήσεις. Αντί να βασίζεστε σε προκαταλήψεις, προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα για άτομα και καταστάσεις. Αντί να πεισμώνετε, δοκιμάστε να ακούσετε μερικές νέες απόψεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Εάν θέλετε να συμβεί κάτι καινούργιο ή αναπάντεχο στην ερωτική σας ζωή, πρέπει να λάβετε προληπτικά μέτρα για να υποκινήσετε την αλλαγή. Μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο δοκιμάζοντας κάτι νέο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/11 Σκέψεις γυναικών – Εμπόδια από τα παλιά

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε απολογισμό των συναισθημάτων σας, ειδικά αν θέλετε να δείτε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή. Τι πραγματικά σημαίνουν αυτά τα συναισθήματα; Ποια πρέπει να κρατήσετε και ποια να ξεπεράσετε και να αφήσετε πίσω σας;

Ζώδια Ιχθύες

Συνεχίστε να ονειρεύεστε. Το υποσυνείδητό σας είναι γεμάτο συναισθηματικά μαθήματα, που δεν έχουν φτάσει ακόμη στο μυαλό σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις εσωτερικές σας λειτουργίες και μάθετε κάτι καινούργιο για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia