Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/03 Παρασκευή

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/03 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/03 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να δείχνετε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσα σημαίνει για εσάς.

Εάν θέλετε έναν/μία σύντροφο, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Βγείτε εκεί έξω και κάντε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η αυξημένη σας λίμπιντο και η ανεπιτήδευτη γοητεία σας σας οδηγούν σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα!

Μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσα σας και να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή. Τα νέα είναι καλά και για εσάς τους αδέσμευτους.

Νιώθετε παθιασμένοι, σέξι και χαλαροί και αυτό θα σας ξαναβάλει στο ερωτικό παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/03 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια καινούργια, υπέροχη φάση. Ωστόσο, αυτός δεν είναι λόγος για να σταματήσετε να προσπαθείτε. Θα πρέπει να συνεχίσετε να καταβάλλετε προσπάθειες για να διατηρείτε τις ισορροπίες στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η μοίρα σας ετοιμάζει μια συνάντηση με κάποιον/α ξεχωριστό/ή σήμερα. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, αυτή η συνάντηση θα μπορούσε να οδηγήσει στην σχέση που πάντα ονειρευόσασταν!

Ζώδια Καρκίνος

Όλα πάνε στραβά στην επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας σήμερα και θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν καταφέρετε, όμως, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ελέγξετε την γλώσσα σας, θα καταφέρετε να περιορίσετε την ζημιά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε εντύπωση σήμερα! Απολαύστε το φλερτ και να θυμάστε: εξαρτάται από εσάς να δώσετε σε κάποιον/α την ευκαιρία να σας γνωρίσει καλύτερα!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 11-13/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Καλό θα ήταν να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σήμερα, ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας έρωτα. Δώστε σε αυτό το άτομο μια ευκαιρία ακόμη. Οι άνθρωποι αλλάζουν και τα αρνητικά χαρακτηριστικά που μπορεί να σας απωθούσαν στο παρελθόν μπορεί να μην είναι πλέον πρόβλημα.

Ζώδια Παρθένος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω με τον/την σύντροφό σας, να συζητήσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας και να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις. Μην προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα, ελπίζοντας ότι όλα θα λυθούν από μόνα τους. Αντιμετωπίστε το τώρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για νέες συναντήσεις. Το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και σίγουρα θα προσελκύσετε το άτομο που έχετε στην καρδιά σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/03 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Τελευταία έχετε αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι ο/η σύντροφός σας έχει αλλάξει και δεν μπορεί πλέον να σας δώσει αυτό που ψάχνετε. Προτού πάρετε τελικές αποφάσεις για το θέμα, καλό θα ήταν να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση και να του/της εξηγήσετε τι σκέφτεστε. Μπορεί να θορυβηθεί και να κάνει κάτι για να βελτιώσει τα πράγματα μεταξύ σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Κάντε μια προσπάθεια. Βγείτε έξω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξει κάτι στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Διανύετε μια πραγματικά ευχάριστη περίοδο στην ερωτική σας ζωή. Έχετε θέσει τη σχέση σας σε γερές βάσεις και τίποτα δεν θα μπορούσε ποτέ να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε ακόμη για αυτό το άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας, βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και βγείτε έξω να γνωρίσετε κόσμο. Η σημερινή μέρα ευνοεί τόσο τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες όσο και τις πιο μακροπρόθεσμες σχέσεις.

dream

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Δίνετε μεγάλη προσοχή σε ασήμαντες λεπτομέρειες και αφήνετε τον εαυτό σας να ενοχλείται από μικροπράγματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ψειρίζετε διαρκώς την συμπεριφορά του/της συντρόφου σας. Είστε ακόμη μόνοι; Είστε από τα πιο σέξι ζώδια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας. Η ερωτική σας ζωή δείχνει σημάδια βελτίωσης. Μπορεί να λάβετε νέα από κάποιο άτομο με το οποίο βγαίνατε παλαιότερα.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να περάσετε μια υπέροχη μέρα, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη ο ένας για τον άλλον. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο και δεν θα το μετανιώσετε. Αν είστε μόνοι, σκεφτείτε μήπως είναι καιρός να βρείτε ένα νέο στέκι. Ίσως ήρθε η ώρα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή να βρείτε καινούργια άτομα για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 11-13/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-3-zodia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/03 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας. Θα δείτε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση αν τολμήσετε να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα με τον/την αγαπημένο/η σας, χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον δεσμό σας και να θέσετε πιο στέρεες βάσεις για το μέλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, νιώθετε τόσο σέξι αυτή τη στιγμή και αυτό αναμφίβολα θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Ζώδια Ιχθύες

Αντί να κάνετε περίεργα σενάρια με το μυαλό σας και να κουράζετε τον/την σύντροφό σας, γιατί δεν προσπαθείτε να χαλαρώσετε λίγο; Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά, ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα προσελκύσετε πολλά άτομα σήμερα και κάποιος/α μπορεί να κάνει την κίνησή του/της. Ανοιχτείτε και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia