Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/03 Τετάρτη

zwdia-erwtikes-22-7-14

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/03 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Ένα ραντεβού στα κρυφά; Ίσως. Αν λαχταράτε μια δόση απαγορευμένου, κοιτάξτε μερικά διαδικτυακά προφίλ ή αναρτήστε ένα δικό σας.

Εκμεταλλευτείτε τις θετικές δονήσεις της μέρας και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Βιαστείτε, γιατί δεν θα διαρκέσουν πολύ.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η κοινή λογική λέει να μείνετε μακριά αλλά η καρδιά σας αρνείται να ακούσει. Επιδιώκετε μια κατάκτηση έξω από τα όριά σας, όπως το αφεντικό σας ή τον κουνιάδο σας; Να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες συνέπειες. Και να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε δύο διαφορετικές πλευρές: Την ιδιωτική και τη δημόσια. Μπορεί να δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε κάποια προσωπικά σας ζητήματα αλλά θα πρέπει να κρατήσετε τα προσχήματα. Ακόμη και αν αισθάνεστε ότι θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να κρυφτείτε, μην το κάνετε. Αυτή η επιπλέον προσπάθεια θα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Μην βιάζεστε να κάνετε σχέδια τώρα. Αν επεξεργάζεστε κάτι μεγάλο, να είστε υπομονετικοί. Τα άστρα θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν προς όφελός σας προκειμένου να βρείτε την τέλεια σχέση. Η στιγμιαία ευχαρίστηση δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ζώδια Λέων

Η ζωή σας είναι τόσο αγχώδης τώρα, που είναι σημαντικό να αξιολογήσετε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί. Είστε πολύ απασχολημένοι με αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α για να χάνετε χρόνο κάνοντας αυτά που έχουν ήδη γίνει.

Ζώδια Παρθένος

Δεν είναι κακό να αμφισβητείτε μια κατάσταση, στην οποία έχετε εμπλακεί προσωπικά. Ήταν καιρός να αντιδράσει η συνείδησή σας. Αυτό το άτομο δεν είναι όπως φαινόταν. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε και προχωρήσετε παρακάτω, τόσο το καλύτερο.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε μερικές εκκρεμότητες πριν προχωρήσετε παρακάτω. Αν πρέπει να επανορθώσετε για κάτι ή να διαλύσετε μια σχέση, κάντε το τώρα. Όσο περισσότερο χρονοτριβείτε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα χάσετε.

Επανασυνδέσεις Ζώδια Σκορπιός

Κάτι προσπαθεί να σας κάνει να στρέψετε την προσοχή σας προς το μέλλον… Αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι να λάβετε υπόψη σας και το παρόν. Είναι λογικό να ανυπομονείτε για το ραντεβού που έχετε αύριο. Αλλά αν δεν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, μπορεί να χάσετε κάποια ευκαιρία μακροπρόθεσμα.

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε έτοιμοι και με όρεξη να τα κάνετε όλα μονομιάς. Αλλά θα αναγκαστείτε να υποταχθείτε στους περιορισμούς χρόνου και ενέργειας. Βάλτε προτεραιότητες. Αν αυτό που θέλετε, είναι να πηγαίνετε σε πάρτι και να φλερτάρετε, βγάλτε πρώτα από την μέση τα πιο σοβαρά θέματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Όλοι θέλουν τη γνώμη σας σήμερα, από τον προγραμματισμό κάποιας εκδήλωσης ως την αναζήτηση ερωτικών συμβουλών. Προσέξετε να μην το παρακάνετε. Διατρέχετε τον κίνδυνο να εξαντλήσετε την καλή σας θέληση και να μην μείνει ενέργεια για τα δικά σας εγχειρήματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Θα αισθανθείτε πολύ άβολα σήμερα: Κάποιος θα αναφέρει κάτι άσχημο που κάνατε ενώ ήσασταν μεθυσμένοι – ή ακόμα χειρότερα, εντελώς νηφάλιοι. Αν πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη για κάτι, κάντε το άμεσα. Θέλετε να μπορείτε να κοιτάτε τον κόσμο στα μάτια.

Ζώδια Ιχθύες

Το άτομο που κάνετε παρέα τον τελευταίο καιρό, δεν ενδιαφέρεται τόσο για εσάς… Περισσότερο το ενδιαφέρει τι θα βγάλει από εσάς. Αν θεωρείτε ότι έχετε κάνει αρκετές πράξεις ανιδιοτέλειας, δώστε στον εαυτό σας το ελεύθερο να προχωρήσει παρακάτω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia