Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/07 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/07 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/07 Δευτέρα  Ζώδια Κριός .

Θέλετε διακαώς να ξεκαθαρίσετε τι σας προβληματίζει στη σχέση σας, ώστε να μπορέσετε να την πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα είναι μια θετική στιγμή για να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η στιγμή να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες που ταλανίζουν τη σχέση σας. Μην επιμένετε να έχετε πάντα δίκιο.

Να είστε ανοιχτόμυαλοι και χαλαροί. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να μεταδώσετε με επιτυχία τις ιδέες σας.

Αξιοποιήστε το στο έπακρο είτε είστε σε σχέση, είτε όχι. Αν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μια χαρούμενη έκπληξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/07 Δευτέρα  Ζώδια Δίδυμοι

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες και να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας. Οτιδήποτε κάνετε τώρα είναι εγγυημένο ότι θα φέρει εσάς και τον/την σύντροφό σας πιο κοντά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η απογοήτευση που νιώθετε τον τελευταίο καιρό, θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από μια ανανεωμένη αίσθηση ενθουσιασμού. Το αποτέλεσμα θα είναι μια νέα γνωριμία.

Ζώδια Καρκίνος

Κάντε ό,τι μπορείτε για να δείξετε στον σύντροφό σας πόσο πολύ τον/την αγαπάτε. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη λίστα με τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε στον/στην μελλοντικό/ή σας σύντροφο, να ρίξετε τα στάνταρ σας και να είστε πιο ανοιχτοί σε άτομα και καταστάσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μην φωνάζετε και μην απαντάτε σε όλα. Αφήστε και κάτι να πέσει κάτω. Δεν θα το μετανιώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγάλτε από το μυαλό σας τις άσχημες σκέψεις και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Ζώδια Παρθένος

Επικεντρωθείτε στο να περνάτε καλά με το ταίρι σας και μην σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε εντάσεις και διαφωνίες. Ο συμβιβασμός πολλές φορές είναι απαραίτητος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και ελπίζετε να γνωρίσετε κάποιον/α σύντομα, να είστε έτοιμοι για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αυτό το άτομο θα εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/07 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει το τρέχον πλανητικό σκηνικό για να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με τον/την σύντροφό σας, καθώς τον/την έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να επανορθώσετε για την προηγούμενη συμπεριφορά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά, τηλεφωνήστε στους πιο καλούς σας φίλους, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Ένα ενδιαφέρον πρόσωπο δεν θα αργήσει να εμφανιστεί.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Αισθάνεστε ενοχλημένοι και ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας σε κάθε ευκαιρία. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να αλλάξετε τη στάση σας εάν θέλετε να δείτε μια βελτίωση. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χέρια σας και να καλωσορίσετε τη χαρά και τον ήλιο στη ζωή σας.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Έχετε μια πραγματικά ρομαντική διάθεση σήμερα και αυτό είναι καλό για τη σχέση σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να απολαύσετε μερικές όμορφες στιγμές μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να σταματήσετε να πιέζετε τον εαυτό σας. Χαλαρώστε και βγάλτε προς τα έξω την λάμψη σας. Πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα γνωρίσετε κάποιον/α.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλό θα είναι να εξετάσετε τι δεν λειτουργεί στη σχέση σας και να προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Μην αφήνετε τα πάντα στην τύχη γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ο χωρισμός. Αυτό θέλετε; Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί. Βγείτε έξω και φλερτάρετε. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες. Και ποιος ξέρει πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/07 Δευτέρα  Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μερικές πραγματικά αξέχαστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που απαιτούν βελτίωση εάν θέλετε να πάρετε όσα επιθυμείτε από την σχέση σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφράσει όσα αισθάνεστε για τον/την σύντροφό σας, να αφήσετε στην άκρη τις αναστολές σας και να αναζωπυρώσετε την φλόγα ανάμεσα σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, στο χέρι σας είναι να κάνετε μια κίνηση, που θα σας βοηθήσει να βγείτε από το τέλμα της μοναξιάς σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σε γενικές γραμμές τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή, αρκεί να βρείτε τον τρόπο να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβληματάκια που μπορεί να σας απασχολούν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα για ενδοσκόπηση. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι ακριβώς σας κρατά κολλημένους στην ερωτική σας ζωή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έρθει η πολυπόθητη αλλαγή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot