Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/03 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/03 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η συμβουλή της σημερινής μέρας: Να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας που έχετε σαν οικογένεια.
Να περιμένετε ότι θα έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Μέχρι απόψε το βράδυ. έρχεται προς το μέρος σας μια καταπληκτική νέα ενέργεια.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η σημερινή μέρα προβλέπεται ευχάριστη και διασκεδαστική για εσάς. Όσο περισσότερα πράγματα μοιράζεστε, τόσα περισσότερα θα παίρνετε. Και αν κάποιος γύρω σας δίνει υπερβολικά πολλές συμβουλές ή έχει πολλές ερωτήσεις, προσπαθήστε να τον αντιμετωπίσετε με την ανάλογη διάθεση.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε τώρα, μπορεί να έχετε γκρίνια. Σας είναι δύσκολο να μην έχετε σχέση. Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσετε και τις ευλογίες που έχετε στη ζωή σας. Η μεγαλύτερη από όλες, είναι η οικογένεια και οι φίλοι σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Δημιουργήστε ένα ευχάριστο κλίμα, συνεισφέρετε στο να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους και εκτιμήστε το παρόν με κάθε ρανίδα της ύπαρξής σας. Κάθε μέρα είναι ένα δώρο. Τα άστρα είναι με το μέρος σας και η αγάπη της οικογένειας και των φίλων σας είναι ευλογία.

Ζώδια Λέων

Έχουμε νέα στο ερωτικό μέτωπο. Είστε υπέροχοι και κάνετε τον κόσμο που ζείτε ένα καλύτερο μέρος για όλους. Μέχρι αργά σήμερα, να περιμένετε ακόμη πιο σέξι ενέργεια από το σύμπαν. Νιώστε την αγάπη!

Ζώδια Παρθένος

Όλη αυτή η αγάπη και η ζεστασιά, σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα. Απλά κάποια άτομα γύρω σας μπορεί να είναι κάπως φορτικά. Αργότερα μέσα στη μέρα προγραμματίστε να μείνετε λίγο μόνοι.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Δεν μπορείτε να παίρνετε πάντα αυτό που θέλετε. Το σημαντικό είναι ότι εκτιμάτε όσα έχετε, για να μην πούμε και για το πόσα δίνετε στους άλλους. Και πάνω από όλα, έχετε μεγάλη καρδιά.

Ζώδια Σκορπιός

Βάλτε στην άκρη τις επιθυμίες σας τώρα. Θα μάθετε πολύ περισσότερα, αν είστε ανοιχτοί σε όλα όσα σας παρουσιάζονται. Ακόμη καλύτερα αν πρόκειται για κάτι αναπάντεχο.

Ζώδια Τοξότης

Αν αισθάνεστε ότι δεν συμβαδίζετε με τους ανθρώπους γύρω σας σήμερα, μην ανησυχείτε. Χάρη στα άστρα, μέχρι απόψε το βράδυ η επικοινωνία αποκαθίσταται και αισθάνεστε την αγάπη γύρω σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Τόσο η οικογενειακή όσο και η κοινωνική ζωή βρίσκονται στο προσκήνιο, με τα άστρα να ευνοούν την διασκέδαση. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις. Μέρες σαν τη σημερινή μπορεί να είναι πολύ συναισθηματικές – αλλά η συμπεριφορά σας βοηθάει στην ομαλοποίηση της κατάστασης.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα ευνοείται η παρέα με την οικογένειά σας ή με φίλους που τους αισθάνεστε σαν οικογένεια. Ωραία είναι τα υλικά αγαθά – αλλά το να μπορείτε να δίνετε και να παίρνετε αγάπη, είναι κάτι ανεκτίμητο.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ευτυχία. Η παρουσία σας εκτιμάται περισσότερο από ποτέ -και δικαίως. Με τη χαλαρή σας προσέγγιση, θα είναι επιτυχημένες όλες οι επιδιώξεις στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia