Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/11 Τετάρτη

1386004451AIDShome

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/11 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Έχετε μια συναισθηματική πλευρά που πρόκειται να βγει τώρα στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να τη διοχετεύσετε σε κάτι εποικοδομητικό.

Δείτε μια ρομαντική ταινία, κάνετε μια βαθιά συζήτηση με κάποιο φίλο, γυμναστική… Ίσως και τα τρία.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, ειδικά σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σας. Αν ανταλλάσσετε e-mail με κάποιο χαριτωμένο άτομο, πείτε του τι σας αρέσει πάνω του. Εάν έχετε βγει ραντεβού, πείτε την άποψή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε κοινωνικό πλάσμα, αλλά ακόμη και εσείς χρειάζεστε ξεκούραση πότε-πότε. Σήμερα καλό θα ήταν να χαλαρώσετε, να περάσετε ποιοτικό χρόνο μόνοι. Δώστε στον εαυτό σας περιθώριο να σκεφτεί. Μπορεί να σας έρθει κάτι εκπληκτικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και δραστήριοι. Αξιοποιήστε αυτά τα συναισθήματα με θετικό τρόπο. Κάντε λίγη γυμναστική, διασκεδάστε, χαρείτε τη μέρα σας.

Ζώδια Λέων

Η μέρα ευνοεί μια νέα ευκαιρία ή νέα κατεύθυνση για την ερωτική σας ζωή. Πώς σας φαίνεται η νέα προοπτική; Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας. Το ένστικτό σας είναι δυνατό και ειλικρινές.

Ζώδια Παρθένος

Τηλεφωνήστε σε έναν παλιό φίλο και δείτε τι μπορεί να συμβεί. Μιλήστε με κάποιον/α που σας αρέσει αλλά δεν βλέπετε πολύ συχνά. Η θετική ενέργεια της μέρας είναι εκπληκτική και σας φτιάχνει την διάθεση.

prodosia

Ζώδια Ζυγός

Επικεντρωθείτε σήμερα σε φίλους και συγγενείς. Κάποιο άτομο πιθανότατα χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας ή την άνευ όρων υποστήριξή σας. Έχετε πάντα διάθεση να βοηθήσετε, κάτι που ενισχύει και το ερωτικό σας κάρμα.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι σήμερα, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είστε συντονισμένοι με κάθε συναίσθημα και σε θέση να επικεντρωθείτε σε αυτό που διαφεύγει από όλους τους άλλους. Το ένστικτό σας λειτουργεί άψογα.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιο καινούργιο άτομο μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από εσάς. Είστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι ώστε να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα με τον τρόπο του. Και αυτό που θα δείτε, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δελεαστικό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/11 DESTE – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Κρατήστε τα σχέδιά σας ευέλικτα σήμερα. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αλλάξετε αυτό που πρέπει να γίνει, προκειμένου να ταιριάξει με την διάθεσή σας. Κάντε μια βόλτα στη φύση. Θα σας κάνει καλό.

Ζώδια Υδροχόος

Πώς νιώθετε σήμερα; Δώστε λίγη προσοχή στην συναισθηματική σας ευημερία. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας. Κάντε κάτι που θα σας δραστηριοποιήσει και στη συνέχεια χαλαρώστε.

Ζώδια Ιχθύες

Η μέρα ευνοεί ένα καινούργιο φλερτ, μια γνωριμία ή ένα συναρπαστικό ραντεβού. Επιπλέον αγάπη και ζεστασιά έρχονται στον δρόμο σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια ως σπίθα, για να ανάψετε τη φωτιά του έρωτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia