Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/04 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/04 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/04 Δευτέρα  Ζώδια Κριός .

Η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας για ό,τι σας απασχολεί είναι σίγουρα προτιμότερη επιλογή από το να κρατάτε μέσα σας τα πάντα και να ξεσπάτε επάνω του/της.

Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα στο πώς θα ανεβάσετε την διάθεσή σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα ελλοχεύει ο κίνδυνος να αφήσετε ασήμαντες μικρές λεπτομέρειες να μπουν στο δρόμο σας και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Κάπου-κάπου όλες οι σχέσεις χρειάζονται ενέσεις αναζωογόνησης και αν αγνοήσετε αυτό το γεγονός, σύντομα μπορεί να μείνετε μόνοι. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην απελπίζεστε.

Μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό έρωτα σήμερα, που με την παρουσία του θα σας θυμίσει πόσο καλά περνάγατε μαζί. Ίσως θελήσετε να αναθερμάνετε την σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/04 Δευτέρα  Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή σας καλεί να πάρετε μια απόφαση. Είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε και να δώσετε τέλος στην σχέση σας; Ή έχετε την δύναμη να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να γυρίσετε μια νέα σελίδα με το άλλο σας μισό; Από εσάς εξαρτάται. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Μήπως υπάρχει κάποιος/α στη δουλειά σας, που έχει κλέψει την καρδιά σας; Ήρθε η ώρα να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας έχει φθαρεί τον τελευταίο καιρό. Αυτό οφείλεται τόσο στην καθημερινή ρουτίνα αλλά και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η σύντροφός σας. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να βάλετε σταθερά θεμέλια στην σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε τη γοητεία και το σεξαπίλ σας να φανούν. Απελευθερώστε τη σεξουαλικότητά σας και είστε βέβαιοι ότι θα κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 10-12/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Τα άστρα χαμογελούν στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αφήστε τον ρομαντικό σας εαυτό να βγει στην επιφάνεια. Κάντε μια έκπληξη στον/στην σύντροφό σας και προγραμματίστε μια υπέροχη βραδιά μόνο για τους δυο σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Απολαύστε αυτήν την υπέροχη φάση και προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε άγχος και ανησυχία.

Ζώδια Παρθένος

Το πάθος που συνήθως κρατάτε καλά κρυμμένο μέσα σας, βγαίνει στην επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι θα απολαύσετε πολλές υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιον/α που επιδιώκει να σας γνωρίσει καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Και ποιος ξέρει; Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα από ό, τι φαντάζεστε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/04 Δευτέρα  Ζώδια Ζυγός

Σταματήστε να βγάζετε την απογοήτευσή σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βάλτε στόχο να κάνετε μια πολιτισμένη συζήτηση με το άλλο σας μισό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε απλά στον καναπέ και περιμένετε να σας πέσει ο έρωτας από τον ουρανό. Δραστηριοποιηθείτε!

Ζώδια Σκορπιός

Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, καθώς και πιο αισιόδοξοι για τις αλλαγές που συντελούνται τώρα. Η άκαμπτη στάση σας απλά βλάπτει τη σχέση σας. Είστε μόνοι; Μην απελπίζεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα ταρακουνήσει τα νερά. Εάν αποφασίσετε να βγείτε έξω απόψε, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε ένα-δυο φλερτ, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι πιο μόνιμο.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή και να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις – είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια θετική στάση απέναντι στην κατάστασή σας -ή το άτομο στο πλευρό σας- και μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.

Ζώδια Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή, γεμάτη αισιοδοξία. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι σταθερή. Εάν καταφέρετε να απαλλαγείτε από ανόητους δισταγμούς και να απελευθερώσετε τον θυμό που κρύβετε μέσα σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αρχίσετε να βγαίνετε περισσότερο. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί. Κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε και να εξελιχθεί σε κάτι μακροπρόθεσμο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 10-12/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/04 Δευτέρα  Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε με τον/την σύντροφό σας και να αφήσετε πίσω τις όποιες ανησυχίες σας. Η πίεση και το άγχος της καθημερινότητας θα πρέπει να εξαφανίζονται μόλις βρεθείτε στο πλευρό του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας. Μιλήστε για πράγματα που κάνουν και τους δυο σας χαρούμενους, όπως η ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών σας διακοπών. Αν είστε αδέσμευτοι, επικοινωνήστε με τους φίλους σας και προγραμματίστε μια κοινή έξοδο. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή και μπορείτε να περάσετε πραγματικά υπέροχα με τον/την σύντροφό σας απόψε. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει αυτήν την όμορφη, ρομαντική διάθεση. Γεμίστε τις μπαταρίες σας με αγάπη και τρυφερότητα. Και αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη για λίγη σωματική οικειότητα απόψε. Όλοι όσοι θα βρεθούν στον δρόμο σας απόψε είναι βέβαιο ότι θα πέσουν θύματα της ακαταμάχητης γοητείας σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia