Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/12 Σάββατο

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/12 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/12  Ζώδια Κριός .

Η αγάπη και ο ρομαντισμός έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας απόψε.

Καιρός να απαλλαγείτε από τα άγχη που σας ταλανίζουν και να βάλετε την σχέση σας σε νέα βάση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι τέλεια για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με φίλους.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας χρειάζεται επειγόντως την προσοχή σας. Δώστε του/της προτεραιότητα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα δικά σας θέματα.

Ήρθε η ώρα να σταθείτε δίπλα του/της, όπως θα ελπίζατε ότι θα έκανε στην θέση σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι όταν κάνετε νέες γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/12  Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Προσπαθήστε να μην επιδεινώσετε την κατάσταση με γκρίνια και παράπονα. Αποδεχτείτε τα λάθη σας και κάντε μια ώριμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι καιρός να σοβαρευτείτε και να σταματήσετε να δημιουργείτε εφήμερους δεσμούς. Καθίστε και σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε και πώς θα το πετύχετε.

Ζώδια Καρκίνος

Στη σχέση σας υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν σας ικανοποιούν. Μην τα αγνοείτε, καθώς αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Μιλήστε ειλικρινά για όσα σας απασχολούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε χάσει, καθώς σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/12 Σχέση αγάπης – Επισκέψεις από τα παλιά

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Τα άστρα έχουν θετική επίδραση στην ερωτική σας ζωή σήμερα! Εάν είστε σε μια σχέση, τώρα έχετε τη δυνατότητα να αναζωπυρώσετε τη σπίθα με τον/την σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Και αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά σε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να εκφραστείτε πιο γνήσια και χωρίς ανόητους εγωισμούς. Έτσι, η σχέση σας θα γίνει πιο ειλικρινής και οικεία. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια συνάντηση με ένα ξεχωριστό άτομο θα σας συνεπάρει.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/12  Ζώδια Ζυγός

Σήμερα έχετε κάθε ευκαιρία να κάνετε αυτήν τη σημαντική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας με το οποίο έχετε αφήσει εκκρεμότητες. Μήπως ήρθε η ώρα για μια ευχάριστη κατάληξη; Από εσάς εξαρτάται αν θα του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. Με το να τα σπρώχνετε κάτω από το χαλί δεν θα καταφέρετε τίποτα, πέρα από το να μεγαλώνετε την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφο σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι αυτός/αυτή που λαχταράει η καρδιά σας θα κάνει την κίνηση του/της σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ερωτική ατμόσφαιρα της μέρας.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε καλά και αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας και προστατεύστε τη σχέση σας από εντάσεις και διαφωνίες. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα σας συγκλονίσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/12 Σχέση αγάπης – Επισκέψεις από τα παλιά

Ζώδια Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή παίρνει τα πάνω της. Να περιμένετε σημαντικές θετικές εξελίξεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Επωφεληθείτε από τον χρόνο που έχετε στα χέρια σας για να εξετάσετε τη στάση σας και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας όπου χρειάζεται. Αυτό θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/12  Ζώδια Υδροχόος

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να περάσετε λίγο χρόνο χώρια από τον/την σύντροφό σας. Διαφορετικά, μπορεί να μπλεχτείτε σε διαφωνίες και συγκρούσεις και να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε. Είναι καλύτερα να υιοθετήσετε μια στάση ζεν και να παραμείνετε ήρεμοι. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην συγκρατείστε άλλο. Πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ακριβώς πώς αισθάνεστε.

Ζώδια Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε μια πιο ευέλικτη και ανοιχτή στάση στην σχέση σας. Εάν συνεχίσετε να προβάλλετε αντιρρήσεις και να διαφωνείτε με ό, τι λέει ο/η σύντροφός σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργούνται διαρκώς εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι έχετε ρέντα σήμερα. Είστε εξαιρετικά ελκυστικοί και οι θαυμαστές θα κάνουν ουρές για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia