Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/06 Κυριακή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/06 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/06 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Στην ερωτική σας ζωή, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα μόνο όταν μάθετε πώς να επικοινωνείτε σωστά με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από το θετικό πλανητικό σκηνικό για να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε κόσμο – ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην προσωπική σας ζωή, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να σκεφτείτε προσεκτικά και να προσδιορίσετε τι είναι αυτό που ψάχνετε από έναν/μία σύντροφο.

Αυτό θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, καθώς και θα χάνετε χρόνο και ενέργεια σε ανούσια φλερτ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/06 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή είναι κάπως δύσκολα. Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σας, καθώς είτε έχετε απομακρυνθεί από το άλλο σας μισό, είτε γκρινιάζετε και παραπονιέστε διαρκώς δημιουργώντας μια άσχημη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Αν αφήσετε τα προβλήματα της δουλειάς έξω από την πόρτα, θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί σε χρόνο μηδέν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή είναι αρκετά δύσκολα, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο για να κάνετε μια ώριμη και ήρεμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας προκειμένου να καταλάβετε τι έχει πάει λάθος, ώστε να μπορέσετε να το διορθώσετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια πολύ καλή μέρα για να γνωρίσετε κόσμο. Τι περιμένετε; Βάλτε τα καλά σας και βγείτε από το σπίτι!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τον δεσμό σας με το άλλο σας μισό, οπότε αξιοποιήστε τις στο έπακρο. Αν και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή από την πλευρά σας, θα δείτε ότι μακροπρόθεσμα θα αξίζει τον κόπο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα στους άλλους. Μόνο όταν συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά ψάχνετε από την ερωτική σας ζωή, θα το αποκτήσετε.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή πηγαίνουν αρκετά καλά αυτή τη στιγμή, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να επαναπαύεστε. Μια σχέση χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προσοχή. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί. Βγείτε έξω και διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/06 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Περνάτε μια δύσκολη φάση τον τελευταίο καιρό με τον/την σύντροφό σας; Μάλλον υπάρχει έλλειψη κατανόησης και από τις δύο πλευρές και αυτό προκαλεί συνεχώς καβγάδες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε μια πιο αποστασιοποιημένη συμπεριφορά. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν μιλήσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να ακολουθήσετε επιτέλους αυτό που θέλει η καρδιά σας;

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ρόδινα στην ερωτική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας παραπονιέται διαρκώς, εσείς αντιδράτε άσχημα και το όλο πράγμα συχνά καταλήγει σε καυγά. Αλλά αν σταματήσετε και σκεφτείτε για μια στιγμή αντικειμενικά, θα είτε ότι ο/η σύντροφός σας έχει δίκιο. Έχετε χτίσει έναν τοίχο ανάμεσά σας. Μόλις συνειδητοποιήσετε το λάθος σας, θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, να ξέρετε ότι τα άστρα σήμερα σας επιφυλάσσουν μια ευχάριστη έκπληξη.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Δεν είναι καιρός να αλλάξετε στάση όσον αφορά τη σχέση σας; Τι ωφελεί να κάνετε σκηνές ή να είστε συνεχώς θυμωμένοι με τον/την σύντροφό σας, χωρίς χειροπιαστό λόγο; Φτιάχνετε διάφορα σενάρια στο μυαλό σας όταν αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλάτε ανοιχτά για όσα σας προβληματίζουν. Αν ψάχνετε ακόμη για το άλλο σας μισό, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν ωφελεί σε τίποτα. Αναλάβετε πρωτοβουλία και κυνηγήστε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Βρείτε εποικοδομητικές, κοινές λύσεις σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας συναρπάσει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/06 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Τι θα λέγατε για μια ρομαντική έξοδο με τον/την αγαπημένο/η σας; Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ο έρωτας που αναζητάτε είναι προ των πυλών.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας. Εάν χρειάζεται να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας, κάντε το σήμερα. Θα δείτε ότι μετά θα αισθανθείτε και οι δύο σαν ένα βάρος να έχει φύγει από πάνω σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική εφόσον βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66