Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/05 Πέμπτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/05 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/05 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας οδεύει προς ένα καλό σημείο, οπότε φροντίστε να περιορίσετε τα συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας προς τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υιοθετήστε δοκιμασμένες τακτικές για να κάνετε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν έχετε μόνιμη σχέση, σήμερα θα δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, μάλλον πιο θετική, κάτι που θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον έρωτα, η τύχη είναι στο πλευρό σας!

Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/05 Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να εστιάσετε στα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σας και να βρείτε γρήγορα λύσεις. Μετά από αυτή τη διαδικασία, η σχέση θα αποκτήσει πιο γερές βάσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αλλάξτε στάση και μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας νωρίτερα από ό, τι τολμούσατε ποτέ να ονειρευτείτε.

Ζώδια Καρκίνος

Νιώθετε μια αίσθηση αισιοδοξίας να σας πλημμυρίζει. Αυτό σας εμπνέει να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα με τον/την σύντροφό σας που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα επανασυνδεθείτε με ένα άτομο που κάποτε αγαπούσατε πολύ αλλά η σχέση μεταξύ σας δεν προχώρησε. Δώστε του άλλη μια ευκαιρία – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  12-14/05 Πρόταση γάμου – Νέος έρωτας – Προαγωγή

zodia-astra-tarot

Ζώδια Λέων

Στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια όμορφη μέρα με το άλλο σας μισό. Το βράδυ είναι πολλά υποσχόμενο – μια πραγματική γιορτή για τις αισθήσεις! Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε την αγκαλιά σας διάπλατα. Το πεπρωμένο θα φέρει σύντομα το ιδανικό άτομο στη ζωή σας!

Ζώδια Παρθένος

Αν είστε σε σχέση, αυτή είναι μια καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, ειδικά αν τα πρόσφατα γεγονότα έχουν υψώσει έναν τοίχο ανάμεσά σας. Μαλακώστε τη στάση σας, αφήστε στην άκρη την περηφάνια σας και εκφράστε πώς νιώθετε στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τα άστρα ετοιμάζονται να σας απαλλάξουν από τη μοναξιά σας. Μια νέα συνάντηση πρόκειται να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/05 Ζώδια Ζυγός

Έχετε μόνιμη σχέση; Αν ναι, φαίνεται ότι έχετε καταφέρει να βρείτε την χρυσή τομή και να δημιουργήσετε ένα κλίμα ασφάλειας και αγάπης ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μην αλλάξετε τίποτα και κυρίως μην αφήνετε τα άγχη της καθημερινότητας ή – χειρότερα – τις απόψεις τρίτων να εισβάλλουν και να ανατρέπουν αυτό που έχετε δημιουργήσει μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, αναλάβετε άμεσα δράση! Σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση και να καταστρέφετε τη διάθεσή σας. Ανασυγκροτηθείτε, βγείτε με φίλους που σας ανεβάζουν τη διάθεση και γίνετε ξανά ο εαυτός σας!

Ζώδια Σκορπιός

Συνειδητοποιείτε επιτέλους ότι δεν έχει νόημα να κρατάτε μέσα σας όλα σας τα συναισθήματα. Είστε πλέον έτοιμοι να εκφραστείτε στον/στην σύντροφό σας χωρίς ανόητους δισταγμούς. Αυτό σίγουρα θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μεταξύ σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μερικές ευχάριστες εκπλήξεις και απροσδόκητες εξελίξεις που θα ταρακουνήσουν την ρουτίνα σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Τοξότης

Όλες αυτές οι εντάσεις και οι διαφωνίες δεν κάνουν καλό στην σχέση σας. Περνάτε δύσκολες στιγμές και τείνετε να τα βάζετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Έτσι, όμως, το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλέσετε περισσότερα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Εάν πάλι είστε αδέσμευτοι, θα προκύψουν διάφορα φλερτ που θα δώσουν ώθηση στο εγώ σας και θα σας επαναφέρουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα χαμογελούν στη σχέση σας σήμερα, ανοίγοντας τους διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να ενισχύσετε τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να λάβετε μία πρόσκληση από έναν/μία συνάδερφο ή συνεργάτη. Αν πείτε ναι, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά μαζί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  12-14/05 Πρόταση γάμου – Νέος έρωτας – Προαγωγή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/05 Ζώδια Υδροχόος

Νιώθετε μια ισχυρή έλξη για τον/την σύντροφό σας σήμερα και αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε μερικές πραγματικά παθιασμένες στιγμές! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Κάποιος/α ενδιαφέρεται για εσάς αλλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα στην προσωπική σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Νιώθετε παγιδευμένοι; Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να επαναφέρετε τα πράγματα στην επιθυμητή ισορροπία. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σταματήστε να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ. Επικεντρωθείτε στην εύρεση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66