Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/01 Παρασκευή

aris-sex-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/01 Παρασκευή

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Θέλετε να ρίξετε το μαντήλι…για να το σηκώσει ένα συγκεκριμένο άτομο που έχετε εδώ και μήνες ερωτευτεί. Με τα άστρα να σας βοηθούν, όλα θα γίνουν σίγουρα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

zodia-taro-45

Ταύρος

Είστε λίγο αποσυντονισμένοι, με τις εργασίες και τις λοιπές σας υποχρεώσεις και προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι το ταίρι σας, είναι λίγο απομακρυσμένο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται από την αρχή να τα ξέρετε όλα. Υπάρχουν ακόμη στην ζωή και την καθημερινότητα του συντρόφου σας καταστάσεις που προσεχώς θα μάθετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος

Είναι άκρως ερωτικές ημέρες και μάλλον είστε ήδη στο επίκεντρο κάποιων, που θέλουν προσεχώς να σας πιάσουν και να σας μιλήσουν πιο ανοιχτά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Πιθανόν και να χρειαστεί να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, και να κοιτάξετε και λίγο γύρω σας και να δείτε, ότι δεν υπάρχουν μόνο εραστές αλλά και φίλοι.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Συζητάτε με τον σύντροφο σας, για να κάνετε κάποια κοινά βήματα πιο κάτω. Τώρα είναι όλα εύκολα στην ζωή και των δύο σας, άρα αποφασίστε το άμεσα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

zwdia-fotia

Ζυγός

Προσπαθείτε να καταλάβετε τι συντρέχει στην ζωή του συντρόφου σας, αλλά και ποιες τελικά είναι οι προσωπικές του προθέσεις, για την σχέση σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις Σκορπιός

Δεν θα διστάσετε να πάτε σε έναν δρόμο μοναξιάς, καθώς γύρω σας όλα και όλοι είναι μέτριοι. Καλύτερα να ασχοληθείτε και με πιο παραγωγικά πράματα στην καθημερινότητα σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι, αλλά μάλλον αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι τα ταίρι σας, απλά παίρνει – εισπράττει αυτά που του προσφέρετε χωρίς να δίνει πίσω.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

zodia-88

Αιγόκερως

Το γεγονός ότι δεν μιλιέστε καθόλου με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σας έχει βάλει σε μια λογική του να σκέφτεστε μέχρι και τον χωρισμό.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να μην χάνετε την καλή σας την ενέργεια αριστερά και δεξιά, και να εστιάστε μόνο σε αυτούς που πιστεύετε ότι είναι συμβατοί με την προσωπικότητα σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Οι σκέψεις που έχει κάποιος από τον κύκλο σας τον φιλικό, εμπεριέχουν και έρωτα. Μπορεί και να το έχετε ήδη καταλάβει, αλλά δώστε χρόνο για τις αποδείξεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.