Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/02 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/02 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/02 Ζώδια Κριός .

Ο δεσμός με τον/την σύντροφό σας γίνεται ισχυρότερος κάθε μέρα που περνάει. Βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος και συμφωνείτε σχεδόν σε όλα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε! Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα μπει σύντομα στη ζωή σας!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια περίοδο, κατά την οποία θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας και να κάνετε μαζί πράγματα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

Αφήστε πίσω σας ό,τι σας προκαλεί άγχος.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, χαλαρώστε και δοκιμάστε να φλερτάρετε λίγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/02  Ζώδια Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό σας απασχολούν πολλά πράγματα, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Φροντίστε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του/της για να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας να βρει κάποιον/α. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα να περιμένετε μερικές εντάσεις και διαφωνίες με το άλλο σας μισό. Μην αφήσετε τίποτα να σας προβληματίσει. Αυτοί οι μικροί καυγάδες είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Αν αγαπάτε πραγματικά ο ένας τον άλλον, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να είστε πιο ανοιχτοί σε προσκλήσεις και προτάσεις. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και σύντομα θα έχετε μια σειρά από θαυμαστές για να διαλέξετε. Μην απορρίπτετε κανέναν με την πρώτη ματιά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  11-13/02 Πρόταση δέσμευσης – Νέος έρωτας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η λίμπιντο σας είναι στα ύψη σήμερα και η φαντασία σας οργιάζει. Το μυαλό σας είναι γεμάτο διασκεδαστικές και σέξι ιδέες για νέα πράγματα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε με τον/την σύντροφό σας. Είστε αποφασισμένοι να αναζωπυρώσετε το πάθος στην σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα είστε ένας/μία πραγματικός/ή θεός/ά του σεξ. Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον συνδυασμό αισθησιασμού και μυστηρίου που αποπνέετε.

Ζώδια Παρθένος

Οι προοπτικές είναι ρόδινες για την ερωτική σας ζωή, Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους ευνοϊκούς ανέμους που πνέουν και προγραμματίστε κάτι ρομαντικό με τον/την αγαπημένο/η σας. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και αυτό λειτουργεί προς όφελός σας αν είστε αδέσμευτοι, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σας. Ετοιμαστείτε πολλά φλερτ!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/02  Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα εμπόδια στη σχέση σας σήμερα. Τον τελευταίο καιρό παραμελείτε συστηματικά τον/την σύντροφό σας και τα προβλήματα συσσωρεύονταν. Χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός από την πλευρά σας για να αποφύγετε την καταστροφή. Εάν δίνετε υποσχέσεις, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τις τηρήσετε. . Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την πρωτοβουλία! Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο για να το δουν όλοι και αφήστε το να σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας παραπονιέται συνεχώς επειδή θεωρεί ότι δεν του/της δίνετε αρκετή σημασία. Λοιπόν, αν το καλοσκεφτείτε, έχει δίκιο! Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη για μια μέρα δουλειές και υποχρεώσεις και αφιερώσετε του/της χρόνο. Αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είστε μόνοι και έχετε πια βαρεθεί, ετοιμαστείτε να γιορτάσετε τις τελευταίες μέρες της ελευθερίας σας! Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα θα οδηγήσει σε κάτι μακροπρόθεσμο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα κυλούν αρμονικά στην σχέση σας αυτή τη στιγμή. Συμφωνείτε σχεδόν σε όλα με το ταίρι σας, γελάτε πολύ μαζί και στηρίζετε ο ένας τον άλλον ό,τι και αν συμβεί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να αναθεωρήσετε την στρατηγική σας; Αυτό είναι το κλειδί για να αποκτήσετε επιτέλους αυτό που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Το κλίμα σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες στην ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να πάτε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο, αρκεί να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  11-13/02 Πρόταση δέσμευσης – Νέος έρωτας

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/02  Ζώδια Υδροχόος

Βάλτε στόχο σήμερα να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Απελευθερώστε το πάθος που κρατάτε μέσα σας και αφήστε το να αναζωπυρώσει τη φλόγα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε την ανανεωμένη σας αυτοπεποίθηση για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Ιχθύες

Προσέξτε την αυξανόμενη ένταση στην προσωπική σας ζωή. Υποτίθεται ότι η σχέση σας θα πρέπει να σας χαλαρώνει και όχι να σας δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα έχετε ήδη. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω απόψε και να διασκεδάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia