Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/01 Τρίτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/01 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/01 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, μια ειλικρινής συζήτηση με τον/την σύντροφό σας θα σας επιτρέψει να ξεκαθαρίσετε μια σειρά από θέματα, που δημιουργούν εντάσεις στην σχέση σας.

Σταματήστε να την αναβάλλετε! Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σηκωθείτε από τον καναπέ και βγείτε εκεί έξω, καθώς η μέρα σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Περάστε λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας σήμερα και δεν θα το μετανιώσετε, καθώς θα σας το ανταποδώσει.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να δεχτείτε την πρόσκληση ενός φίλου και να βγείτε έξω.

Κάποιο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο δείχνει ενδιαφέρον για εσάς και δεν φοβάται να εκφράσει αυτό που νιώθει. Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η προσωπική σας ζωή απαιτεί πολλή ενέργεια από εσάς σήμερα. Δείξτε θάρρος και ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε ένα θετικό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, μην τα παρατάτε. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα τύπο/κοπέλα ακόμη και σήμερα το απόγευμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά. Έχετε κέφια και οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα φαίνονται ρόδινα στην ερωτική σας ζωή και έτσι είναι. Ο/Η σύντροφός σας σας επιφυλάσσει μια υπέροχη έκπληξη για σήμερα! Νιώθετε ότι σας αγαπούν και σας φροντίζουν και αυτό είναι ανεκτίμητο συναίσθημα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα είναι μια καλή μέρα για φλερτ. Απολαύστε αυτές τις στιγμές, αξιοποιήστε στο έπακρο την ερωτική διάθεση της μέρας και περάστε καλά. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για χαρά και ευτυχία που έρχεται στο δρόμο σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/01 Ερωτική ανησυχία – Αισθηματική αποκάλυψη

dream

Ζώδια Λέων

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας για να περάσετε χαλαρές και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σας μισό. Η σχέση σας διανύει μια πολύ καλή περίοδο και σας αξίζει να την απολαύσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α σήμερα. Η ανεβασμένη γοητεία και το σεξαπίλ σας τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Ζώδια Παρθένος

Ένα πράγμα είναι σίγουρο και αυτό είναι ότι ήρθε η ώρα να συζητήσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε πού βρίσκεστε. Υπάρχει κάποια σύγχυση γύρω από τη σχέση σας και συνεχώς προκύπτουν θέματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, να περιμένετε εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή σήμερα.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/01 Ζώδια Ζυγός

Το σεξαπίλ σας φτάνει σε νέα όρια σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι και ο/η αγαπημένος/η σας θα ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα. Σας περιμένει μια ρομαντική βραδιά, ειδικά αν αφήσετε την πιο παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας να βγει στην επιφάνεια. Αν είστε αδέσμευτοι, τα άστρα είναι με το μέρος σας, σας κάνουν ακαταμάχητους. Μην μείνετε μέσα απόψε. Μια τυχαία συνάντηση είναι το μόνο που χρειάζεται για να αλλάξει η ερωτική σας ζωή σε μια στιγμή!

Ζώδια Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η ερωτική σας ζωή πηγαίνει πολύ καλά αυτές τις μέρες. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να σας απασχολεί, αλλά γενικά δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, και αν αντιλαμβάνεστε κάτι, μάλλον είναι αποκύημα της φαντασίας σας! Μην κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας. Δεν έχει κάνει τίποτα. Αν χαλαρώσετε λίγο, μπορείτε να περάσετε ένα πραγματικά υπέροχο βράδυ. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μη μένετε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα. Θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να επιδιώξετε αυτό που επιθυμείτε.

zwdia-66

Ζώδια Τοξότης

Μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε -ακόμα κι αν είστε αγχωμένοι- θα είναι καλύτερα να ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους. Μην μιζεριάζετε στο σπίτι μόνοι. Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς γιατί οι μέχρι τώρα αποτυχίες σας έχουν κάνει κάπως αμυντικούς.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε παραμελήσει τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Είχατε βέβαια πολλά στο μυαλό σας αλλά δεν δικαιολογείστε. Σταματήστε να είστε τόσο εγωιστές και αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για εσάς τους μοναχικούς Αιγόκερους εκεί έξω. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εκφράσετε την επιθυμία σας για αγάπη και να είστε πιο ανοιχτοί στα καλά πράγματα που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/01 Ερωτική ανησυχία – Αισθηματική αποκάλυψη

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/01 Ζώδια Υδροχόος

Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να αλλάξετε στάση σε ό,τι αφορά τη σχέση σας; Σε τι ωφελεί να δημιουργείτε συνεχώς σκηνές και να θυμώνετε με τον/την σύντροφό σας για παράλογες υποψίες; Έχετε την τάση να φτιάχνετε διάφορα σενάρια στο μυαλό σας, πράγμα που δημιουργεί εντάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συζητήσετε ανοιχτά και ώριμα για τα θέματα που σας απασχολούν.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα προμηνύουν μια ωραία μέρα με τον/την σύντροφό σας. Περάστε λίγο χρόνο μαζί και αναζωπυρώστε τη σπίθα μεταξύ σας. Αν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία σας και διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065