Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/02 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/02 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/02 Ζώδια Κριός .

Στην ερωτική σας ζωή όλα έχουν να κάνουν με τη στάση που κρατάτε. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε θετικοί και αισιόδοξοι και θα περάσετε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και δεν αντέχετε να είστε άλλο μόνοι, ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας. Το να γοητεύσετε αυτόν/αυτήν που έχετε βάλει στο μάτι θα είναι παιχνιδάκι για εσάς.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται στα ερωτικά σας.

Τι θα λέγατε για μια ρομαντική απόδραση με το άλλο σας μισό; Μπείτε στο αυτοκίνητο και κλείστε τα κινητά για να μην σας αποσπάει τίποτα.

Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, σήμερα ευνοούνται κάθε είδους επαφές και συναντήσεις. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/02 Ζώδια Δίδυμοι

Τις τελευταίες μέρες τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα στην σχέση σας, με διαφωνίες και μικροεκνευρισμούς που, παρά τις προσπάθειές σας, δημιουργούν απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά ό,τι και αν ακούσετε και αφήστε και κάτι να πέσει κάτω. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, θα πρέπει επιτέλους να σηκωθείτε από τον καναπέ και να βγείτε έξω. Θα παρατηρήσετε αμέσως ότι όχι μόνο θα ανέβει η διάθεσή σας, αλλά και ότι θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο!

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας επωφελείται από το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Διανύετε μια φανταστική περίοδο – που θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη, αν σταματούσατε να κολλάτε σε λεπτομέρειες και να δημιουργείτε μικρά θεματάκια χωρίς λόγο. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, αξιοποιήστε στο έπακρο τη θετική σας διάθεση και βγείτε μια βόλτα στην πόλη. Μόλις πιείτε τα ποτάκια σας και χαλαρώσετε θα ξεχάσετε όλα σας τα δεινά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ευνοεί την επικοινωνία, για αυτό μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας για όσα σας προβληματίζουν ή σας ανησυχούν. Να ξέρετε ότι θα δείξει μεγάλη κατανόηση, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη σήμερα. Αξιοποιήστε την ευκαιρία και τολμήστε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας σήμερα. Καθίστε και μιλήστε με ηρεμία για τα θέματα που έχουν προκύψει πρόσφατα, προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος και λύσεις που λειτουργούν και για τους δύο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να υιοθετήσετε μια πιο δεκτική στάση απέναντι σε κάποιον/α που σας φλερτάρει εδώ και καιρό; Δώστε σε αυτό το άτομο μια ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/02 Ζώδια Ζυγός

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, καλό θα ήταν να μην επιβαρύνετε συνεχώς τον/την αγαπημένο/η σας με τα επαγγελματικά σας προβλήματα και τα οικογενειακά σας. Κρατήστε τη συζήτηση

πιο ανάλαφρη αν θέλετε να περάσετε ένα ήρεμο, ρομαντικό βράδυ παρέα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Κάντε παρέα με ανθρώπους που πραγματικά σας φτιάχνουν τη διάθεση και αυτός/αυτή που ψάχνετε δεν θα αργήσει να εμφανιστεί!

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας σήμερα. Συζητήστε ήρεμα με τον/την σύντροφό σας ό,τι σας προβληματίζει και θα διαπιστώσετε ότι κάθε πρόβλημα έχει μια λύση. Μη διστάσετε να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποπνέετε μια σέξι αύρα αυτή τη στιγμή που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

dream

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ανοιχτοί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φροντίστε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας και βγείτε με τους φίλους σας. Και ποιος ξέρει; Ίσως συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Όλες οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που σας έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό. Μόλις το κάνετε, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να κάνετε έναν απολογισμό. Τι έχει πάει στραβά μέχρι τώρα στην ερωτική σας ζωή; Τι κάνετε εσείς λάθος; Μήπως έχετε βάλει πολύ υψηλά στάνταρ; Μόλις βρείτε τι ψάχνετε θα είναι πιο εύκολο να το διεκδικήσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/02 Ζώδια Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό. Το στρες και η ρουτίνα έχουν φθείρει την σχέση σας και τώρα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ο δρόμος σας σήμερα διασταυρώνεται με κάποιον/α γοητευτικό/ή άγνωστο. Μην τον/την προσπεράσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι ο/η σύντροφός σας είναι κάπως απόμακρος/η; Κάτι πρέπει να γίνει και γρήγορα μάλιστα. Προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά στο αγαπημένο σας εστιατόριο, ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και θυμηθείτε τα παλιά. Προσπαθήστε να γεφυρώσετε την απόσταση ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση. Γίνετε πιο προσιτοί και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Θα δείτε ότι η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia