Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/04 Τρίτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/04 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/04 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Καλό θα ήταν να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για τις έγνοιες και τις ανησυχίες σας. Προσέξτε να μην επιρρίψετε ευθύνες και σκεφτείτε προτού μιλήσετε, μήπως πείτε κάτι που θα τον/την πληγώσει.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε μια πιο θετική στάση. Κάντε νέες γνωριμίες, πηγαίνετε σε διαφορετικά μέρη και μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έχετε πολλή θετική διάθεση και απίστευτη ενέργεια και αυτό έχει αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι ο τολμών νικά. Αν δεν έχετε πει ακόμα σε κάποιον/α πώς νιώθετε, αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνετε.

Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, μην απελπίζεστε: υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/04 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήνετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας να μεγαλώνει. Κάντε το πρώτο βήμα και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά. Αντί να κλείνεστε στο καβούκι σας, σκεφτείτε τρόπους για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα μεταξύ σας, να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, να είστε σίγουροι ότι η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις. Κάποιο καινούργιο άτομο μπορεί να μπει στη ζωή σας σαν ανεμοστρόβιλος και κυριολεκτικά να σας παρασύρει. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Σχεδόν όλα είναι δυνατά σήμερα – και καλά και άσχημα! Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοιχτείτε και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αποκαλύψτε τι κρύβετε στην καρδιά σας, ακούστε τι έχει να σας πει και αν χρειαστεί, καθησυχάστε τον/την. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη ρομαντική περιπέτεια. Ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σας εντελώς απροσδόκητα, αλλάζοντας εντελώς το μέλλον σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/04 – Deste Προβλέψεις για 2ο 10ήμερο Απριλίου 22 .

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Η λίμπιντο σας είναι στα ύψη σήμερα και έχετε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σας. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Οι νέες συναντήσεις που θα κάνετε σήμερα μέσω του κοινωνικού σας κύκλου θα σας ενθουσιάσουν και θα τονώσουν την αυτοεκτίμησή σας. Αυτό θα σας δώσει μια παροδική αίσθηση ασφάλειας και ικανοποίησης. Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι, θα πρέπει να αποφασίσετε για το είδος του συντρόφου και της σχέσης που αναζητάτε.

Ζώδια Παρθένος

Είστε σε σχέση, αγαπητέ Παρθένε; Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τον/την σύντροφό σας! Μην αφήνετε την σχέση σας να πέφτει σε ρουτίνα. Επίσης, προσπαθήστε να μην τρελαίνεστε με αβάσιμες υποψίες για τον/την σύντροφό σας. Σε κάθε περίπτωση, προτού αρχίσετε να επιρρίπτετε ευθύνες σε άλλους, αναγνωρίστε τις δικές σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η τέλεια βραδιά για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Μην αγχώνεστε συνεχώς για το αν θα βρείτε σύντροφο, γιατί αυτό μόνο κακό μπορεί να σας προκαλέσει.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/04 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα είναι δύσκολα στην επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Θα χρειαστείτε όλη την υπομονή και τη διπλωματία σας για να αποφύγετε να χειροτερέψετε την κατάσταση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Δεν υπάρχει βιασύνη να βρείτε κάποιον/α. Όλο αυτό το άγχος για αυτό το θέμα δεν σας κάνει καλό.

Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας έχει πολλά παράπονα από εσάς. Νιώθει ότι τον/την έχετε παραμελήσει εδώ και αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Μην βγάζετε όλο σας τον εκνευρισμό για άλλα θέματα πάνω του/της. Ακούστε τον/την πρώτα και δείτε μόνοι σας αν όντως έχει δίκιο. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην περιμένετε απλώς να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας. Σηκωθείτε από τον καναπέ και τολμήστε να βγείτε λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Κάντε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη είναι στο πλευρό σας!

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Στην ερωτική σας ζωή, να περιμένετε παθιασμένες διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας σήμερα, ανεξάρτητα από το θέμα που συζητείται. Αν χρειαστεί να συζητήσετε κάτι, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο διπλωματικοί και να διατηρήσετε την ηρεμία σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αδράξτε αυτήν την ευκαιρία και κάντε την κίνησή σας. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη και πλησιάστε το άτομο που σας αρέσει. Δεν θα απογοητευτείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Η σχέση σας απολαμβάνει την εύνοια των πλανητών και αυτό επιτρέπει σε εσάς και τον/την σύντροφό σας να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Απολαύστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε, γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/04 – Deste Προβλέψεις για 2ο 10ήμερο Απριλίου 22 .

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/04 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε καλά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Μπορείτε να μιλήσετε για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και για οτιδήποτε άλλο αφορά την κοινή σας ζωή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιο άτομο από το παρελθόν σας μπορεί να κάνει μια δυναμική εμφάνιση σήμερα. Εάν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε, απλώς αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή. Μην πέσετε πάλι στην ίδια παγίδα.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να προστατέψετε την σχέση σας από προβλήματα και στρες που πηγάζουν από τη δουλειά σας και δεν αφορούν την ιδιωτική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας προκειμένου να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας. Εάν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ομολογήσετε ότι τρέφετε συναισθήματα για κάποιον/α. Κάντε το γιατί φαίνεται ότι αυτό το άτομο δεν έχει ιδέα για το πώς νιώθετε πραγματικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot