Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Τρίτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας μπαίνει σε μια θετική φάση, οπότε βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την όμορφη ατμόσφαιρα.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να είστε τόσο αμυντικοί και αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή, υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε αυτή τη σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να βρείτε τη χρυσή τομή.

Εάν είστε αδέσμευτοι, η τύχη είναι στο πλευρό σας!

Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Ζώδια Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή, θα αρχίσετε να συζητάτε ανοιχτά για τυχόν προβλήματα και ζητήματα που μπορεί να έχετε με τον/την σύντροφό σας. Μετά από αυτή τη διαδικασία, η σχέση θα αποκτήσει πιο γερές βάσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αλλάξτε στάση και μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας νωρίτερα από ό, τι τολμούσατε ποτέ να ονειρευτείτε.

Ζώδια Καρκίνος

Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι, θα χαρείτε με τις εξελίξεις της μέρας, καθώς διαπιστώνετε ότι το κλίμα στην σχέση σας βελτιώνεται κατά πολύ. Αν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην απελπίζεστε. Πιστέψτε ότι όλα θα πάνε καλά

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Ζώδια Λέων

Στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια όμορφη μέρα με το άλλο σας μισό. Το βράδυ είναι πολλά υποσχόμενο – μια πραγματική γιορτή για τις αισθήσεις! Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Και, ποιος ξέρει, κάποιο από τα άτομα που θα γνωρίσετε μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από ένας/μία απλός/ή φίλος/η.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, η σημερινή δεν είναι η ιδανική μέρα για να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας. Τα κανάλια επικοινωνίας είναι μπλοκαρισμένα οπότε θα ήταν καλύτερα να μείνετε χώρια. Διαφορετικά, διατρέχετε τον κίνδυνο να εμπλακείτε σε μια διαφωνία, τις συνέπειες της οποίας θα δυσκολευτείτε να αναστρέψετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Κάποιος/α ενδιαφέρεται για εσάς αλλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/05 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα πάνε σχετικά καλά στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Τελικά παίρνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε από τη σχέση σας και αυτό σας βοηθά να γιατρέψετε τις πληγές του παρελθόντος. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε την αγκαλιά σας διάπλατα. Το πεπρωμένο θα φέρει σύντομα το ιδανικό άτομο στη ζωή σας!

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς ‘όπως θα θέλατε στην ερωτική σας ζωή. Σταματήστε λοιπόν να προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα και αντιμετωπίστε ευθέως τα προβλήματά σας. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε την κατάσταση είναι να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Εξηγήστε του/της τι πιστεύετε ότι δεν πάει καλά και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση από κοινού. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα ετοιμάζονται να σας απαλλάξουν από τη μοναξιά σας. Μια νέα συνάντηση πρόκειται να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα πάνε επιτέλους καλύτερα στην σχέση σας αλλά αυτός δεν είναι λόγος να σταματήσετε να προσπαθείτε. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο βελτίωσης, μέχρι να αισθανθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μερικές ευχάριστες εκπλήξεις και απροσδόκητες εξελίξεις που θα ταρακουνήσουν την ρουτίνα σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Εάν έχετε σύντροφο, η αυξημένη σεξουαλική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας. Εάν πάλι είστε αδέσμευτοι, θα προκύψουν διάφορα φλερτ που θα δώσουν ώθηση στο εγώ σας και θα σας επαναφέρουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

zodia-0988

Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πάνε τέλεια στην σχέση σας αυτή τη στιγμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα με τόσο κόπο έχετε δημιουργήσει. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η μέρα που θα γνωρίσετε το άτομο που θα κλέψει την καρδιά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ερωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε το στο έπακρο και απολαύστε μια υπέροχη μέρα με το άλλο σας μισό. Εάν δεν το έχετε βρει ακόμη, κάποιος/α ξεχωριστός/ή πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να την αναστατώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00