Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/01 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/01 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/01 Ζώδια Κριός .

Για όσους από εσάς βρίσκονται σε σχέση, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε /την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε ότι αυτό που αναζητάτε δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε τελικά να δείτε τι ακριβώς πήγε στραβά κατά το παρελθόν και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επαναφέρετε τις ισορροπίες και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και κάντε νέες γνωριμίες. Τολμήστε να βγείτε από το καβούκι σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/01 Ζώδια Δίδυμοι

Προσέξτε τις αυξανόμενες εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας θα πρέπει να έχει κατευναστική επίδραση στη ζωή σας και όχι να σας δημιουργήσει περισσότερο άγχος. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε γιατί πολύ σύντομα θα μπει στη ζωή σας ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον!

Ζώδια Καρκίνος

Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Μην αγνοείτε την ανάγκη του/της να περάσει λίγο χρόνο μαζί σας. Κάντε μια προσπάθεια και δημιουργήστε ένα όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον για τους δυο σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

dream

Ζώδια Λέων

Η διάθεσή σας είναι στα ύψη και δεν μπορείτε να αφήσετε αυτή τη θετική ατμόσφαιρα να πάει χαμένη. Βγείτε έξω και διασκεδάστε! Αν είστε σε σχέση και νιώθετε ανήσυχοι για κάτι, δείξτε ωριμότητα και κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας.

Ζώδια Παρθένος

Αισθάνεστε τόσο σέξι σήμερα που όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας. Ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την φανταστική ενέργεια της σημερινής μέρας και είτε να απολαύσετε μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας είτε να ξεκινήσετε μια νέα και παθιασμένη ερωτική σχέση με έναν/μία από τους πολλούς/πολλές θαυμαστές/θαυμάστριες σας!

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/01 Ζώδια Ζυγός

Η σχέση σας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Και αν κάπου κάπου εμφανίζεται ένα συννεφάκι στον κατά τα άλλα ανέφελο ουρανό της προσωπικής σας ζωής, διαλύεται σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, κάντε υπομονή. Ένας μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών.

Ζώδια Σκορπιός

Μην φοβάστε να εκφράσετε πώς νιώθετε αληθινά στον/στην σύντροφό σας. Αλλάξτε τακτική και ρίξτε λίγο τις άμυνες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να είσαι πιο ανοιχτοί σε προσκλήσεις και προτάσεις που έρχονται στο δρόμο σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και σύντομα θα έχετε διάφορες επιλογές. Μην απορρίπτετε τους πάντες. Κάποιος/α από τους/τις θαυμαστές/θαυμάστριες σας αξίζει την προσοχή σας!

zwdia-66

Ζώδια Τοξότης

Να περιμένετε κάποιες εντάσεις και λογομαχίες με το άλλο σας μισό σήμερα. Αλλά μην τα αφήσετε να σας προβληματίσουν. Αυτοί οι μικροί καβγάδες είναι το αλατοπίπερο της σχέσης σας! Αν αγαπάτε αληθινά ο ένας τον άλλον δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βάλτε σε εφαρμογή την γοητεία σας. Είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα εμπόδια στη σχέση σας σήμερα. Τον τελευταίο καιρό παραμελείτε συστηματικά τον/την σύντροφό σας με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν διάφορα προβλήματα. Η κατάσταση είναι έκρυθμη και θα χρειαστεί προσεκτικός χειρισμός από την πλευρά σας για να αποφευχθεί η καταστροφή. Εάν δίνετε υποσχέσεις, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τις τηρήσετε. Αν είστε αδέσμευτοι, μάλλον είστε έτσι από επιλογή. Είχατε πολλές ευκαιρίες να βρείτε τον έρωτα τον τελευταίο καιρό και δεν δώσατε σημασία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/01 Ζώδια Υδροχόος

Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι στη σχέση σας γιατί είστε υπερβολικά άκαμπτοι και αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε εκρηκτικές διαφωνίες και προβλήματα με τον/την σύντροφό σας. Δείξτε ότι τον/την νοιάζεστε και τον/την κατανοείτε και σύντομα θα δείτε τα οφέλη. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και αφήστε το να σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Ζώδια Ιχθύες

Σε ό, τι αφορά τη σχέση σας, η πρόσφατη συμπεριφορά σας έδωσε αφορμές στον/στην σύντροφό σας να αναρωτηθεί αν έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Πείτε του /της ειλικρινά πως αισθάνεστε, καθώς αυτό θα τον/την βοηθήσει να αισθανθεί περισσότερη ασφάλεια. Εάν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι το θάρρος ανταμείβεται. Πείτε στο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε πως νιώθετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065