Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/06 Σάββατο

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/06 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/06 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ καλά με τον/την σύντροφό σας και να σχεδιάζετε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Επικεντρωθείτε στα θετικά, χαλαρώστε και αφήστε το άγχος της καθημερινότητας στην άκρη. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια και μην κλείνεστε σπίτι σας. Βγείτε έξω με φίλους, καθώς κάπου εκεί έξω σας περιμένει ένας μεγάλος έρωτας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η αρμονία κυριαρχεί και στην ερωτική σας ζωή.

Δεν έχετε παρά να κάτσετε και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν πάλι είστε ακόμη σε φάση αναζήτησης στην ερωτική σας ζωή, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση.

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα έτσι. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να βλάπτετε τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/06 Σάββατο

Ζώδια Δίδυμοι

Η ανεβασμένη σας διάθεση έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Βρίσκετε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα θεμέλια της σχέσης σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, πάρτε ένα ρίσκο σήμερα. Πείτε ανοιχτά στο άτομο που σας ενδιαφέρει πώς αισθάνεστε.

Ζώδια Καρκίνος

Η αυξημένη σας λίμπιντο και η ζωηρή σας φαντασία σας οδηγούν σε νέες ερωτικές περιπέτειες με το ταίρι σας. Αν πάλι ψάχνετε ακόμη τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι δείχνει να τρέφει αμοιβαία συναισθήματα με εσάς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/06 Αισθηματικές αλλαγές – Ερωτική ένταση

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το άλλο σας μισό, κανονίζοντας κάτι ιδιαίτερο που θα σας χαλαρώσει και θα ανανεώσει την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το άτομο που σας ενδιαφέρει σας εξομολογείται τον έρωτά του, κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό έχετε αλλάξει την στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Συμπεριφέρεστε πιο ώριμα και υπεύθυνα και αυτό έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή. Έχετε δημιουργήσει μια αρμονική, όμορφη σχέση που δίνει σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε την ερωτική ενέργεια της μέρας και βγείτε έξω. Κάντε νέες γνωριμίες και διασκεδάστε. Ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/06 Σάββατο

Ζώδια Ζυγός

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν ξεστομίσετε οτιδήποτε, διαφορετικά μπορεί να πείτε κάτι που δεν εννοείτε πραγματικά και να πληγώσετε τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα ανανεωμένοι, πράγμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Αυτό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να επιστρέψετε στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τη βαρετή, κουραστική καθημερινή σας ρουτίνα. Θέλετε να πειραματιστείτε στην ερωτική σας ζωή και γενικά να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο για να πείσετε τον/την σύντροφό σας, αλλά θα ανταμειφθείτε για τον κόπο σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα αλλά η στάση σας τα αποθαρρύνει.

zodia-0988

Ζώδια Τοξότης

Βαδίζετε σε τεντωμένο σκοινί στη σχέση σας. Προσπαθείτε πολύ να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μην τα παρατάτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα δεχτείτε μια πρόταση για έξοδο από κάποιον/α συνάδερφο. Δώστε του/της μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια νέα ευτυχισμένη περίοδο στην σχέση σας. Νιώθετε σέξι, υπάρχει αλληλοκατανόηση ανάμεσα σε εσάς και στον/στην σύντροφό σας και αισθάνεστε ασφαλείς και ποθητοί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα γεμίσει τη ζωή σας με φως και χαρά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/06 Αισθηματικές αλλαγές – Ερωτική ένταση

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/06 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Αφήστε τα προβλήματά σας στην άκρη σήμερα και ενδώστε στις τάσεις φυγής σας, κάνοντας ό,τι χρειαστείτε για να ξεχάσετε για λίγο τα άγχη της καθημερινότητας. Γιατί δεν προγραμματίζετε κάτι ξεχωριστό με τον/την σύντροφό σας; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, και έχετε βαρεθεί την μοναξιά, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Μόνο καλά πράγματα έρχονται στην ζωή σας από εδώ και πέρα.

Ζώδια Ιχθύες

Επίκεινται μερικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Αυτό θα μπορούσε να σας προκαλέσει άγχος, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλα όσα συμβαίνουν τώρα είναι προς το καλύτερο και θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, χαλαρώστε. Μην προσπαθείτε να πιέσετε καταστάσεις, γιατί έτσι ίσως οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot