Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Τετάρτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Ζώδια Κριός .

Το να κρατάτε μυστικά και να αποκρύπτετε σκέψεις και συναισθήματα από τον/την σύντροφό σας θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση σας – γι’ αυτό μιλήστε!

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, διώξτε τους φόβους σας και κάντε την φωνή σας να ακουστεί.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα σας δίνονται μια σειρά από ευκαιρίες για να κάνετε θεμελιώδεις βελτιώσεις στη σχέση σας. Αξιοποιήστε τις στο έπακρο.

Τα άστρα ευνοούν τις προσπάθειες σας για να επαναφέρετε το πάθος στην ερωτική σας ζωή.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η γοητεία σας θα τραβήξει πάνω σας όλα τα βλέμματα και θα δεχτείτε πολλά υπέροχα φλερτ!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας φαίνεται να ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί. Προσπαθήστε να μην επιδεινώσετε την κατάσταση με την άτεγκτη στάση και την γκρίνια σας. Αποδεχτείτε τα πιθανά λάθη σας και με μια ώριμη συζήτηση προσπαθήστε να βρείτε κάποιες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο εσάς όσο και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε και να σταματήσετε να χάνετε χρόνο σε ανούσια φλερτ. Καθίστε και σκεφτείτε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε στην επόμενη σας σχέση και ενεργήστε ανάλογα.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε αρκετά προβλήματα ήδη – μην δημιουργείτε περισσότερα στον εαυτό σας αφήνοντας τις καθημερινές ανησυχίες να επηρεάσουν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να μην γκρινιάζετε στον/στην σύντροφό σας – δεν φταίει αυτός/ή για όλα! Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες συναντήσεις. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ενεργήστε ανάλογα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/05  – DESTE- Δεύτερο 10ημερο Μάιος 2022

zodia-astra-tarot

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται ομαλά στην σχέση σας. Αν θέλετε να παραμείνουν έτσι, φροντίστε να μην επιβαρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας με αρνητικές σκέψεις. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο που περνάτε μαζί για να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις και τα βάρη της καθημερινότητας. Αν ακόμη αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, και θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές στην ζωή σας, σύντομα θα τα καταφέρετε. Κάποιος/α καινούργιος/α πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να την αναστατώσει – με την καλή έννοια!

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φάσης στην ζωή σας, κατά την οποία θα γνωρίσετε πολλούς υπέροχους ανθρώπους και θα βιώσετε υπέροχες νέες εμπειρίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας μακριά από τη σχέση σας. Αντ’ αυτού, αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε ευχάριστες αναμνήσεις με το άλλο σας μισό. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση που θα λάβει χώρα σήμερα μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε μια σοβαρή σχέση μακροπρόθεσμα. Να είστε ξεκάθαροι από την αρχή σχετικά με τα συναισθήματά σας και με το τι θέλετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Ζώδια Ζυγός

Τα άστρα επηρεάζουν θετικά την ερωτική σας ζωή σήμερα! Αν είστε σε σχέση, μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Και αν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε εξαιρετικές προοπτικές να βελτιώσετε τις συνθήκες στη σχέση σας σήμερα – ειδικά αν κρατάτε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας και επικεντρώνεστε στη συνεργασία και όχι στον ανταγωνισμό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βάλετε τη σχέση σας σε νέα και πιο γερά θεμέλια, έτσι ώστε και οι δύο να παίρνετε ο ένας από τον άλλο ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να περιμένετε από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και κάντε ό, τι πρέπει για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ευέλικτοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις στη σχέση σας. Εάν συνεχίζετε να προβάλλετε αντιρρήσεις σε όλα όσα λέει ο/η σύντροφός σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι μια συνεχής γκρίνια, εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη αυτόν/αυτήν που αξίζει να του/της δώσετε την καρδιά σας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε όσα ονειρεύεστε.

Ζώδια Αιγόκερως

Δε νομίζετε ότι είναι καιρός να χαλαρώσετε κάπως την στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας; Έχετε την τάση να είστε πολύ απότομοι και άκαμπτοι μαζί του/της τελευταία. Είναι κατανοητό ότι πιέζεστε πολύ στην δουλειά αλλά για αυτό σίγουρα δεν φταίει ο/η σύντροφός σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη μένετε σπίτι. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Και πού ξέρετε; Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/05  – DESTE- Δεύτερο 10ημερο Μάιος 2022

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Ζώδια Υδροχόος

Θα ήταν καλό να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί απέναντι στον/στην σύντροφό σας από τώρα και στο εξής. Εάν δείξετε περισσότερο τα συναισθήματά σας, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να αναβαθμίσετε τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας για να βρείτε κάποιον/α να αγαπήσετε. Χαλαρώστε. Μάθετε να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο και να απολαμβάνετε την μοναξιά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Στην προσωπική σας ζωή, το κυρίαρχο συναίσθημα είναι η αβεβαιότητα. Ο/Η σύντροφός σας έχει αποκτήσει πολύ αυτοπεποίθηση τον τελευταίο καιρό και αυτό επέφερε αλλαγές στη συμπεριφορά του/της. Έχετε αρχίσει να αμφιβάλλετε για την πίστη του/της. Μιλήστε μαζί του/της και προσπαθήστε να τον/την κάνετε να καταλάβει ότι τα συναισθήματα ανασφάλειας που σας δημιουργεί κάνουν κακό στην σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε απλώς και περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα. Βγείτε έξω και αναλάβετε δράση για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και αξίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia